Ako dlho je schopná hlava prežiť bez tela a vnímať podnety?
Re: Ako dlho je schopná hlava prežiť bez tela a vnímať podne
Michaelo, v telke vysielaju len sracky, ale tieto videa su zial skutocne a ten clovek fakt umiera a co je horsie skutocne existuju ludia (napr. typek s motorovkou v gifku), ktori su tohto schopny a z toho mi je zle, nie z krvy 
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Jo jasne, ja ta chapem. Rovnako ako ja si nepozriem vvideo kde tyrazu a zabiju psa. Nebolo by mi blbo ale predsa len ten pocit. A u tych ostatnych videi, i tak to uz nezmenis tak co narobis? A ako hovorim, filmy sa efektmi velmi blizia realite (az na obcasne trollovanie fyziky).
Podľa mňa je to určite niečo iné, keď viete, že je to realita. V horore mi je to úplne jedno, môžem pritom jesť. Realita so mnou takisto nič nerobí v tom zmysle, že by mi bolo zle alebo neviem čo. Každopádne to nevyhľadávam a normálny a zdravý človek to ani nevyhľadáva. Jednoducho nemusím na to pozerať. Ale tak pár chuťoviek som videl, napr. rezanie hlavy zaživa nejakému prisťahovalcovi v Rusku s nožíkom či legendárnu otvárajúcu sa hlavu kdesi v Indii, keď týpek pri skoku do vody akosi špatne vypočítal kde je kraj.
presne tak, je ine pozerat horor kde vies, ze je to fikcia a skutocnost. zdravy clovek to nevyhladava, no ked si to pozries aspon mas aku-taku predstavu, co vsetko zle sa na tomto svete deje a coho su ludia schopni. (videl som tam jedno video kde nejaky 10 rocny chalan odrezal nozom hlavu staremu chlapovi..... nikdy v zivote by som si nepomyslel, ze by tak male decko niecoho takeho bolo schopne. a to som urcite este nic nevidel co sa na tomto svete deje... no viem, ze mozne je uz asi naozaj vsetko)