Zamotanie hlavy babe
Zamotanie hlavy babe
Ahojte. Mám tu taký menší problém, s ktorým si neviem dať rady. Už to bude takmer rok od rozchodu s bývalou priateľkou (vzťah trval 3 roky - je tu o tom aj téma). Po skončení vzťahu sa môj prístup k ženám rapídne zmenil. Bohužiaľ, smerom k horšiemu. Neliezol som do žiadneho vzťahu, iba som si užíval - jednovečerné úlety a podobne. Nikdy som po úlete neriešil nič viac s dotyčnou babou s ktorou som predtým strávil večer. V piatok som však bol s jednou slečnou von. Slečna je priemerného vzhľadu, má zdravotné problémy, preto je trošku "pri sebe". Boli sme spolu von a veľmi dlho sme sa rozprávali. Bola príležitosť, pohľady sa stretli, využil som situáciu a pobozkal ju. Skončilo to len pri bozkoch. Avšak, čo čert nechcel, dievča sa namotalo
Prezváňačky, smsky ako ma ľúbi a miluje (pritom má pozná necelý týždeň!). Boli sme po tom aj párkrát von, všetko bolo fajn. Avšak ja vôbec k nej necítim to, čo ona ku mne. Pre mňa to bol iba úlet, pre ňu však niečo viac. Dnes mi aj volala s plačom v hlase, že je jej smutno, že nie som s ňou. Ale u mňa to tak nie je. Pre mňa to bol prostý úlet, nič viac. Proste si s ňou neviem predstaviť normálne fungujúci vzťah, pretože je tu veľa prekážok - jednak ja mám športovú postavu, ona je "pri sebe", vekový rozdiel je 5 rokov, ja študujem na výške - rozmýšľam a vyjadrujem sa totálne inak ako ona - ona chodí na odbornú školu - kaderníčka a má aj také myslenie a prejav (týmto nechcem vôbec odsúdiť ľudí chodiacich na odborné školy) a posledná vec je oblečenie - boli sme 3x vonku, z toho 2x prišla nesmierne hrozne oblečená (proste také kombinácie by si na seba nedala asi žiadna baba). Žiaľ, ja neviem čo mám robiť. Nechcem jej ublížiť, ale taktiež si s ňou neviem predstaviť normálne fungujúci vzťah...Prosím poraďte mi, čo mám robiť...Ďakujem
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zamotanie hlavy babe
Preco maju ludia tendenciu odpovedat si na vlastne otazky? Sak jej povedz to co si tu teraz napisal.
Ja ti poradim ako by som robil ja ale ber moju radu ako niekoho kto ma 17 a za sebou 2 "akoze" vztahy 
Podla toho co si napisal je jasne ze to fungovat nebude.. Na tvojom mieste by som jej cim skor povedal ako to citis ty. Cim dlhsie to budes natahovat tak o to to bude horsie podla mna.
Nesudim to teraz podla vzhladu... lebo neviem co je pre teba trochu pri sebe... ale mna by (po predoslych skusenostiach) odradila ta rozdielnost nazorov.
Proste cim skor jej vysvetlis ako to je, tym lepsie
Podla toho co si napisal je jasne ze to fungovat nebude.. Na tvojom mieste by som jej cim skor povedal ako to citis ty. Cim dlhsie to budes natahovat tak o to to bude horsie podla mna.
Nesudim to teraz podla vzhladu... lebo neviem co je pre teba trochu pri sebe... ale mna by (po predoslych skusenostiach) odradila ta rozdielnost nazorov.
