Zamotanie hlavy babe

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Header
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Zamotanie hlavy babe

Príspevok od používateľa Header »

Grim to vystihol v prvom príspevku na totálku a skoro už niet čo dodať! Tiež qwerty s tým, že ľudia sú schopný si takéto veci kompenzovať, teda oplácať na nových partneroch čo je prinajmenšom znakom zlomeného ale hlavne nevyzretého ega.

GothaR: s týmto musím zase súhlasiť. To že spravil chybu už ste mu povedali, ale že ona bude asi trošku mimo keď je behom týždňa zaľúbená už pomenej. Môže to prameniť aj z toho stavu aký opísal grim a teda že ked vyzerá ako vyzerá sa jej moc chlapcov nedostáva. Ťažko povedať.

kvoco: bože skoro identický príbeh som zažil aj ja. Názory scestné, vzdelanie som vtedy neriešil lebo sám som bol na strednej, ale už vtedy bolo cítiť aký si....mmm nesúlad ? :) a potom prišla bomba v podobe jej "veľkých" životných cieľov a ja som v tej chvíli pochopil že to nebude fungovať. Teraz to píšem s veľkým úsmevom na tvári ale vtedy som bol pekne bledý :D Na štastie sa nestihla do mňa zaláskovať za týždeň a tak sme to rovno ukončili.

Čo sa týka toho zaobalovania obezity ako choroby je to strašný fail. OK, ochorenia štítnej žľazy alebo rôzne vrodené ochorenia existujú a obezitu v tomto prípade plne tolerujem a takýchto prípadov nie je málo...ale aby to človek počul takmer vždy, keď povie otvorene že aha tá je tlstá ?
Grim: takéto priberanie sa nemusí dosiahnuť ani injekciami, jednoducho každý rodič dietaťa má tendenciu svoju ratolesť prepchávať alebo aspoň vždy do plna nasýtiť. Nehovoriac o víkendoch u babičky atď.
Osobne poznám aj taký prípad kedy malé dievča jedlo čo videlo a keď sa to náhodou otcovi nepáčilo, tak mu všetci v rodine hovorili že to dieťa pre rast potrebuje a či je to z jeho strany lakomosť. Dievča má teraz cez 20 rokov a 130 kíl. Týmto nechcem povedať to, že takto vznikajú obézne prípady ale jeden zo spôsobov to určite je.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

zo vzduchu sa nepribera, cize sa podla mna papakalo riadne.
:)

-- kto chce schudnut staci nejest, a makat. (nevravim o formovani postavy, ja mozem schudnut aj 10 KG ale tie tehlicky sa budu robit asi tazsie :D )

-- kto chce vazne schudnut siahne po chemii

-- kto chce naozaj naozaj naozaj schudnut, siahne po tazkej chemii, tam je na vyber bud drogy ktore to sposobuju alebo anorektika. A potom sa chudne dost rychlo.

Ochorenia stitnej zlazy su fajn, aj ostatne ktore "akoze" sposobuju obezitu. Ked dotycnemu nedam 2 mesiace co jest, bude dostavat tak akurat suchy zaklad a vodu, a kazde rano ho budem hnat po obrovskom pozemku neni o com.

uspech zaruceny, vid "sportovci" z 45-ho z polskeho sportoveho klubu osviencim.... kokos som zvedavy ktore hovado ma zase zmaze lebo pisem zle. ved co? pravda, tak co si budeme klamat. Vid foto, tlusto nevyzera, mozno mala tiez problemy so stitnou zlazou, a mozno mala 180 kil, ...
Ja viem viem, ako to teraz kazdy bude brat, ale nemecka dieta sa ukazala ako velmi efektivna.

nezabudnite ma teraz ukamenovat za tu foto . . . . :roll: :roll: :roll:

//fotka vymazana, nevidim spojitost s temou
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Qwerty už stačilo. Tvoj prvý príspevok v tejto téme bol celkom trefný, ale už si sa akosi moc rozpísal.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

viem viem, sledujem to, ale pri diferencialkach sa mi fakt ale fakt nechce byt . . . tak radsej pisem tuna.
lukasM
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa lukasM »

Nerieš to až tak.

Je síce smutné, že niekto tak veľmi chce a kvoli prírode nemože(a nech mi kur*a nikto nevraví, že to nie je kvoli tomuto). Holka bola sama, a je dosť možné, že si jej prvý. Žiadny sex ako kompenzáciu ale neprijmi ani nenavrhni. Veľa báb to berie, ako prostriedok na udržanie vzťahu. Pritom sa pri sexe holka ešte emočne na Teba viac naviaže, takže v konečnom dosledku by to všetky veci iba posralo.

Jednoducho jej povedz, že ju už nechceš, žiaden med okolo huby, lebo sa do toho zamotáš. Maximálne jej povedz, že je super baba a všetko bolo OK, ale pre Teba to skončilo.
rainbow
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rainbow »

Tak ako to dopadlo? Volali ste odvtedy spolu alebo ste sa stretli?
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Stretli sme sa, áno. Ja som jej ako mi tu bolo radené povedal priamo, že nie som pre ňu ten pravý a podobné reči. Avšak mala len zaslzené oči a nič nepovedala...Ja myslím, že som jej všetko potrebne povedal - že to nemá zmysel, že z mojej strany nie je záujem. Avšak prezváňa mi, píše mi...
//ešte doplním, že okrem toho jedného stretka, kde sme to riešili sme sa už nestretli, pretože som nemal čas, štátnice a podobne...avšak ona sa chce ešte raz stretnúť a všetko si vyjasniť...ale ja myslím, že tu nie je čo riešiť...
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Je zbytočné v tomto prípade jej pozvanie na stretko prijať. Ty si jej povedal, čo si potreboval. Myslím si, že ona si nechce nič vyjasniť, len chce byť s tebou a takto to zaobalila. A zatiaľ si nechce pripustiť, že ťa stráca (stratila) a preto sa s tebou chce ešte vidieť.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Už sa jej neozývaj a určite s ňou nechoď von.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Tiež súhlasím...Čo malo byť povedané, to bolo. Podľa mňa to prezváňanie je len jej snaha ťa zaujať, možno si myslím že si to rozmyslíš, že ti bude chýbať.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...neprezváňaj, nereaguj, nestretávaj...je to ako dýka do srdca, ale už sa stalo...nemá význam to rozmazávať a navyše si tiež myslím, že o žiadne vyjasňovanie nepôjde, pretože všetko bolo jasne povedané ale nechce sa ťa vzdať tak ľahko...
Napísať odpoveď