Liga majstrov
Re: Liga majstrov
to boli nervy.... predcasne finale...urcite jeden z naj zapasov tohtorocnej LM, nervy az do konca, nepochopil som na co tam isiel ramos, ked mohol ist higuain, arbeola alebo khedira
Tak finále presne také, ako ho nikto neočakával. Ale teším sa, že Bayern si zahrá doma finále, to bude musieť byť skvelý pocit pre nich. V Nemecku fandím Dortmundu, ale toto finále budem fandiť Bayernu.
Tak ako Ramos by som to kopol pokojne aj ja. 6. horská liga severozápad.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Liga majstrov
Skoda Realu.
Ale Bayern ide dalej zasluzene. Fantasticky zapas. Toto mal byt finalovy zapas. Dufam, ze Bayern da dole Chelsea s uplakancom Drogbom na cele.
Škoda, škoda, škoda. Tiež nechápem, prečo tam išiel Ramos. Každopádne skvelý futbal. Hlavne v 1. polčase. V tom druhom bol myslím Bayern mierne lepší. Tie jedenástky, to už je lotéria a je to viacmenej o šťastí a o psychike. Už len čakám, kedy nejaký špekulant bude porovnávať nepremenené penalty Ronalda a Messiho. Avšak nech si najprv uvedomí rozdiel medzi tými penaltami a tiež to, že Messi včera nehral nič a Ronaldo sa postaral o oba góly Realu.
Teraz už len dotiahnuť do úspešného konca ligu a o rok skúsiť šťastie
A čo sa týka finále LM tak budem fandiť Bayernu. Napriek tomu, že v lige neskončia prví, toto bude pre nich taká satisfakcia. A navyše pred domácimi fanúšikmi. Čo viac si priať 
Teraz už len dotiahnuť do úspešného konca ligu a o rok skúsiť šťastie
-
redliner
King
-
capodituticapi
Light Expert
Teším sa na chelsea 
-
t0m4s3
Admin
Ronaldo naposledy zahodil penaltu v roku 2009 a zrovna dnes po takej dlhej dobe, skoda
-
DanielDevil
Addict
ja som napríklad čakal takéto finálehd_ napísal:Tak finále presne také, ako ho nikto neočakával...
Inak k tomu Ramosovi, kopol to hrozne ale tak porovnávať to s okresnými ligami je trošku pritiahnuté za uši, ja keby som mal ísť na jeho mieste kopať penaltu tak sa klepem tak že ani loptu netrafím
Ronaldo tie dôležité penalty nejako tiež nemusí. Vo finále LM proti Chelsea to pokazil, dnes v 1/2 finále takisto. Skončila jeho šnúra 26 penált bez omylu.
penalty su loteria, das/nedas .. ked casillas zazracne vychytal cakal som asi hocikoho ineho len nie ramosa, nevadi...finale bayern - chelsea, dufam ze to bude oslava futbalu a nie beton s pozliepanou obranou
Velmi pekny futbal. Aj ked zo spanielov drzim barcelone, pacil sa mi aj real. S bayernom som spokojny, tak dufam, ze znicia chelsea.
-
audiotrack
VIP
včera krásny futbal. Vo finále držím palce nemcom, nech si užijú domácu výhru a chelsea si to nezaslúži za taký futbal ako hralo
http://futbal.pravda.sk/ronaldo-zlyhal- ... fligam_p28 Ako som si mohol mysliet... zase porovnavaju Ronalda A messiho.. ale to nikoho netrapi ze narozdiel od neho dal v zapase 2 goly,....
-
guess.whoo
Redeemer
aj keby dal 10 a nepostupili by, nic by to na veci nemenilo. liga majstrov nie je individualna sutaz
Vcera zasluzeny postup Bayernu, boli lepsi, vyprodukovali si viac sanci, bolo na nich vidiet vacsie odhodlanie. Madrid hral dobre do inkasovaneho golu potom jak keby chytili nejaky sok a sa stiahli viac dozadu.
K otazke utornajsieho zapsu som mal pocit ze je to tu vydiskutovane ale vzhladom nato ze som do karmi dostal otazku tak aj odpoviem:
Ja tu nespochybnujem nejake kvality hracov Chelsea, takeho Terryho dokonca povazujem za najlepsieho obrancu, ale o co mi cely cas islo v tejto diskusii je len uznanie proti strany ze Barcelona je proste lepsia po hernej stranke a futbalovejsia, ze postup Chelsea bola skor vec stastia ako nejakeho futbaloveho umu.
Keby boli nejake otazky nehanbite sa kludne sa pytajte, rad odpoviem.
K otazke utornajsieho zapsu som mal pocit ze je to tu vydiskutovane ale vzhladom nato ze som do karmi dostal otazku tak aj odpoviem:
Vypisal som sem asi 6 muzstiev ktore to dokazali. Je vazne tak tazke pochopit ze ten ich postup bola vec stastia? Stacilo milimetre a Messi by dal gol a vsetko by mohlo byt inak. Uvedomujes si vobec ze o tom vysledku rozhodli taketo malickosti ako su milimetre? Co to ma spolocne s futbalovym umenim? Chelsea tam isla s tym ideme branit snad nam to vyjde a snad aj dame nejaky gol a ono im to nahodou vyslo. Barcelona tam isla s tym ze my musime dat gol a aj ho dali, to ze si zapas sami pokazili je zase druha vec.keď je to také ľahké ubrániť, tak prečo to nedokážu ubrániť všetci aspoň na remízu s barcelonou? veď by si to dokázal aj ty...
Ja tu nespochybnujem nejake kvality hracov Chelsea, takeho Terryho dokonca povazujem za najlepsieho obrancu, ale o co mi cely cas islo v tejto diskusii je len uznanie proti strany ze Barcelona je proste lepsia po hernej stranke a futbalovejsia, ze postup Chelsea bola skor vec stastia ako nejakeho futbaloveho umu.
Keby boli nejake otazky nehanbite sa kludne sa pytajte, rad odpoviem.
Tak budem držať palce Chelsea aj keď myslím že po hernej stránke na Bayern nemajú... 
To vôbec nevadí, že na nich nemajú. Oni nemali ani na Neapol, Benficu a Barcu a predsa sú vo finále.
-
guess.whoo
Redeemer
Tiez Bayern nemusim, ale budem im fandit. urcite si to zasluzia viac ako scums z londyna
-
hojko
Site Admin
Vcera krasny futbal. A teraz nieco na odlahcenie temy 
Stará babka a Sergio Ramos pred nebeskou bránou.
Pán Boh sa pýta babky, prečo si myslí, že si zaslúži ísť do neba? Babka odpovedala:
- "Posluchala som, modlila som sa každý deň."
Pán Boh ju pustí do neba.
Potom sa pýta Ramosa:
- "A ty prečo by si mal ísť do neba?"
Ramos odpovedá:
- "Ja som si prišiel len pre loptu...
Stará babka a Sergio Ramos pred nebeskou bránou.
Pán Boh sa pýta babky, prečo si myslí, že si zaslúži ísť do neba? Babka odpovedala:
- "Posluchala som, modlila som sa každý deň."
Pán Boh ju pustí do neba.
Potom sa pýta Ramosa:
- "A ty prečo by si mal ísť do neba?"
Ramos odpovedá:
- "Ja som si prišiel len pre loptu...