Proste cim skor jej vysvetlis ako to je, tym lepsie
-
Grim
Darca
...nebude sa ti páčiť čo ti napíšem...ale napíšem to...načo motáš babám hlavy, keď niesi schopný znášať dôsledky? Ja chápem, že ťa tvoja bývala nesmierne podrazila a tvoje správanie je logické, ale priznaj si trochu zodpovednosti...to kam to došlo je tvoja chyba a môžeš za ňu ty...nie, že poznáme sa týždeň a ona sa zaľúbila a preto je to jej (alebo aj jej) chyba...druhá vec, ktorá mi je jasná, že s takou babou chodiť nechceš...načo si jej potom dával pusu? Ak niekoho nechcem, tak ho nebozkávam, nie?...ak si doteraz dokázal byť na baby sviňa, myslím, že to zvládneš aj tentoraz...alebo že by sa našemu Casanovovi zrazu podlomili nožičky? Povedz jej to, čo si sem napísal...čo že ťa zrazu trápi svedomie? Doteraz ťa netrápilo, keď si si užíval?...budeš to musieť prekusnúť a stúpiť na klinec...chodiť s ňou nemá význam, to vieš aj sám, ste úplne iní a nehodíte sa k sebe...tzn. vysvetliť jej situáciu aká nastala...a som zvedavý, ako obhájiš ten svoj bozk, lebo zrejme to bol ten spúšťač, na základe ktorého sa do teba zaľúbila...u takýchto dievčat, ktoré sú stredoškolsky založené...navyše s takou školou bude inteligenčne troška inde (a všetci to vieme, načo si budeme dávať servítky pred hubu, keď je to tak), takže tieto baby sú dosť nevyrovnané, čo sa citov týka, tzn. niektoré týždeň ľúbia jedného, na druhý týždeň už iného...ale vzhľadom na to, že je trošku "pri sebe" sa to okolo nej zrejme chalanmi nehmýri a tak sa bude chytať každej slamky o to skôr, keď bude vyšportovaná ako ty...uvedom si tie následky...možno aj ona teraz začne byť sviňa na chalanov...čo dodať na záver? Zlé to bude tak ako tak, ide o to vysvetliť jej to zľahka a hlavne čím skôr, lebo ak to budeš odkladať, namotá sa ešte viac...pokakaj to už v zárodku...a potom s ňou preruš kontakt...som zvedavý, čo napíše qwerty...
-
audiotrack
VIP
Absolútny súhlas s Grimom. Baba čo ťa nepozná ani týždeň, nepriťahuje ťa ani fyzicky ani povahovo a ty jej dáš svoje číslo a pobozkáš ju? Tu treba riešiť teba a nie ju. Jasne jej povedz ako to vidíš ty. Čím skôr tak spravíš, tým lepšie pre oboch
-
Soviet
Darca
Tiez sa mi takato vec raz pritrafila. No niekedy si clovek uvedomi svoje kroky, az ked sa nad tym sam zamysli.
Povedz jej tvoju verziu a budes mat pokoj. Mozno sa na teba nastve, ale to ti moze byt sum a fuk. Umna mala frajera do mesiaca noveho a bol som zachraneny a sam so sebou spokojny
Teda rada cim skor, tym lepsie tu plati vo velkom.
Povedz jej tvoju verziu a budes mat pokoj. Mozno sa na teba nastve, ale to ti moze byt sum a fuk. Umna mala frajera do mesiaca noveho a bol som zachraneny a sam so sebou spokojny
Načo dávaš číslo dievčatám, ktoré máš len na jeden deň ?! Také chyby...Čím ďalej tým veselšie témy tu bývajú. Prestaň s ňou komunikovať a máš to. Podobná vec sa mi raz stala, z nejakých neznámych príčin som takému dievčaťu dal číslo a bol som v podobnej situácii ako ty, pod paľbou telefonátov a SMSsiek. Nakoľko to pre mňa bola len jednorázovka, tak som som sa neunúval ani dvihnúť a ju to po pár dňoch prešlo
Problem solved. Nekomunikuj s ňou, zbytočne sa len dievča viac namotá. A do budúcna máš poučenie.
Ako ti tu už páni predomnou hovoria, robíš somariny kámo.
