Pamäťová karta MicroSD 512mb

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
M&M
Light Professional
Light Professional

Pamäťová karta MicroSD 512mb

Príspevok od používateľa M&M »

Ahojte, mam pam. kartu do Nokii. Karta ma velkost 512 mb. Doteraz slo vsetko v pohode, no odrazu mi ju v mobile nechcelo nacitat (predtym som stahoval nejake aplikacie do mobilu). Ak v mobile vyberiem zlozku PAMAŤ, tam mi napiše: PAMAŤOVÁ KARTA POŠKODENÁ. Zároveň mi ponúkne možnosť, ci nechcem formátovať pam. kartu, vraj sa tým odstrania vsetky virusy na karte... Dám ÁNO, že chcem formátovať. Formatovanie sa začne. Sformatuje mozno tak 3%, a zasekne sa to. Nechal som to čakať 3 hodiny a neje to. Kartu som skúsil dať aj do foťáka, napojil som do pc, a tam mi vyhodilo, že v disku nie je žiadna jednotka, čiže cez počítač ju nesformátujem. Neviete mi niketo poradiť, čo s tým? K :plus:
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Pamäťová karta MicroSD 512mb

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Vyhodit a kupit novu. Pri tych dnesnych smiesnych cenach kariet ti to luto byt vobec nemusi. Hlavne pri tej kapacite, ktoru ta tvoja karta ma. Za 1,5 eura mas 2 Gb.
M&M
Light Professional
Light Professional

tak to je pravda, uz skor som sa obzeral po nejakej novej. Mam vyhliadnutu z atečka 4gb za 2,50 no postovne je vyssie, ako cena karty :D
lokkju
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa lokkju »

tak hni zadkom a hybaj do okresného mesta. v rámci výjazdu môžeš poobzerať miestne pamätihodnosti :-(
M&M
Light Professional
Light Professional

v nasom meste toho naobzeram :D pam. Kartu som pozeral v Audio-Video centrum, a maju cenu za 4gb kartu 8,40e a mozem si ju objednat z netu za 2,50
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ešte Ti poradím si overiť, či Tvoj mobil zvládne 4GB.. keďže si predtým tam mal 512MB, pravdepodobne sa bude jednať o nejaký starší kúsok, ktorý nové veľké kapacity nemusí zvládať...
M&M
Light Professional
Light Professional

mam nokiu e51, co som pozeral recenzie tak 4gb zvladne, co na to hnvoris na to?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tak to hej.. ja v E51ke mám 2GB.. a teraz som tam skúsil dať 8GB z E52ky a tiež nabehlo.. :)

//tá 8GB bola zaplnená na 7GB, čiže 1GB voľné.. a cez Xplore som listoval priečinkami.. viac som neskúšal, bo mi chcelo inštlalovať aplikácie.. :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ono nabehne ti aj 16GBtová ale skús ju zaplniť na nejakých 10 GB a potom by to už tak dobre ísť nemalo.

Ale stačí aj keď spravíš to čo ja, pár tisíc hier som dal na 512 MB kartu a len čo som ju vložil do mobilu tak sa zasekol (akýkoľvek mobil).
M&M
Light Professional
Light Professional

brm: tak myslim, ze v e51 by mi mala ist 4gb v pohode
Michaelo: mas pravdu, no ja chcem tu pamatovku na hudbu, videa, obrazky, a mozno aj na nejake hry. Hlavne ju kupujem koli hudbe...

//edit: dnes 31.5.2012 mi prisla pam. karta. Chcel by som sa vas spytat, ci este nejao dostanem subory z tej starej co mi nechce ist. K +
Napísať odpoveď