Poraďte tlačiareň
Poraďte tlačiareň
Mozte mi niekto poradit dobru tlaciarejn aj so skenerom (multifunkcne)
take do ktorej sa da v pohode kupit farba vo flasticke a doma doplnit bez nutnosti resetovat cartrige
(proste domace plnenie cartrige-a)
Dakujem pekne
//uplink: ffs, použitie caps locku v nadpise Ti viac prezretí témy nezaručí, píšte tie názvy tém normálne, nech to má aspoň trochu hlavu a pätu, díky moc.
take do ktorej sa da v pohode kupit farba vo flasticke a doma doplnit bez nutnosti resetovat cartrige
(proste domace plnenie cartrige-a)
Dakujem pekne
//uplink: ffs, použitie caps locku v nadpise Ti viac prezretí témy nezaručí, píšte tie názvy tém normálne, nech to má aspoň trochu hlavu a pätu, díky moc.
Re: PORADTE TLACIAREN
Ja som sa dostal s Canon MP250 na úroveň cca 5€ za cartridge. Plním injekciou z flaštičky
Ale samozrejme iba čiernu.
a farebne ???
sa nedaju plnit ?
sa nedaju plnit ?
Nemám potrebu. Neskúmal som.
idú aj farebné
Re: Poraďte tlačiareň
vacsina tonerou do tlaciarni su uz cipovane .... cize aj ked doplnis toner tlacit nebude lebo pocitadlo ma uz prekroceny pocet stran.... ktore nove nie su cipovane neviem..... stare urcite nie su.... ale kolko este vydrzia????
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...stačí kúpiť reseter...mňa stál 20€, čo je asi cena jednej náplne...
posli link .... funguje to aj na novych???? viem ze jednym casom sa to dalo ale naposledy co som sa bavil s kamosom co predava v PC predajni ze uz to nejde ....Grim napísal:...stačí kúpiť reseter...mňa stál 20€, čo je asi cena jednej náplne...
takze ak si chces doplnat sam skus pohladat tlaciaren ku ktorej si vies zonat reseter.... lebo inac ti to tlacit nebude....
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...link ti nepošlem, dá sa to vyhľadať na googli a na každú tlačiareň, resp. na každý toner je iný reseter...funguje to aj na nových, neviem čo si predstavuješ pod pojmom nový, ale na mojej Canon MG5150 to funguje...