dota2.cz tam ludia predavaju,tam sa skus obratit,urcite tam zozenieskaatka napísal:Ahojte. Viem,ze je kopec ziadosti o key na dotu ale vyskusam to aj ja. AK by sa nahodou nasla nejaka ta dobra dusa a mala v umysle darovat uz spominany key, bola by som viac nez rada, keby som tym stastlivcom mohla byt prave jaPre kontakt uvadzam svoje steam ID: d3r3na, staci si ma pridat a pokecame. V kazdom pripade dakujem.
DOTA 2
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: DOTA 2
Vsetci nadavaju na grafiku podla mna je dobra a ludia si neuvedomuju ze tich herov ma blizzrd pod copyrightom co sa vma na tom nepaci? podla mna keby to dali normalne tak je to super
Ja tu nevidim nikoho nadavat na grafiku, asi by si mal vysadit to riedidlo.
-
lekoklatik
VIP
a btw co ma s tym copyright na hrdinu? To ma byt vsetko "2D"? 
Ak, chcete, ponúkam Dota 2 účet, nanešťastie neposlali invite keye, tak mám iba jeden.
Cenu PM.
Cenu PM.
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
grafika je uplne pohode,este ked ju hodis na full detaily tak uplna krasa
wow rozdavali sa opet kluce? dosiel mi mail ze som bol vybrany
kukni prispevky z decembra a kup si bryle a nijak to riedidlo asi poznasGangy napísal:Ja tu nevidim nikoho nadavat na grafiku, asi by si mal vysadit to riedidlo.
aj mne to napisali ale nechapem ako to mam aktivovat.... nejake rady???Son-Goku napísal:wow rozdavali sa opet kluce? dosiel mi mail ze som bol vybrany
zvlastne nejde mi nainstalovat hadze to chybu vraj no conection
dnes je steam nejaky padnuty tak budes musiet asi kus pockat
co mam mat akoze medzi hrami?
DOTU
no sak tam si dam add non steam neviem co a pridam dotu... a potom ked to spustim tak nic
naco add non steam? vsak otvor steam hore library a tam si najdi dotu 2klik na nu a nainstaluje ti ju a potom dvojklika spusti ti ju
aha no a ked to tam nemam? 
Mal by si si zistit ako funguje citacia, ked uz chces reagovat na prispevky 5 stran dozadu.lajci napísal: kukni prispevky z decembra a kup si bryle a nijak to riedidlo asi poznas
no a teraz si co spravil aby ti to islo?:D