Re: Facebook
sakra nic tam nikde take nieco nemam, mozno nieco robim zle, nedaju sa niekde proste vsetky aplikacie vypnut ?
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
account settings - security - deactivate your account
//K- ak ti to nefungovalo, tak si to robil zle
//K- ak ti to nefungovalo, tak si to robil zle
crank139: Privacy Settings/Apps and websites/Turn off all apps.
Chcela by som sa opytat,ako sa robi na fb to,ked chcem niekomu v mojom friendliste hodit na anstenku nie fotku ale cely album fotiek,akoby to zdielal.dakujem
Nie som si istý, či sa dá niekomu pridať na nástenku celý album. Ide fotka, video, príspevok, ale o albume som zatiaľ nepočul. Zdieľať album môžeš jedine ty na svojom profile sa mi zdá.
uz som nato prisla:)treba hodit link s albumom 
No alebo tak, samozrejme.
Myslel som, že si sa pýtala na nejaký priamy spôsob, no našla si alternatívu. 
Zdravím, potreboval by som pomôcť ohľadom "Like" vecí na FB. Ako je to možné, že keď si napríklad na Soundcloud-e pustím nejakú pesničku na ktorú dám Like tak mi to potom na FB zobrazí ale zobrazí mi viditeľnosť len pre mňa, čiže vidím to iba ja. Skúšal som sa prehrabať v nastaveniach súkromia a aj aplikácií no tam nič takého nie je. Nefunguje mi to nikde, dám Like na hocičo inde na weboch tak mi to nehodí na FB pre priatelov ale len pre seba. Kde sa to nastavuje? Ďakujem 
Dobry chcem sa spytat co mam spravit aby mi v profile na fb neukazovalo stale tych istych 8 priatelov ...kde sa to da zmenit na nohodne zobrazovanie ..dakujem
Aký máš profil? Ešte ten starý alebo timeline?
-
DanielDevil
Addict
Neviete ako sa dá (ak sa to vôbec dá) premiestniť fotka ktorú som pridal na nástenku do nejakého albumu? Nechcem ju nahrávať odznova, chcem aby tam ostali všetky komenty k nej...nejako to nemôžem nájsť
//mám v angličtine, funguje to, díky, K+
//mám v angličtine, funguje to, díky, K+
-
audiotrack
VIP
1) otvoríš si album (dajme tomu ten s obrázkami čo si hodil na wall)
2) hore pod názvom albumu a vedľa dátumu vytvorenia je "Edit album"
3) Zobrazia sa ti jednotlivé fotky kde môžeš meniť popisy a tagovať a somarinky. Pri fotke čo chceš premiestniť je pravo hore taký zobáčik keď nad ňu dáš kurzor myšky. Klikneš tam a vybereš "move to other album"
ak máš fb v slovenčine tak to môže byť trošku inak pomenované
2) hore pod názvom albumu a vedľa dátumu vytvorenia je "Edit album"
3) Zobrazia sa ti jednotlivé fotky kde môžeš meniť popisy a tagovať a somarinky. Pri fotke čo chceš premiestniť je pravo hore taký zobáčik keď nad ňu dáš kurzor myšky. Klikneš tam a vybereš "move to other album"
ak máš fb v slovenčine tak to môže byť trošku inak pomenované
Zdravim,
ako si nastavim to, ze ekd ma niekto oznaci na fotke tak an fotek ostanem oznaceny aj bude mv tej sekcii oznacenych fotiek, len priatelom to nehodi na nastanku, ze som bol oznaceny na tej a tej fotke. Vdaka
ako si nastavim to, ze ekd ma niekto oznaci na fotke tak an fotek ostanem oznaceny aj bude mv tej sekcii oznacenych fotiek, len priatelom to nehodi na nastanku, ze som bol oznaceny na tej a tej fotke. Vdaka
-
weroro
Flash coder
Sorry ale vyzeráme ako linguisti? Skús sformulovať a opraviť chyby v tvojom poste lebo nerozumiem ani jednému slovu. Čo potrebuješ?
Neviem comu nerozumies ale je to vysvetlene polopate.. Chcem to, ze ked ma niekto oznaci, tak an nastenke mojich priatelov neukaze, ze som bol oznaceny na fotke ale na mojej nastenke to ukaze + budem v kategorii mojich oznacenych fotkach.
Zdravim maniakov a maniacky
Mam jednu otazku, podla coho sa zobrazuju na facebooku: Ľudia, ktorých možno poznáte .... niektory sa zobrazia kazdy den, iny vobec alebo raz za mesiac .... nahoda to asi nieje , dik 
-
hojko
Site Admin
fanko: Zacina to bud IP adresou a jej lokalizaciou, pripadne podla vyplnenych dostupnych udajov ako je sucastne bydlisko alebo rodne mesto, potom to pokracuje cez spolocnych znamych, skolu, pracu...
Som sa zlakol ze som zas nieco zle spravil ked si napisal tyhojko napísal:fanko: Zacina to bud IP adresou a jej lokalizaciou, pripadne podla vyplnenych dostupnych udajov ako je sucastne bydlisko alebo rodne mesto, potom to pokracuje cez spolocnych znamych, skolu, pracu...
-
hojko
Site Admin
Nemyslim, ze to ma nieco s tym spolocne. Takze si nefandi, ak sa ti tam zobrazuje daka pekna baba. A pri tvojej gramatike by si asi moc nepochodil