Ford Mondeo zabudovaná navigácia
Ahojte otec kúpil pred týždňom Forda Mondea 2005 so zabudovanou navigáciou z BB z AAA Auta. Povedali, že mu dali do auta aj DVD navigačného systému, ale našli sme len obal a dvd nikde. Skúšala som ho stiahnúť aj z internetu, ale nenašla som ho. Ako mám spojazdniť tú navigáciu? Mám stiahnuť na DVD mapy alebo čo? Nemám s tým skúsenosti poradte mi prosím.
Re: Ford Mondeo zabudovaná navigácia
my mame tiez mondeo aj s navigaciou, ale nikdy sme ju nevyuzili. Neviem uz ze ci tam nahodou nieco nechybalo-jazyk,mapy , alebo nam asi vadilo to ze to vzdy vyplo radio. Ale ked chces skus vygooglit nieco mozno najdes, alebo sa este skuste opytat v bazare, kde ste ho kupili.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
1. tu sa warez nerieši, takže touto cestou radu nečakaj
2. kúpiť auto v AAA chce kus odvahy a dušu hazardéra
3. skúsil by som sa opýtať v tom bazári
2. kúpiť auto v AAA chce kus odvahy a dušu hazardéra
3. skúsil by som sa opýtať v tom bazári
-
audiotrack
VIP
vysvetli ten 2. bod
-
Grim
Darca
...autá v AAA sú stáčané, búrané, pochybného pôvodu alebo dekadentnej minulosti a celkovo si stačí nájsť pár článkov a recenzií o tejto spoločnosti a obrázok sa ti utvorí sám...
Nenapisala si ake mas radio.A ktomu AAA nemozes povedat ze kazde auto tam je na kkt.Aj ked si dovezes auto DE nemas istotu Km 
Kilometre mozu stocit uz hocikde, ale uz podla toho ako su zosuchane pedale, potahy,... ako je to opouzviane to auto tak dokazes aspon odhadnut ci ma 100k alebo nejakych 40k kilometrov 
-
RATZINGER666
Darca
dako77: ani pri 40k, ani pri 100k km by si este nemal poznat ziadne znamky opotrebovania interieru... rozdiely mozno vidiet az neskor, tiez zalezi od konkretneho modelu a urovne spracovania...