zohnal som si MP4ku, ale bez kábla a teraz sa snažím do nej nejaký zohnať... akurát že mi do toho nepasuje žiadne mini ani micro ani žiadne USB z domu... nevie niekto čo je to za kábel ?
pri tom konektore píše že je to USB.. ale netuším čo za verziu...
//trochu som googlil, pripada mi to ako micro USB-B, akurat je ten konektor po stranach divne zrezany... myslite ze by slo nejak upravit obycajny kabel ? normalne ho zrezat po stranach... na usb je cely ten kovovy obal zbytocny... takze asi by to nerobilo problem..
práveže nemám k tomu krabicu, ani papiere ani nič.. je to čína bez značky, kúpil som to za 20 korún... podľa všetkého je to fakt ten micro usb b.. akurát má divný tvar trochu... však ak to niekto rozpozná budem rád
je to čína, nemá to na sebe značku, model, nič, proste napodobenina ipodu, zohnal som si to viacmenej zadarmo a chcel by som to dať dokopy... najväčšia irónia je, že jediný text čo má na sebe je USB-compatible
Možno bude sedieť, ťažko takto povedať. Ono by to nemala byť cenovo nejaký vysoká položka. Prípadne keď objednáš cez internet, stále by tam mala byť možnosť vrátiť do 7 dní bez udania dôvodu. Alebo ešte počkaj, možno sa nájde niekto, kto ti na 100% povie, čo je to zač.
Pobehať predajne ma tiež napadlo, len neviem či sa také niečo nájde (priamo na predajni).
Ale ešte si pred objednávkou prebehni obchodné podmienky daného shopu, či tých 7 dní naozaj platí (i keď by malo).
to je tiež pravda, kebyže to normálne reklamujem tak by nemal byť problém, ale toto neni reklamácia... keď tak skúsim sa spýtať tento týždeň v nejakom pc obchode
tu nejde o reklamaciu, ale o to, ze do 7 dni mozes tovar zakupeny cez internet vratit bez udania dovodu (ziadna reklamacia). Ale ten tovar musi byt v original neposkodenom baleni - co sa ti pri kabli zaliatom do plastoveho obalu nepodari dodrzat.
no však práve... preto sa popýtam u nás v PC obchodoch, tam by mi to možno aj rozbalili..
ale možno to nebude treba... ten kábel čo som dával z ebayu by tam mohol pasovať... len tak som teraz hodil do google mini usb 4 pin female a vypľulo mi toto
uNreal_saTch^ napísal:tu nejde o reklamaciu, ale o to, ze do 7 dni mozes tovar zakupeny cez internet vratit bez udania dovodu (ziadna reklamacia). Ale ten tovar musi byt v original neposkodenom baleni - co sa ti pri kabli zaliatom do plastoveho obalu nepodari dodrzat.
To nie je pravda. Zakon nic take nepozna. Ak nejaky shop takytovar nevezme spat, porusuje zakon. To ze to majuv podmienkach, je len tym ze zneuzivaju neznalost zakona spotrebitelov.