Podľa akej logiky dáš číslo dievčaťu, s ktorou nechceš nič riešiť, nechceš byť v kontakte a už vonkoncom nechceš byť pod paľbou sms a uplakaných hovorov. Po tej puse si v nej spustil takú reakciu, že ona možno získala chlapa svojich snov, o ktorého teraz tak trochu bojuje. Je na tebe, či to presekneš skôr, či neskôr. V obidvoch prípadoch vyjdeš ako ten najhorší ty, takže by som to radšej moc nenaťahoval. Len by som jej to oznámil a potom už prípadné sms/telefonáty ignoroval, lebo nič iné ti neostáva.
Ďakujem za názory, väčšina sa zhodla, že to vyriešiť čím skôr, tak to aj tak spravím. Keď sa tu bavíme o čísle, ja som jej ho nedával, ona mi dala prvá, ale tým, že som jej potom neskôr volal, tak už mala moje číslo (čo je v podstate vo výsledku to isté, akokeby som jej ho dal ja). S tým som aj rátal, že z toho budem najhorší ja, čo už, v tomto prípade si to aj zaslúžim. Je to ako povedal Soviet, že človek si až neskôr uvedomí svoje chybné kroky, keď si to všetko nechá prejsť hlavou a poriadne sa zamyslí. A Grim, vďaka za vyčerpávajúci príspevok 
-
bolek
Guru
Ja nechápem, prečo si vôbec tie ďalšie razy s ňou išiel von, keď si už vtedy, podľa toho, čo píšeš vedel, že s ňou už nič nechceš mať? Proste si jej mal hneď povedať, že z toho nič nebude a nenamotávať ju... 
-
qwerty-xyz
presne takto vznika zacarovany kruh podrazov a stylu oko za oko zub za zub, presne takto sa totiz kazia ludia a buduce vztahy. Chlapec bol ku mne zly tak na dalsieho budem zla ja, hoci si to nezasluzi ale su to svine tak aj ja budem. Toto iste si povie chlapec, byvala sa ku mne spravala tak a hentak a ja som bol taky dobrucky, tak teraz budem aj ja svina a uz sa vseeeetci vezieme v jednom vlaaaciku.
proti uzivaniu si nic nemam, kto ma ten nech ma, kto nema a zvlada to tomu gratulujem, nie je to vzdy podla predstav a takto sa to sem tam proste skomplikuje. Akurat ze ja to robim tak ze si vyberam vzdy aspon obstojne baby, alebo svoje modely, proste keby nahodou tak aby to bol mensi pruser ako s nejakou co ma fakt nepritahuje ani vyzorovo ani povahovo. (okej schyzo, raz to bolo aj mimo tohoto pravidla, :DDDD ale tak co no, nebudeme to rozoberat...)
Je to vepřák, hrošík, prasátko, divočák (rozumej tucna) z toho ze je chora? Ja som videl vela fotiek z koncentracneho tabora, ako fakt ze vela, ale tucny tam nebol nikto.
A verim tomu ze chori boli ti ludia rozne..... Nepapas,hybes sa, nesi tlusty. Papas, si nervny, nervna, a sedis len doma na riti, si tlusty tlusta. Velmi jednoduche pravidlo. Jezisi ze v dnesnej dobe este niekto baští niekomu tie zvasty o chorobe a z toho plynucej tucnote to sa fakt tomu divim.
