MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
-
Dede
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
Určite to nikto nečakal, že to dáme až do finále
... Rozosmialo ma že Rusi Pohár... My Tanier... a Česi čo lyžičku? 
To uz nechapem kto mi za toto mohol znizit karmu-=wolf=- napísal:Maturita? Fuck that shit. Tento hokej musim pozerat.
A gratulujem chlapcom k vysledku, toto skoro nikto necakal. Buduci rok dufam v podobny vysledok.
Rusi sú úplne niekde inde, vo všetkom lepší. Silnejší, rýchlejší, presnejší. Striebro je však parádny úspech. Nie je dôvod na smútok.
Matka pri medailovani rusov zahlasila: "Sme sice strieborni, ale nasi chlapi su aspon pekni.. ti rusi - vsetci do jedneho jak opice."
Inak mohli tu striebornu akoze-tacku trochu ozdobit, na takej by som ocka neserviroval.. bieda. Cesi mali co, podsalok?
Inak mohli tu striebornu akoze-tacku trochu ozdobit, na takej by som ocka neserviroval.. bieda. Cesi mali co, podsalok?
Chcel by som sa podakovať celemu teamu a Vujtekovi. Hrali dobre,hrali zo srdcom. Dokazali sme porazit silnejsich superov. Ale nad Ruskom sme to uz nedokazali, boli lepši...
Dakujem za striebro !
k- : zajtra ti sem kazdy z nich na cele s vujtekom pride odpisat...omg dmnce
Dakujem za striebro !
k- : zajtra ti sem kazdy z nich na cele s vujtekom pride odpisat...omg dmnce
-
P3Bo
Guru wannabe
Tiež "tanier" : )mi-chau napísal:
Nevadi premna su ty chlapci ajtak zlatí....Dakujeme SLOVENSKO
No Rusi dovolím si povedať, že na tomto šampionáte o triedu lepší od kohokoľvek iného. Úplne zaslúžené zlato. Naši pekné druhé miesto. Bol som pozrieť na námestí a napriek prehre relatívne dobrá nálada, ľudia sú vďační aj za to striebro a to j len dobre
Ostáva už len dúfať, že to nebude len lastovičkou na ďalšie decénium 
Aj keď sme prehrali, vôbec nie som smutný. Pre mňa sú zlatí.. bolo tam srdce a to bolo najdôležitejšie.
-
Soviet
Darca
Zasluzeni majstri z Ruska. Nemali sme nanich, je to skoda. Atmosfera bola aj tak paradna, pri oboch goloch. Ak zajtra vybavim v praci daky ten kompromis, mozno ich aj pozriet na SNP pridem.
Škoda, myslel som ze vyhráme.Nevadí aj tak hrali naši dobre 
Tím ktorému málokto veril to dotiahol na 2. miesto na MS
A nie je tam ani trošku sklamania pre mňa pretože si musíme priznať že Rusi v tej zostave sú nezastaviteľní , hračí oboch tímov by to mohli ísť pekne diplomaticky zapiť spolu 
pre mňa lepšie MS skončiť nemohli, vyhrali tí najlepší a zároveň sa ukázalo, aký je rozdiel medzi silou tímu a silou individualizmu.. klobúk dole 
krasny sampionat
krasa krasa a este raz krasa, jasne, mohlo byt zlato..ale nemuselo byt nič
nemuselo byť asi štvrťfinále
a aha...máme striebro...dakujeme
Myslím, že nie je vôbec dôvod na sklamanie. Ak by sme prehrali s hocikým iným, tak potom hej, ale s Ruskom, vôbec. Rusi boli o triedu lepší od všetkých tímov a zaslúžene vyhrali. Kto vie, ako by sa vyvíjal zápas, keby sme im nedarovali tri góly po chybách v obrannom pásme, ale... je tu to keby 
Radujme sa zo striebra a oslavujme. Chlapci predvádzali krásne výkony od prvého zápasu s Kanadou, až po ten posledný s Ruskom. Azda nikto nepredpovedal takýto úspech, ktorý dosiahli. O to väčšia je radosť. A hlavne vďaka nim celé Slovensko žilo hokejom.
Patrí im veľké ĎAKUJEME a zaslúžia si naše uznanie. Môžeme byť na nich hrdí
Radujme sa zo striebra a oslavujme. Chlapci predvádzali krásne výkony od prvého zápasu s Kanadou, až po ten posledný s Ruskom. Azda nikto nepredpovedal takýto úspech, ktorý dosiahli. O to väčšia je radosť. A hlavne vďaka nim celé Slovensko žilo hokejom.
Patrí im veľké ĎAKUJEME a zaslúžia si naše uznanie. Môžeme byť na nich hrdí
Dneska bolo Rusko proste úplne inde a titul si zaslúžili! Škoda toho, že sme sa nechytili nejako po tom prvom góle... v uliciach to bolo super, každý sa radoval...škoda... ale už je neskoro na rozbory... Aj tak je to super a fantastický úspech je po rokoch konečne doma. Som rád že aj mladý hráči čo tam boli si odvážajú nielen medailu ale aj cenné skúsenosti, ktoré sa nám do ďalších rokov v reprezentácii rozhodne hodia.
Za všetky výkony na MS, úžasnú bojovnosť a ochotu ísť do toho na plno jedno veľké ďakujem! Dúfam že zajtra ich privítame zo všetkou cťou
Za všetky výkony na MS, úžasnú bojovnosť a ochotu ísť do toho na plno jedno veľké ďakujem! Dúfam že zajtra ich privítame zo všetkou cťou
-
redliner
King
Kto čakal na začiatku šampionátu že budeme hrať vo finále ? Chlapi hrali výborne ale Rusi ešte lepšie.Striebro je aj tak obrovský úspech po toľkých rokoch a dúfam že na budúci rok podáme podobný alebo ešte lepší výkon ! 
-
pryja
Darca
Slovenska krcma v Mnichove uplne nabita, ani dychat sa nedalo, atmosfera cely cas perfektna, aj ked padlo milion nadavok
a nezabudnutelne pokriky ozratych optimnistov za stavu 5:2 pred koncom tretej tretiny: "Tie 3 goly tam dame, este vyrovname!", alebo ceske komentare od susedneho stola: "Slovaky na Rusy? Leda tak s ruskym trenerem"
no kopec srandy
Ale tak, mame striebro, konecne sme nalozili Cechom a mame sa na co tesit na buduci rok
Ale tak, mame striebro, konecne sme nalozili Cechom a mame sa na co tesit na buduci rok
slovensko moze dakovat vujtekovi..vedel co robi a jak namiesat hracov
-
Soviet
Darca
iDnes.cz (ČR): "Slovenská jazda sa skončila pod vrcholom, hokejový titul oslavujú Rusi. Výber trénera Vůjtka vo finálovom zápase vôbec nestačil na favorizované Rusku, prehral jasne 2:6 a z Helsínk si vezie striebro. ´Zborná´ pracovala na turnaji ako neomylný stroj a prevalcovala všetko, čo sa jej postavilo do cesty. Jediný, kto dokázal Rusku tento rok aspoň trošku vzdorovať, bol český výber, ktorý v skupine po dobrom výkone prehral ´iba´ 0:2. Za ďalšími, či už Švédmi, Nórmi, Fínmi alebo napokon aj Slovákmi, zostala iba červená škvrna..."
Ach ti cesi
Ach ti cesi