Opekacka+alkohol
Opekacka+alkohol
Ahojte potreboval by som poradit neake pesnicky
na dnes vecer !!
DAkujem
znamenie : Spekacka+vodka 
Re: Opekacka+alkohol
A na čo ich chceš? Na spievanie, hranie alebo počúvanie?
na pocuvanie
aby isla zabava
a nesmiem zabudnut v neskorsej faze aj na spievanie 
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
robbo sa zasekol v case? Ja si skor myslim, ze opekacka je o gitarovej hudbe na styl Nohavica nez o disco hitoch zo 70's, ale proti gustu...
A ja nechcem nikomu krivdiť ale podľa mňa autor veľa z Jarkovej tvrobi nepozná. Skôr by som to tipoval na IMT Smile, Iné Kafe, Desmod a podobné známe kapelky kt. sa dajú pekne spievať 
-
Soviet
Darca
Na opekacke hudba? To sme nikdy neriesili, ak to bola opekacka niekde len tak v lese. Vsak tam si mas kus uzit prirodu a oddych ako nosit si tam este hudbu a kraviny. Na chate nepoviem, ale na opekacke je to trosku mimo premna. Skorej gitara a niekto nech hra..
-
DYLYNO
Light Star
pri alkohole sa dá zabaviť podľa mňa na akúkoľvek hudbu, ale odporúčam ti Alkehol...napr. songy ako Pivo dělá hezká těla, Hospodo nalejvej, Houbová, etc...skôr tie staršie albumy...
na opekačke skorej niečo slovenske a česke ale zasa nepovedal si vekové hranice ale osobne preferujem živú hudbu určite by som si nepustil trance alebo hip hop - a určite nie rap ktorý neznášam - myslím ten slovenský a český
K ohníku jedine....
-
audiotrack
VIP
no to mi je téma. Ktorý hrad to zchytá teraz? Že ide partia opekať s chlastom mi nevadí. Ale že tam ide parta debilov čo si nevedia ani hudbu sami vybrať, to smrdí malérom.