Pc mrzne
Re: Pc mrzne
Skúšal si viac verzií ovládačov? Staršie, novšie.. vypisuje nejakú chybu?
Iba tie čo su na stranke vyrobcu ale ani te čo su už od microdoftu vo windows 7 pri tych to robi.
brm myslel verzie ovladaca ...(to cisielko za nazvom ovladaca....) alebo datum kedy bol vystaveny.....
...este dost podstatna otazka .... aky mas OP system....??????
...este dost podstatna otazka .... aky mas OP system....??????
Operačny system mam windows xp verzia ovladačov je 10.2 a boli vydane 2/24/2010.
skus stiahnut 9.8 z augusta 2009....
kravina. nainstaluj net.framework. potom aj generic driver musi ist.
Net framework mam nainštalovany a ked nainštalujem driver tak pc ide normalne dokym nezačnem na nom vykonavat hocijake aplikacie stači že začnem hybat oknom potom to zamrzne pipne repračik v pc niekedy na chvilu ukaže taku modru obrazovku a reštartuje sa to samo.
najlepsia a najsikovnejsia rada ja tato:
vyhod tu prehistoricku grafiku do kosa, alebo predaj a kup si nieco normalne
vyhod tu prehistoricku grafiku do kosa, alebo predaj a kup si nieco normalne
Skusil som tam dat silnejši zdroj pc po zapnuti už nemrzol a neukazobala sa modra obrazovka aj normalne ovladače od grafiky mi nainštalovalo ale po 15 minutach to zase zamrzlo.Tak som skusil nechat len jednu ramku mam tam dve pc išiel s jednou ramkou 30minut bez mrznutia a zase zamrzol,len tak som sa skusil chytit chladiča na doske čo je na čipsete nedala sa na nom udržat ruka tak som k tomu namieril ventilator pc išiel o nejakych 15 minut dlhšie bez zamrznutia a znova zamrzol grafiku som skušal v kamaratovom pc a tam išla normalne takže grafika je dobra.Myslim si že kvoli doske to mrzne..
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Ja mám zas problém že počítač pri zapnutí priamo po štarte mrzne. Niekedy 2 inokedy aj 4 krát za sebou. Pomôže iba tvrdý reštart. No po zvyšok dňa už ide super a nereštartuje sa. Nejaké rady?
domino145.
ak chces vediet, co je pricinou tvojich bsod, mrkni do eventlogu.
ak si si nie istý howto, v nastaveniach systému v položke startup & recovery zakáž automatický restart.
potom v prípade problému môžeš pokojne hodiť sem na "sklo" obrázok tvojho bsod.
to je jasná informácia.
ak chces vediet, co je pricinou tvojich bsod, mrkni do eventlogu.
ak si si nie istý howto, v nastaveniach systému v položke startup & recovery zakáž automatický restart.
potom v prípade problému môžeš pokojne hodiť sem na "sklo" obrázok tvojho bsod.
to je jasná informácia.
Kupil som graficku kartu nvidia geforce 9500gt 512mb a s nou ten pc už ide normalne.