Max Payne 3
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Max Payne 3
mal si si vypinat internet 
Zoženieš ho na/v krabici od hry. Poprípade ho na nete kúpiš na oficiálnej stránke ak máš warez. Pokiaľ chceš crack aby si vybabral s ochranou hry, tak sa pýtaj tam, kde si hru stiahol.
//EDIT//
Ešte ma tak napadlo. Na niektorých fórach sa písalo aj o tom, že hneď na začiatku máš prepnúť režim na offline. Ak si tak nespravil, môžeš si celú hru inštalovať znova a pred hraním sa prepnúť režim na offline. Internet si vypínať nemusíš.
//EDIT//
Ešte ma tak napadlo. Na niektorých fórach sa písalo aj o tom, že hneď na začiatku máš prepnúť režim na offline. Ak si tak nespravil, môžeš si celú hru inštalovať znova a pred hraním sa prepnúť režim na offline. Internet si vypínať nemusíš.
-
typek61
Darca
toto ti ponukne ked mas vypnuty net.ak ho mas zapnuty hned taha aktualizaciu 
Tak ja mám tiež warez verziu a hneď pri spustený mi zobrazilo malú tabuľku. Update mi nenatiahlo žiadny, nakoľko som jeden update nainštaloval ešte pred spustením hry. Potom som už len v tej tabuľke klikol na offline a odvtedy mi nezobrazovalo žiadnu tabuľku a všetko išlo bez problémov 
-
typek61
Darca
takze uz to aj mne ukazuje stacilo naistalovat patch asi treba crack 
ešte že som to prešiel hneď v ten deň čo bol na svete crack
teraz kukám že by som musel znova hľadať ďalší crack atd.. nevadí že som si na to vyhradil deň a prešiel to hneď pri prvom zapnutí (v podstate na posedenie
) hra v celku podla mňa veľmi dobrá ale mohla byť aj dlhšia 14 kapitol a prešiel som to za 9h 27m 38sec
(podla social club profilu)
-
Kosh
King
neviem no, pri tejto hre som rád, že som si ju mohol vyskúšať na "nečisto", pretože ma vôbec nepriťahuje a nebaví, a teda ak by som za ňu vyhodil 40-50e, tak by som teraz kruto plakal, že prečo....
nepopieram kvality tejto hry, ale nemá to, čo by ma k nej pritiahlo, to, čo by ma nútilo to pustiť a hrať. proste som to hral, asi 1-2 hodiny, vypol som to, a teraz nemám chuť to zapnúť a hrať, neťahá ma to. obrovský rozdiel oproti 1 a 2 je tá noir atmosféra, lepší príbeh, proste to malo niečo, čo ma "vtiahlo". ja viem, je to môj subjektívny názor, ale proste tak to je. som rád za vyskúšanie, ale vymazávam a nemienim to dohrať.
hry ako World Of Warcraft, Total War: Shogun 2 - Fall of The Samurai, Sim City 3000, 4, Max Payne 1 a 2, Alan Wake.... proste X hier, ktoré majú TO -> táto hra to pre mňa nemá, je mi to ľúto, čakal som veľa rokov na pokračovanie dvojky, ale no, proste nerobia to fíni, ale američania, vidno to veľmi silno. nemá to tú úchylnosť, to špeciálne TO...
//ps.: ánooo, niekto si dovolí povedať niečo negatívne na zlaté teľa, a hneď karma dole, za vlastný názor
smiešne
nepopieram kvality tejto hry, ale nemá to, čo by ma k nej pritiahlo, to, čo by ma nútilo to pustiť a hrať. proste som to hral, asi 1-2 hodiny, vypol som to, a teraz nemám chuť to zapnúť a hrať, neťahá ma to. obrovský rozdiel oproti 1 a 2 je tá noir atmosféra, lepší príbeh, proste to malo niečo, čo ma "vtiahlo". ja viem, je to môj subjektívny názor, ale proste tak to je. som rád za vyskúšanie, ale vymazávam a nemienim to dohrať.
hry ako World Of Warcraft, Total War: Shogun 2 - Fall of The Samurai, Sim City 3000, 4, Max Payne 1 a 2, Alan Wake.... proste X hier, ktoré majú TO -> táto hra to pre mňa nemá, je mi to ľúto, čakal som veľa rokov na pokračovanie dvojky, ale no, proste nerobia to fíni, ale američania, vidno to veľmi silno. nemá to tú úchylnosť, to špeciálne TO...
//ps.: ánooo, niekto si dovolí povedať niečo negatívne na zlaté teľa, a hneď karma dole, za vlastný názor
Ja som tiez rad za to, ze som mohol vyskusat "na necisto". Casom tato hra urcite pribudne do PS3 repertoaru u mna. Hratelnostou po Alan Wake jedna z TOP hier, co som mal cest hrat za poslednych par mesiacov (ak nie aj rokov). Konecne je medium/hard aj nejaka vyzva a nie len vecne campenie za krabicou a cakat, kym sa dobije zdravie na max.
j hrám to na strednej obtiažnosti a občas mám dost problémy
hlavne neznášam ked len vyjdem a na jeden hit je po mne 
Inač ako často používate spomalenie cez shift ?? ja určite častejšie skáčem a kotúľ ani nevyužívam neni na to čas pri akcii
Inač ako často používate spomalenie cez shift ?? ja určite častejšie skáčem a kotúľ ani nevyužívam neni na to čas pri akcii
Bullet-time pouzivam vacsinou, ked nie je krytie dostatocne pevne pripadne, ked potrebujem vycistit nejaku miestnost od ktorej ma delia dvere.
