Prosím o pomoc mám taký problém. Keď sa chcem spojiť s niekým cez skype tak ak dám prijať hovor, alebo ja volám a on ma chce prijať tak mi to zruší a napíše, že problém s nahrávaním. Je jedno či to chcem prijať s videom alebo bez. Už som aj skype preinštaloval a stále to neide. Vopred Dííííííííík
//autoeditácia príspevku (29 Jún 2012, 18:12)
Už som to spravil. Chyba bola v kamere,tak som ju odinštaloval, naištaloval znova a už to fachčí.
//autoeditácia príspevku (29 Jún 2012, 18:12)
Už som to spravil. Chyba bola v kamere,tak som ju odinštaloval, naištaloval znova a už to fachčí.
Re: Skype
caute, mam taky problem (bug), ze skype mi ukazuje ze mi ludia volaju, pricom oni mi vobec nevolaju. Buguje sa to iba pre 3 ludi, ktori mi volaju 1x - 2x denne. Opakuje sa to asi od 24. septembra. Skype 5.10 Win7
//autoeditácia príspevku (14 Nov 2012, 14:22)
skype 6.0 robí to isté
//autoeditácia príspevku (14 Nov 2012, 14:22)
skype 6.0 robí to isté
-
HiddenUser
Medium Star
ako vies, ze oni Ti nevolaju?
Zdravím, mám problém zo Skype, tak to napíšem sem. Inštaloval som novšiu verziu (nie teraz uplne najnovšiu) a po inštalacii sa mi stratili všetky kontakty... zostalo iba Echo
nechapem čo sa tam mohlo pokašlat, tak som odinštaloval v domnienke že to bolo zlou verziou, nainštaloval inu ale kontakty su stale vymazane... vie niekto čo s tym je ? dik
nechapem čo sa tam mohlo pokašlat, tak som odinštaloval v domnienke že to bolo zlou verziou, nainštaloval inu ale kontakty su stale vymazane... vie niekto čo s tym je ? dik
-
HiddenUser
Medium Star
Ale sa mi zda ze ano, pretoze ked mi niekto pise a ja niesom online a potom dajme tomu na dalsi den sa prihlasim tak mi tie spravy nabehnu az ked sa prihlasi aj odosielatel.
Presne toto som sa pýtal. Správy prídu, až keď sa prihlásia obaja. Podľa mňa je to veľmi zle vymyslené.TheComputerMan napísal:Ale sa mi zda ze ano, pretoze ked mi niekto pise a ja niesom online a potom dajme tomu na dalsi den sa prihlasim tak mi tie spravy nabehnu az ked sa prihlasi aj odosielatel.