MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
tak si vypni antivirat, ziadne kone na prenosoch nie su
-
guess.whoo
Redeemer
aj stv vysiela online
Chcel si skeptika tak tu som. Naši nehrali zle ani jeden zápas, čakal som omnoho horšie, ale zasa nič svetaborné to nebolo. Podľa mňa najväčšie trápenie ešte len príde. Ja stavím na Švajčiarov, tam to podľa mňa bude preškoľovací kurz. Len tak tak sme vyhrali jeden z troch zápasov a už po facebookoch kolujú finálové proroctvá a kadejaké demitrovské konšpirácie. Ja vravím, že budeme (veľmi) radi, ak postúpime zo skupiny.
už na začiatku som sa obával koľko naši vydržia korčulovať po včerajšom zápase v nohách proti mladým amíkom, a bolo vidieť že už ku koncu druhej tretiny dochádzala para.
treba uznať že hokejové štastie konečne sadlo aj na nás, a že ho nebolo málo
pekný obetavý výkon
treba uznať že hokejové štastie konečne sadlo aj na nás, a že ho nebolo málo
-
guess.whoo
Redeemer
len tak tak sme vyhrali jeden z 3 zapasov proti celkovym favoritom MS, na to nezabudajMuffi napísal: Len tak tak sme vyhrali jeden z troch zápasov
Dánsko - Švédsko, tam ale lietajú góly 
Ak budem tvrdit ze cesi hraju tieto MS horsie ako my tak nebudem klamat...
Este raz dakujem za vyhru nasich.
Este raz dakujem za vyhru nasich.
Muffi: Tak na fb je vselico
, bude to este tazke. Ja som bol aj prekvapeny, ako nam to ide v prvej tretine, idem zapnut tv, a ze 1:0. Celkovo sa na to lepsie pozeralo, pekne si prihravali, zachytavali ich puky.
-
DanielDevil
Addict
no ty zjavne fanúšik nie si, fauly čo pískol rozhodca a dostal nás do dvojnásobného oslabenia boli, aj keď keby neodpískal pred tým druhým vylúčením to naše vyhodenie puku z pásma, asi by k nemu nedošlo...ale žeby poškodil američanov sa nedá povedať, jedine pri tom vylúčení brankára, ktoré nemalo byť...avšak tak isto chvíľu predtým amíkom jeden faul odpustil...trest 2+2 dostali právom, keďže tam bola krv...mali sme šťastie, no a? To k tomu patrí a raz môže byť konečne aj na našej strane, my sme tiež nastrelili tičky a mali sme viacero dobrých šancí, to že oni držali puk v rohu a nestrielali, nato sa nehrá...t0m4s3 napísal:Tolko zaslepenych fanusikov sa len tak nevidi. (pozdravujem karmistov). Nase jasne fauly nie su fauly, naopak superove dychnutie za krk je na 5min. minimalne. Samozrejme vitazstvo tesi, ale trosku objektivity pri posudzovani situacii nezaskodi. Vykon jakztakz dobry v prvej tretine, v dalsich dvoch nas Amici prehravali, hrozili sme hlavne s brejkov.
//inak neviem prečo nedostal cenu za najlepšieho hráča na našej strane Laco...
-
Grond
Medium Professional
pozeram tiez ale ten komentator na stv2TippEr1 napísal:Dánsko - Švédsko, tam ale lietajú góly
Im všetkym na FB je*e?
Same statusy že Miro Šatan dal gól do prázdnej brány 38 sekúnd pred koncom. Pali nám pomohol zhora?, je to asi náhoda , že v 38 sekunde na koci sme dali gól , Demitra mal dres 38
♥, Šatanov gól padol 38 sekúnd pred koncom zápasu. Žeby nám pomohol niekto tam hore?
...
Same statusy že Miro Šatan dal gól do prázdnej brány 38 sekúnd pred koncom. Pali nám pomohol zhora?, je to asi náhoda , že v 38 sekunde na koci sme dali gól , Demitra mal dres 38
Mne sa to tiež nepáči, takýto prístup facebookových maniakov. Veď už nech Demitrovi dajú konečne pokoj !!!jojo1996 napísal:Im všetkym na FB je*e?
Same statusy že Miro Šatan dal gól do prázdnej brány 38 sekúnd pred koncom. Pali nám pomohol zhora?, je to asi náhoda , že v 38 sekunde na koci sme dali gól , Demitra mal dres 38♥, Šatanov gól padol 38 sekúnd pred koncom zápasu. Žeby nám pomohol niekto tam hore?
...
-
Michaelo
Hardcore addict
No, doma mám veľký LCD TV s vyše metrovou uhlopriečkou, ale radšej si pozriem hokej na PC. Ak to nie je obmedzené, že sa to dá pozerať len z česka, tak v pohode, ale neviem lebo som neskúšal.Trussardi napísal:Michaelo ak mas cesku ct4 vysiela tiez a aj v hd
-
Daggertail
Light Professional
na iihf.com je 37 sekundjojo1996 napísal:Im všetkym na FB je*e?
Same statusy že Miro Šatan dal gól do prázdnej brány 38 sekúnd pred koncom. Pali nám pomohol zhora?, je to asi náhoda , že v 38 sekunde na koci sme dali gól , Demitra mal dres 38♥, Šatanov gól padol 38 sekúnd pred koncom zápasu. Žeby nám pomohol niekto tam hore?
...
sakra to meme ma dostalo
tych 38 sekund je sice symbolika ale na Fuckbooku už to prehánaju to je pravda..
tych 38 sekund je sice symbolika ale na Fuckbooku už to prehánaju to je pravda..
-
redliner
King
Konečne víťazstvo
Proti Švajčiarom to taktiež nebude jednoduché,hrajú pekný hokej a v presilovkách sú taktiež veľmi dobrí. Čo sa týka rozhodcov,tam som veľmi sklamaný z nepresných verdiktov,vymyslených faulov a pod. už od začiatku turnaja.
-
DanielDevil
Addict
tiež ma sklamali rozhodcovia, vrchol bol neuznaný gól Nórov proti Rusom, hlavne že je technika, ale zjavne to aj tak nestačí...
naši hrali pekný hokej proti USA,Jána Laca treba pochváliť je to výborný brankár-zachránil nám v mnho šanciach kožu :)Je veľmi dobre že sme vyhrali ako tu už ste avizovli s Švajčiarmi to bude levice tažký zápas ale predtým na nemeckom pohári sme ich dali tak ich podla mna aj teraz dáme