Karierne poradenstvo - online test
Karierne poradenstvo - online test
zdravim nepoznate niekto online test ktory pomoze pri vybere dalsej kariery?
Re: Karierne poradenstvo - online test
Mas problem sam so sebou, ked nevies co chces v zivote robit? Toto je skor pre psychologa a nie pre karierne poradenstvo.
Už nechceš byť vojakom ?
Prepáč, ale rozhodovať o nejakej kariérnej budúcnosti skrz pitomý online test - to mi príde dosť ujeté. Však musíš vedieť akú máš školu, čo ťa baví, aké máš záujmy, predstavy..
Prepáč, ale rozhodovať o nejakej kariérnej budúcnosti skrz pitomý online test - to mi príde dosť ujeté. Však musíš vedieť akú máš školu, čo ťa baví, aké máš záujmy, predstavy..
ten test by ma mohol posunut niekam... nevravim ze podla neho sa budem rozhodovat...hughito napísal:Už nechceš byť vojakom ?![]()
Nám na škole robili profesijný test, ktoré povolanie by bolo pre nás najvýhodnejšie na základe nejakých testov od psychológa, s ktorým sme potom mali po vyhodnotení testov pohovor. 80% ľudí dostalo odpoveď "môžeš robiť čokoľvek"
čiže takýmto profesijným testom by som veľmi neveril..