Ake mate auto?
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ake mate auto?
p4ra mas aj na kapote ciernu foliu? Minule som videl pri Maxe v Nr stat oranzovy focus, aj som si myslel, ze to budes ty, ale nebol som si isty tou foliou, inak v NZ jazdi este zeleny focus rs, nepoznas ho?
-
p4ra
Redeemer
Ake mate auto?
Ano, mam aj tam. To bolo moje. Jediny oranzovy v okrese mam ja.
Potom je este jeden modry - ma ho kamarat. A aj ten zeleny vlastni tiez kamarat. Ale dlho som ho nevidel na nom, tak neviem, ze ci ho teda este stale ma.
Potom je este jeden modry - ma ho kamarat. A aj ten zeleny vlastni tiez kamarat. Ale dlho som ho nevidel na nom, tak neviem, ze ci ho teda este stale ma.
S tym oranzovym fikusom si moc anonymity neuzijes, minule som ho tiez videl v BA postavat
Tie kolesa, to je lakovane? Ci tiez cimsi oblepene?
Tie kolesa, to je lakovane? Ci tiez cimsi oblepene?
Frikso vyzerá to tak, že tie kolesa sú olepené karbónovou fóliou. p4ra je to tak? Alebo sa mýlim?
Ake mate auto?
Kolesa ma robene Vodotrsnsferom.
Oranžový fikus v BA nie je oblepený karbónom, aspoň nie ten, ktorý som už viackrát videl ja...Frikso napísal:S tym oranzovym fikusom si moc anonymity neuzijes, minule som ho tiez videl v BA postavat![]()
Ešte pripájam aj aktuálnejšie foto môjho smrada:
Yop, ale tento bol a mal NZ znackywhisper napísal:Oranžový fikus v BA nie je oblepený karbónom, aspoň nie ten, ktorý som už viackrát videl ja...
Ešte pripájam aj aktuálnejšie foto môjho smrada:
Frikso: sorry, tak nič potom
Point: nie, nechcem
práve tieto čierno-červené sa mi najviac páčia, čierne ešte ako tak ujdú a tie červené Recaro z 30th anniversary edition fuj fuj 
Point: nie, nechcem
-
p4ra
Redeemer
Je to v podstate folia, ale technologia, ktorou sa to robi sa vola vodotransfer.Noobsz DJ napísal:Frikso vyzerá to tak, že tie kolesa sú olepené karbónovou fóliou. p4ra je to tak? Alebo sa mýlim?
Robi to kamarat v Novych Zamkoch - Co je to vodotransfer?.
p4ra tie kolesa vyzeraju super ale aku ma ten vodotransfer trvacnost? pripadne keby sa mi to uz nepacilo pojde to lahko dole?
-
p4ra
Redeemer
patro16, trvacnost .. uff, dobra otazka. Netusim.
Uvidime casom, ale predpokladam, ze ako hociktore ine kolesa.
A klasicky to osmirglujes a ides nanovo, keby ta omrzeli.
A klasicky to osmirglujes a ides nanovo, keby ta omrzeli.
Alfa Romeo 159 Sportwagon
-
spojka13
Darca
a cenovo kolko vyjdu 4 disky? počitam, že ked je to tvoj kamoš mal si neaku zlavu, ale normalny člove kolko zaplati, za 15´ elektrony, alebo sa to počita kolko m2 spotrebuje? a ak ano kolko stoji...
-
p4ra
Redeemer
Ake mate auto?
Moje 4 kolesa stali necelych 300 EUR.
Auto zo strany 92 (audi A4) už nie je aktuálne, ale poviem po 21.000km ktoré som na ňom najazdil tak motoricky nič neodišlo. Menil som len ramená čo bola najväčšia investícia. A už len spotrebný materiál čo sa mení jak u škody 105 tak u "Jaguárov"
... Teda brzdy, oleje, filtre atď ... No prišiel čas na zmenu a tou je BMW E38 3,5i M62 s ktorým som prešiel momentálne cez 5800km od jeho zaobstarania. No investície nejdem spomínať ako nové ramená pre predok, zadok, tlmiče, pruženia, brzdy, výmena olejov jak v prevodovke spolu s filtrom tak všetkého čo by zamedzilo problémom na diaľnici ďaleko od domova nová vodná pumpa, termostat, chladič atď atď ...
Foto prílohy:
Foto prílohy:
Esence: na to, koľko máš rokov (posledná fotka) tak vcelku dobré vozítko 
wow, kolko ta to vyslo? samotne auto, je to dovoz alebo domace?