NHL (aktualne)
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: NHL (aktualne)
Zakrok na Hossu som nevidel, pozrel som si ho az teraz, ale nezdalo sa mi to nic extra. Hlavne sa mi zda 25 zapasov ako prehnany trest, najma ked si spomeniem na zakroky, ktore tu boli za posledne tri sezony a bud obisli bez strestu alebo s trestom v pocte zapasov, ktore spocitam na jednej ruke. Hossa je nas a patri medzi mojich oblubenych hokejistov, ale ak chce NHL trestat, tak nech trestaju rovnomerne a objektivne pocas celej sezony.
-
guess.whoo
Redeemer
dnes uz navyse zrejme hral (evysledky.sk)
Podľa mňa je trest adekvátny, navyše som zástancom tvrdenia, že ak ide o hrubý faul, trest by mal byť na rovnakej úrovni ako počet vymeškaných zápasov zraneného.
Torres dostal, čo si zaslúžil a nedostal to za Hossu, ale dostal to preto lebo to bol jeho 5-6 podobný zákrok lakťom na hlavu.
Blues to dnes uzavreli. Inak nič moc výsledky, niektoré radšej ani nekomentujem.
Torres dostal, čo si zaslúžil a nedostal to za Hossu, ale dostal to preto lebo to bol jeho 5-6 podobný zákrok lakťom na hlavu.
Blues to dnes uzavreli. Inak nič moc výsledky, niektoré radšej ani nekomentujem.
-
guess.whoo
Redeemer
no zatial to vyzera tak, ze repre by mohla dostat kvalitne posily. dnes len hawks usli hrobarovi z lopaty
Netešil by som sa. Hossa nedostane povolenie od lekára, Kopecký asi postupuje, Halák je už tamtá... Ak by Gáborík hral so skrytým zranením asi by to ani nebolo prekvapenie.
-
guess.whoo
Redeemer
no myslel som tiez gaborika a charu hlavne. viem, ze hossa bude velmi otazny ak vypadnu, ale ak nemal stredny az tazsi otras mozgu a nehral s inym zrenenim tak by mohol prist
Boston by som neodpisoval a ani Rangers. Uvidíme. Toto playoff je zvláštne.
-
guess.whoo
Redeemer
no ved ano, su to len polemiky, ale maju k vypadnutiu velmi blizko. uvidime dnes po 23 ci to boston vonku zvladne
-
Sagittarius
Guru
podľa nhl.cz dnes nehralguess.whoo napísal:dnes uz navyse zrejme hral (evysledky.sk)
-
guess.whoo
Redeemer
tak ako som pisal, som pozeral len na tej stranky zostavy, kazdopadne dufam, ze sa vrati asap
/phili zacala zostra
/phili zacala zostra
Pens majú 20 min.
A Malkin povedie ako líder Rusko na MS 
ten štvrtý gól čo dostal Fluery bol dosť zaujímavý. veľká škoda hlavne potom ako Pens otočili a vyhrali zápas 10:3.
Malkin spolu s Datsyukom. A Kanadu Crosby. A Švédov Sedinovci so Zetterbergom. Dobré majstrovstvá.J.O.S.E napísal:A Malkin povedie ako líder Rusko na MS
Begbeee - a Slovensko povedie mladá vychádzajúca hviezda červených krídel Tomáš Tatár
btw. za Švédsko bude hrať kandidát Calderovej trofeje Gabriel Landeskog, to som neskutočne zvedavý...
btw. za Švédsko bude hrať kandidát Calderovej trofeje Gabriel Landeskog, to som neskutočne zvedavý...
Spolu s BudajomJ.O.S.E napísal:Begbeee - a Slovensko povedie mladá vychádzajúca hviezda červených krídel Tomáš Tatár![]()
![]()
Pens sú definitívne z kola von. Nič mi nebolo a už mi je lepšie
Veľmi zaujímavé play-off
///Myslím si, že aj obhajca SC dnes skončí
Veľmi zaujímavé play-off
///Myslím si, že aj obhajca SC dnes skončí
Kde Crosby prehráva tam predsa nemôže chýbať dobrá nálada 
Je to ako nejaký Úsvit mŕtvych alebo čo. Všetci favoriti idú do péčka. Síce nič nie je ešte skončené, ale tak to vyzerá. Finále Phoenix - Florida
Je to ako nejaký Úsvit mŕtvych alebo čo. Všetci favoriti idú do péčka. Síce nič nie je ešte skončené, ale tak to vyzerá. Finále Phoenix - Florida
-
guess.whoo
Redeemer
Budaj nejde na MS, ci mi nieco uniklo? alebo si to myslel ironicky? 
Moc nesledujem stavbu teamu, nestojí to za námahu. Bolo to s tým Budajom ako nerozhodná nevesta - najprvo bolo nie, nie, nie, potom chvíľu áno, áno, áno a teraz neviem ako stoja..