Disk 640GB WD Scorpio Blue 2,5"/SATA/5400/8MB
Po klasickom rozbehaní (inštalácií základných vecí) keďže mám pokazený externý, som vybral disk zapojil do desktopu (za chodu keďže rátam z tým že je to SATA II), normálne nabehol, nakopíroval som potrebné súbory, skontroloval či sú všetky operácie ukončené, odpojil som sata kábel a potom aj zdrojový (za chodu), strčil som ho do notebooku pridal jednu ramku ( sú tam 1333MHz a dodal som jednu 1GB 1055MHz čo som mal poruke). Zapol som ho a disk iba vydal zopár zvukov v zmysle snahy rozbehnúť sa a a stíchol a to je všetko čo teraz spraví, nevidí ho ani bios, takže predpokladám že som mu niečo spravil tím odpojením za chodu, pričom to isté som pár minút pred ním spravil s diskom z asusu F3JR disk HITACHI 160GB a funguje v pohode. Dal som ho na reklamáciu, ale chcel by som sa spýtať či nemáte niekto podobné skúsenosti, čo sa mu asi stalo aby som vedel do budúcnosti čo nemám robiť alebo či to mohla byť chyba disku čo sa prejavila zrovna vtedy. Disk mi nepadol ani som nepriložil nič magnetické ani iné tomu podobné úkony som nevykonal.