poskodeny ex.disk

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

poskodeny ex.disk

Príspevok od používateľa peterkozel »

chcel som skusit nahravanie programov z telky, pripojil som k nej disk a telka si ho sama naformatovala ale ked som disk napojil naspat do pc tak sa to chovalo akoby som ani nic nepripojil,pc ho nerozpoznal,neviete ako dalej?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: poskodeny ex.disk

Príspevok od používateľa hojko »

Zrejme TV pouziva iny filesystem ako FAT32/NTFS, takze preto ti ho PC nemusel rozpoznat, najma ak to prehodilo na linuxovy ext. Aku mas telku a aky disk??? Skusal si ten disk, ze ci ho najde v spravcovi zariadenia alebo v sprave diskov???
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

hojko napísal:Zrejme TV pouziva iny filesystem ako FAT32/NTFS, takze preto ti ho PC nemusel rozpoznat, najma ak to prehodilo na linuxovy ext. Aku mas telku a aky disk??? Skusal si ten disk, ze ci ho najde v spravcovi zariadenia alebo v sprave diskov???
takze asi je to tak ako pises, ziadnym sposobom mi ho nezobrazi ani v spravco vi aby som ho formatol, disk je wd a telka panasonic, pomoze mi stiahnut nejaku live ediciu linux a formatnut to tak?
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

ja som sa osobne este nestretol ktory by nerozoznam fat32.... skus USB kluc(naformatovany na fat32) ci ti nacita ????
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

strapaty napísal:ja som sa osobne este nestretol ktory by nerozoznam fat32.... skus USB kluc(naformatovany na fat32) ci ti nacita ????
jo nacita, ta telka to nejak do...,teraz mi ho ukaze iba v zariadenia atlaciarne ale nic sa s tym neda,ani v cmd ho nenajde aby som ho format, niekde som cital ze je to nieco cosi tzv dinam.disk, trepem ci nie, da sa to nejak vratit?
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

ked ho zapojis do PC pozri spravcu diskov a spravcu zariadeni ci ho tam vidis??? aky mas operacny sys.???
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

strapaty napísal:ked ho zapojis do PC pozri spravcu diskov a spravcu zariadeni ci ho tam vidis??? aky mas operacny sys.???
win732 v spravc zariad ano a ked dam vlastnosti v kolonke svazky nic nieje, v sprav diskov ho nezobrazi - je to nieco okolo toho co pisal hojko, ta telka sim dala nejake svoje veci, mate nejaku rado?
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

skus nejake live cd na linux .... tam by ti ho malo vidiet... alebo acronis disk director....
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

strapaty napísal:skus nejake live cd na linux .... tam by ti ho malo vidiet... alebo acronis disk director....
skusim najprv ten soft, dam vedet zatim dik

//autoeditácia príspevku (09 Máj 2012, 15:56)
strapaty napísal:skus nejake live cd na linux .... tam by ti ho malo vidiet... alebo acronis disk director....
ten director ho najde, je tam ze unallocated v zatvorke GPT, da sa s nim robit to ze kliknem dam create volume prejdem cez par okien a potom mi uz vyskoci aj kolonka format, ked ju dam tak sa nic nestane, co uz teda este ten live cd alebo co robim zle

//autoeditácia príspevku (09 Máj 2012, 16:01)
kur*a uz to ide, klikol som na nieco zabudol som klik na jednu polozku,ta pridelila veci a zrazu vsetko ide, ludia dakujem moc

//autoeditácia príspevku (09 Máj 2012, 16:08)
pozeram ze nemozem pridelovat karmu, neda sa to zmenit?
Napísať odpoveď