-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
Sarger písal vyššie že sa to zobrazuje ak máš 100 a viac priateľov...
DanielDevil napísal:malo by sa to volať "ticker" ale veď to sa neinštaluje, je to tam od začiatku, akurát sa to dá skryť...
a kde to nájdem tú aplikáciu??? ja to tam nemám..
Aku, ved to nie je ziadna aplikacia, uz ti to tu bolo napisane. Nevies poriadne citat?
https://www.facebook.com/help/ticker Who can see stories about my comments and likes in ticker?IMI napísal:Da sa to nejak skryt ? Aby ostatni nevideli moju aktivitu..
test napísal:Aku, ved to nie je ziadna aplikacia, uz ti to tu bolo napisane. Nevies poriadne citat?
ale šak dobre do pi*e ko*ot poje****, nevšimol som si to **pi*i** hned
chcem sa spytat ako spravit jednu vec:
som adminom(spoluadminom, spolu-spravovatelom) jednej stranky na fb, no ked chcem na tej stranke chcem lajknut, pripadne napisat koment k niecomu, automaticky mi to lajkuje v ramci tej fan stranky, a nie v ramci mojho osobneho uctu.
kde nastavim, aby som lajkoval/pisal komenty ako ja, moja osoba, a nie fan stranka ?
som adminom(spoluadminom, spolu-spravovatelom) jednej stranky na fb, no ked chcem na tej stranke chcem lajknut, pripadne napisat koment k niecomu, automaticky mi to lajkuje v ramci tej fan stranky, a nie v ramci mojho osobneho uctu.
kde nastavim, aby som lajkoval/pisal komenty ako ja, moja osoba, a nie fan stranka ?
priatelka ma zablokovany ucet, ked sa prihlasi chce to od nej telefonne cislo aby autorizovala ucet, cislo zada spravne no nikdy ziadna sms s kodom nepride, po zaskrtnuti volby, neposlat sms ale zavolat priamo na telefon sa tiez nic nedeje, neviete co s tym? 
-
Soviet
Darca
Chcel som si tiez fake ucet vytvorit a aj po zadani realneho cisla, mi sms neprisla, takze netusim..
-
DanielDevil
Addict
saj: kým nebol timeline hľadalo sa to jednoducho, teraz mi to dalo zabrať, takže:
choď na danú stránku, tam ako máš cover photo, pod ním je názov stránky a kúsok nižšie máš že "About" takým modrým, klikni tam, potom klikni na "edit" a tam sa preklikni na záložku "your settings" a hneď prvé "always comment and post on your page Názov stránky, even when using Facebook as Meno Priezvisko."
choď na danú stránku, tam ako máš cover photo, pod ním je názov stránky a kúsok nižšie máš že "About" takým modrým, klikni tam, potom klikni na "edit" a tam sa preklikni na záložku "your settings" a hneď prvé "always comment and post on your page Názov stránky, even when using Facebook as Meno Priezvisko."
ma niekto "nove" editovanie fotiek v albume? ako tam nastavim cover photo toho albumu? v "starom" sa zobrazovali fotky v riadkoch a dalo sa klikunt, ktora ma byt cover, ktora sa ma po ulozeni uprav vymazat a dal sa pisat popis.
jackb: netuším, či mám tiež nové, ale keď dáš edit album, tak má každá fotka má v pravom hornom rohu takú šípku
dakujem. tu sipku som neriesil, lebo v Chrome mam FB Purity a tam sa mi nezobrazuju fotky pri uploade, ani pri tomto novom editovani. V IE bolo vsetko tak ako ma byt
idem na FB a otvara sa mi ICQ stranka, co to je?
-
slovanista
Medium Expert
Dajú sa nejako vymazat spravy? nemyslim archivovať ale uplne zmazat. Diky
otvoríš si konverzáciu ktorú chceš zmazať, hore vpravo máš akcie -> odstrániť správy
Mam jednu stranku kde je cez 50 tisic ludi. Teraz som si na tu stranku spomenul, ale mam taky problem, ze ak chcem napisat nieco na nastenku v mene tej stranky, tak mi napise toto "You've entered the same text twice in a row." Vobec neviem preco to nejde. Vobec som tam nespamoval ani nic. Mate niekto skusenost s tymto?
zdar vkuse ma otravuju ziadosti na rozne hry, neda sa to nejko vypnut alebo nastavit aby mi tie ziadosti nechodili ? dik
Dá sa nastaviť pri odškrtávaní ich ignorovanie. No mne i tak z času na čas chodí nejaká žiadosť, poker a pod. Mám pocit, že toto sa niekedy nedá zastaviť. 
kde presne si t nastavujes ?hd_ napísal:Dá sa nastaviť pri odškrtávaní ich ignorovanie. No mne i tak z času na čas chodí nejaká žiadosť, poker a pod. Mám pocit, že toto sa niekedy nedá zastaviť.
Ja to nastavujem vtedy, keď mi príde nejaká pozvánka na hocijakú somarinu. Tam si kliknem vľavo na položku "Aplikácie a hry", keď tam mám malú modrú jednotku ukázanú, vtedy sa mi zobrazí to pozvanie do nejakej hry a tam sa dá kliknúť na niečo také ako "Ignorovať všetky pozvánky ohľadom tej danej xy hry"...