Ahojte ,
mám malotraktor honda
http://www.google.sk/imgres?um=1&hl=sk& ... 4,s:0,i:73
chcel by som tam namontovat svetla..mam 2 hmlovky z auta..alebo su to mozno aj normalne svetla ...nemate s tym niekto skusenost ? ako to mam zapojit k traktoru ..aby som nemusel davat zvlast baterku
Malotraktor Honda
Re: Malotraktor Honda
Ja mám starší malotraktor VARI a svetlo som si namontoval, mám tam káblik, ten mám zapojený ako plus a svetlo som ukostril. zavolaj si niekoho, kto s týmto robí, mne to tiež len ukázal jeden opravár 
-
mihalswk
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
a k comu s pripojil ten kablik ? mohol by si mi to odfotit alebo lepsie popisat ? praveze nemam tu naokoli takeho nikoho ..tak preto som to sem napisal
Neviem, veľa ti nepomôžem, ale mám to asi takto. Vidíš na obrázku, z vnútra mi idú kábliky- jeden ten s čokoládkou je na plynovej páčke- keď chcem vypnúť motor a ten druhý žltej farby a ďalej omotaný bielou izolačkou na zeleno-žltý je napätie. To som pripojil do svietidla. Druhý kontakt žiarovky som ukostril- ako na bicykli. Neviem ako to máš ty, ja ti len ukazujem, že mi z motora ide káblik, s ktorým som svetlo napojil. Možno to treba nejak dorobiť, ja neviem...
Je to robota na 15min.Svetlo riadne ukostry to bude - pol a niekde,pomocou skúšačky si nájdi +.Kedže predpokladám že nemáš baterku tak svetlo ti pôjde len ked to bude vrčať.Plus nájdeš npr.na indučke.Som od B.Bystrice ak si tiež z okolia dobehol by som to zapojiť.Poprípade to pofoť a skúsim poradiť pomocou foto.A ešte niečo asi tam je 6V elektrika tak svetlá z auta môžeš použiť ale si vymen žiarovky.