Podla toho co si popisal to vidim zjavne na hrošíka (iny nazov ina povaha a spravanie). Moja rada? Nelov hrochy, su sice lovci hrochov, ale ja pevne verim ze medzi nich nepatris, taketo dievcata nechaj specializovanemu servisu. Ako pisal Grim co sa budeme opakovat, posral si to ty, a celkom dost. Bud sa z toho vymotas ako chlap (uz teraz ti to nezavidim) ALEBO sa z toho vykecas, --- typu ze potrebujes este cas, ze si citovo nestaly, ze nevies ci by si jej dal to po com ona tuzi, a zahras sa na citovo nestaleho romantickeho chlapca (pozor to treba ale vediet, hrosiky maju v tomto pripade sklony ku trpezlivosti a hraju sa na tie chapave,nevzdavaju to .... ako fakt to treba vediet uhrat) obdobne vyhovorky dalsieho typu, skola, sporty, kamarati, kludne zahraj aj buze****, pri zbaveni sa hrosaka musis vyuzit vsetky moznosti ktore sa ti ponukaju.
ALEBOOOO 2 .... to uhraj tak aby si ju mal len na sex, s tym ze sa jasne definuju pravidla, (z toho co si napisal sa ti to nepodari ani keby si sa posral .... )
Tieto skusenosti nemam vlastne, ja na hrošíky nie som, balim si svoje typy, posledne (2-4) kusy boli az nehorazne dobre. (tak vysli len 2 zo 4 tak co? aj tak dobre nie ?
) plus jedna bola na niekolkomesacne postelne radovanky. Okrem toho jimmy mal by si si nastudovat zatial moju nezverejnenu teoriu klamnych cielov, diverznych cinnosti vo vztahu, a hlavne system skynet, a system SAM, plus by nebolo na skodu pokial by si balil viacero krasnych zien (5-12) naraz, akurat take co sa nepoznaju a nemaju moznost sa poznat, hoci by ti len jedna vysla stale lepsie ako zakomplexovany zalubeny hrošák . . .
OKEEEEEEJ, vyjadrujem sa zjavne inak nez ma 99% ludi chape, a co? moje okolie uz vie presne co a ako myslim. JIMMY, grim ti radi ze do toho chod ako chlap, ale ked sa z toho chces vazne vysúkať, aby si nebol za vola, skus tu teoriu o tom vymotavani sa z toho. Vela sportujes, nemas cas, si po rozchode, nevies sa znova zalubit, nechces ju ranit, vies ze jej nedas to po com tuzi, .... klasicke vymotavky akurat ich davkuj mierne a BACHAAAAAA hrošák sa to bude snazit tolerovat, niektore hrošáky su neoblomne .... ALEBOOOOO ju podved hned pred nou, alebo s jej kamoskou, alebo proste sprav to co pise GRIM, pri niektorych hrochoch sa fakt na to musi ist tvrdo.
fakt ti nezavidim, ale tak si blbec, co ti na to mam povedat, ci ja ci chlapci tuna si to urcite kazdy mysli, ked uz balis babu len na sex, bal taku co za nieco aspon stoji, aby v pripade zeby sa to skomplikovalo si to vedel prekusnut, .... lebo ked sa to skomplikuje s fakt ze nespravnou tak je to v prdeli riadne
proti uzivaniu si nic nemam, kto ma ten nech ma, kto nema a zvlada to tomu gratulujem, nie je to vzdy podla predstav a takto sa to sem tam proste skomplikuje. Akurat ze ja to robim tak ze si vyberam vzdy aspon obstojne baby, alebo svoje modely, proste keby nahodou tak aby to bol mensi pruser ako s nejakou co ma fakt nepritahuje ani vyzorovo ani povahovo. (okej schyzo, raz to bolo aj mimo tohoto pravidla, :DDDD ale tak co no, nebudeme to rozoberat...)
Je to vepřák, hrošík, prasátko, divočák (rozumej tucna) z toho ze je chora? Ja som videl vela fotiek z koncentracneho tabora, ako fakt ze vela, ale tucny tam nebol nikto.