Jedine, co ma iritovalo bolo to mierenie spoza ukrytu, ked sa bod mierenia objavil uplne inde, ako som predpokladal, ze by mal byt a kvoli tomu, akej je farby. Nie vzdy si ho vsimnem a tak par ran "schytam"
Spoiler
najlepsim prikladom bola misia v tych firemnych priestoroch Rodrigovej spolocnosti. To som hral asi na 50x. Kde som sa skryl, to mi rozstrielali za par sekund.
Jedine, co ma iritovalo bolo to mierenie spoza ukrytu, ked sa bod mierenia objavil uplne inde, ako som predpokladal, ze by mal byt a kvoli tomu, akej je farby. Nie vzdy si ho vsimnem a tak par ran "schytam"
Neviem prečo ale práve v tej misii o ktorej si hovoril som neumrel ani razShark_360 napísal:Bullet-time pouzivam vacsinou, ked nie je krytie dostatocne pevnepripadne, ked potrebujem vycistit nejaku miestnost od ktorej ma delia dvere.Spoiler
najlepsim prikladom bola misia v tych firemnych priestoroch Rodrigovej spolocnosti. To som hral asi na 50x. Kde som sa skryl, to mi rozstrielali za par sekund.
Spoiler
Som v Chapter 8 a som akurát pri tom sniperovy čo po mne striela z veži aj ked sa mi podarí dostať k tomu kostolu alebo čo to je neviem ako donho íst alebo sa dostať k sniperovy pretože z dola sa nedá odstreliž
detrox ak sa postavíš čelom ku kostolu, tak choď ku ľavej strane kostola. z boku môžeš zastreliť toho snipera.
Bez toho bullet time-u je potom hra len obycajna strielacka s cover systemom. Bullet time treba aktivne vyuzivat.
Problem je ten ze ked sa vyuziva skok do stran, tak sa vycerpa nadmerne mnozstvo bullet time-u. Preto ho treba vyuzivat vacsinou cez shift a to tym sposobom ze sa zapne, rychlo si namieris na hlavu nepriatela a pri vystreleni gulky bullet time rychlo deaktivujes, cize sa ma pouzivat v kratkych davkach a skok cez space pouzivat pri otvorenych prostrediach alebo az na konci ked uz zostane len par protivnikov.
Problem je ten ze ked sa vyuziva skok do stran, tak sa vycerpa nadmerne mnozstvo bullet time-u. Preto ho treba vyuzivat vacsinou cez shift a to tym sposobom ze sa zapne, rychlo si namieris na hlavu nepriatela a pri vystreleni gulky bullet time rychlo deaktivujes, cize sa ma pouzivat v kratkych davkach a skok cez space pouzivat pri otvorenych prostrediach alebo az na konci ked uz zostane len par protivnikov.
ok dík .Noobsz DJ napísal:detrox ak sa postavíš čelom ku kostolu, tak choď ku ľavej strane kostola. z boku môžeš zastreliť toho snipera.
Hrávate niekto mp ?? aký z neho máte dojem ?? Lebo podla videí by som kvoli nemu objednal hru
rochedo: Presne, a este je to aj efektne
slow motion. Skovany za stlpom a po jednom pri spomaleni davat dole utocnikov. Lebo to sa moc ani neda bez toho. Ked som videl videa, som si myslel, co za sprostost to vymysleli, ale bolo to celkom pekne a dobre spravene. Ta gulicka bola skoro neviditelna
, ked bola pokazde inde inej farby a lahko prehliadnutelna.
-
->slavo<-
Addict
ešte som len v 2 kapitole ale všimol som si že tu kolegovia vyššie pisali ,že im to zablokuje hru , ked sa dostanu do 7 kapitoly? . Myslite že bude stačit ked si teraz prepnem hru do offline modu ? Čo myslite?
nemam original .
..
nemam original .
Hraj ju len offline (odpajaj sa od netu, nespusta ziadne updaty). Mne to fachci v pohode a som uz kdesi pri konci.
Ohľadom tej 7 kapitoly to tu napísal iba jeden užívateľ. Ďalší napísal, že ako to on pustil na druhý deň, tak sa mu to stalo tiež. Nikde nespomenul, že sa mu to stalo v 7 kapitole. Stačí aby si hra hocikedy stiahla daný update a bude aj od teba pýtať ten aktivačný kód, ktorý tu bol spomenutý.
-
typek61
Darca
->slavo<-
Spoiler
stači novy patch a v nom crack 
čaute potreboval by som pomoct mam tiež Max Payna 3 warez verziu a ked zapnem hru napise my Aplication has stopped working vedeli by ste mi poradit?