Podla toho co si popisal to vidim zjavne na hrošíka (iny nazov ina povaha a spravanie). Moja rada? Nelov hrochy, su sice lovci hrochov, ale ja pevne verim ze medzi nich nepatris, taketo dievcata nechaj specializovanemu servisu. Ako pisal Grim co sa budeme opakovat, posral si to ty, a celkom dost. Bud sa z toho vymotas ako chlap (uz teraz ti to nezavidim) ALEBO sa z toho vykecas, --- typu ze potrebujes este cas, ze si citovo nestaly, ze nevies ci by si jej dal to po com ona tuzi, a zahras sa na citovo nestaleho romantickeho chlapca (pozor to treba ale vediet, hrosiky maju v tomto pripade sklony ku trpezlivosti a hraju sa na tie chapave,nevzdavaju to .... ako fakt to treba vediet uhrat) obdobne vyhovorky dalsieho typu, skola, sporty, kamarati, kludne zahraj aj buze****, pri zbaveni sa hrosaka musis vyuzit vsetky moznosti ktore sa ti ponukaju.
ALEBOOOO 2 .... to uhraj tak aby si ju mal len na sex, s tym ze sa jasne definuju pravidla, (z toho co si napisal sa ti to nepodari ani keby si sa posral .... )
Tieto skusenosti nemam vlastne, ja na hrošíky nie som, balim si svoje typy, posledne (2-4) kusy boli az nehorazne dobre. (tak vysli len 2 zo 4 tak co? aj tak dobre nie ?
OKEEEEEEJ, vyjadrujem sa zjavne inak nez ma 99% ludi chape, a co? moje okolie uz vie presne co a ako myslim. JIMMY, grim ti radi ze do toho chod ako chlap, ale ked sa z toho chces vazne vysúkať, aby si nebol za vola, skus tu teoriu o tom vymotavani sa z toho. Vela sportujes, nemas cas, si po rozchode, nevies sa znova zalubit, nechces ju ranit, vies ze jej nedas to po com tuzi, .... klasicke vymotavky akurat ich davkuj mierne a BACHAAAAAA hrošák sa to bude snazit tolerovat, niektore hrošáky su neoblomne .... ALEBOOOOO ju podved hned pred nou, alebo s jej kamoskou, alebo proste sprav to co pise GRIM, pri niektorych hrochoch sa fakt na to musi ist tvrdo.
fakt ti nezavidim, ale tak si blbec, co ti na to mam povedat, ci ja ci chlapci tuna si to urcite kazdy mysli, ked uz balis babu len na sex, bal taku co za nieco aspon stoji, aby v pripade zeby sa to skomplikovalo si to vedel prekusnut, .... lebo ked sa to skomplikuje s fakt ze nespravnou tak je to v prdeli riadne
-
typek61
Darca
s tymto musim suhlasit je to dost neferqwerty-xyz napísal:Chlapec bol ku mne zly tak na dalsieho budem zla ja, hoci si to nezasluzi ale su to svine tak aj ja budem. Toto iste si povie chlapec, byvala sa ku mne spravala tak a hentak a ja som bol taky dobrucky, tak teraz budem aj ja svina
Ja budem teraz tak trochu proti vsetkym, ale neda mi to. Ked je baba blba a nechape, ze ju chalan nechce, tak je to vina chalana. Ale ked si tu niekto iny zalozi temu, kde riesi ako ziskat babu, ktora ho ignoruje, tak zas pisete, ze je blby ked to nevidi a nech na nu nemina energiu.
Ano, to co urobil jimmy bola blbost, ale ta baba tiez nebude nic moc ked po tyzdni pise ze ho miluje. Treba to skoncit cim skor a hotovo, jimmy jej nemal davat cislo a ona by uz mala pochopit, ze to nema buducnost. Hotovo
Ano, to co urobil jimmy bola blbost, ale ta baba tiez nebude nic moc ked po tyzdni pise ze ho miluje. Treba to skoncit cim skor a hotovo, jimmy jej nemal davat cislo a ona by uz mala pochopit, ze to nema buducnost. Hotovo
Keby si cital pozorne, tak vies, ze on jej cislo nedal, ze jej volal kvoli stretnutiu a ona si ho ulozila. Takze aby som to zhrnul, Jimmy by jej mal napisat, ze sa nema hnevat, ale nech nic necaka, ze ju nechce klamat a namotavat a vybavene.
To, že jej zavolal kvôli stretnutiu de facto znamená, že jej dal dobrovoľne svoje číslo a musel rátať s tým, že si ho uloží, keď je na neho taká namotaná. 
v presne v takomto probleme som bol aj ja pred davnejsim casom, dievca nebola daka pekna a este k tomu bola jednoducha s ucnovkou, ja na vyske, tie nazory boli neporovnatelne ine, dam priklad, ja si chcem najst dobru pracu a jej nazor: "staci mi chvilu robit chyznu aby som mohla ist na matersku"...wtf? , myslel som, ze bude aspon lahka korist na sex, ale ona chcela vztah a zalubila sa po druhom stretnuti, videl som, ze to smeruje do sraciek, tak som ju ingnoroval a potom ked sa ma spytala ci uz s nou nechcem nic mat som jej napisal, ze ano nechcem a bol pokoj
odvtedy som si dal zavazok ze si budem zacinat s takou aby sa mi aspon ako tak pacila a bola podobne zmyslajuca ako ja, alebo na rovinu poviem, ze nechcem vztah len si uzivat (funguje to
)
bud, jej napis tie omacky, ze sa k sebe nehodite, alebo ju ignoruj a ona prestane
odvtedy som si dal zavazok ze si budem zacinat s takou aby sa mi aspon ako tak pacila a bola podobne zmyslajuca ako ja, alebo na rovinu poviem, ze nechcem vztah len si uzivat (funguje to
bud, jej napis tie omacky, ze sa k sebe nehodite, alebo ju ignoruj a ona prestane
Obaja spravili chybu ale tak dievca musi vidiet na com je a ze nic viac nema ocakavat.
-
qwerty-xyz
nechcem teraz urazat SLECNY .... ale niektore su take sproste, za prist na to ako z toho spravit elektricku energiu ziskame neobmedzeny zdroj neobmedzenej sily, podla mna by sme dokonca vedeli vytvorit a udrzat stabilnu ciernu dieru akejkolvek velkosti akokolvek dlho, ...
NIE, neda sa povedat ze chlapci su na tom rovnako. proste nie, niektore slecny su v tomto proste neprekonatelne, skor dojdem vesmirnou raketou na koniec vesmiru ako sa dopracujem ku hranici ich blbosti . . .
NIE, neda sa povedat ze chlapci su na tom rovnako. proste nie, niektore slecny su v tomto proste neprekonatelne, skor dojdem vesmirnou raketou na koniec vesmiru ako sa dopracujem ku hranici ich blbosti . . .
-
Grim
Darca
...qwerty to vyjadril úplne presne, držal by som sa tých jemných kecov, že na to treba tvrdo, to by som radšej nepoužil, iba keby to nepochopila...qwerty-xyz napísal:Jezisi ze v dnesnej dobe este niekto baští niekomu tie zvasty o chorobe a z toho plynucej tucnote to sa fakt tomu divim.
...a qwerty...tu ťa musím opraviť, ono je možné byť obézny kôli chorobe...poznám také prípady...vieš ako to funguje...malé dievčatko je veľmi chudé a tak aby prežilo, dostáva nejaké špeciálne injekcie, ktoré majú za následok zvýšenie tukových zásob...dievčatko je veľmi chudé a tak berie viac tých injekcií...lenže hoplá, doktori sa sekli a dievčatko rastie viac do šírky ako do výšky...a nekecaj tu o tom, že šak môže schudnúť...skúsiť by to mohla, pravdepodobne to už asi aj táto jimmyho skúšala, šak, kto by chcel byť tlstý?...ale nejak to asi nejde...ale to sme už mimo témy...len aby si to nebral tak jednostranne...