Chudnutie
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chudnutie
Takto som ja za tyzden schudol 2-3kg (i ked nizsie uz to nejde, ale som spokojny na to ze jem velmi vela a som bez pohybu):
1) ranajkovat
2) pit kvalitne sypane caje
3) obedovat na obed a nie o 3-4 poobede
4) aspon 2 hodky pred spanim nejest
5) ist spat okolo pol noci, resp skor
Ziaden sport, sedava praca za PC, ziadne vyslovene zdrave jedla (ale zas ani ziadne grcky ala mcdonald's), 1x denne sladkost (mila, minonky, atd), vela piva. Az sa cudujem, ako velmi vie pomoct zmena zivotospravy. A samozrejme ak by k tomu bol aspon 3x do tyzdna beh (na co sa odhodlavam uz mesiace) a jedol by som viac ovocia a zeleniny a menej masa, tak by som schudol podstatne viac.
Par mesiacov dozadu to vyzeralo tak, ze som vstaval o tretej poobede (vtedy som este robil vylucne z domu). Ziadne ranajky, obed o piatej poobede, potom pivo, z piva som prisiel v noci, nazral som sa ako prasa a spat som isiel o tretej rano. Takymto stylom som za pol roka nabral 20kg a uz vyse roka sa toho neviem zbavit. Pre ilustraciu mam 23 a 82.5kg.
1) ranajkovat
2) pit kvalitne sypane caje
3) obedovat na obed a nie o 3-4 poobede
4) aspon 2 hodky pred spanim nejest
5) ist spat okolo pol noci, resp skor
Ziaden sport, sedava praca za PC, ziadne vyslovene zdrave jedla (ale zas ani ziadne grcky ala mcdonald's), 1x denne sladkost (mila, minonky, atd), vela piva. Az sa cudujem, ako velmi vie pomoct zmena zivotospravy. A samozrejme ak by k tomu bol aspon 3x do tyzdna beh (na co sa odhodlavam uz mesiace) a jedol by som viac ovocia a zeleniny a menej masa, tak by som schudol podstatne viac.
Par mesiacov dozadu to vyzeralo tak, ze som vstaval o tretej poobede (vtedy som este robil vylucne z domu). Ziadne ranajky, obed o piatej poobede, potom pivo, z piva som prisiel v noci, nazral som sa ako prasa a spat som isiel o tretej rano. Takymto stylom som za pol roka nabral 20kg a uz vyse roka sa toho neviem zbavit. Pre ilustraciu mam 23 a 82.5kg.
ja si myslim ako tuto kolega uviedol pár bodov , a urcite beh .. beh je asi najlepsi na chudnutie 100x lepsie nez brušaky alebo podobne to fakt iba keby ti ide o postavu ale na chudnutie urcite beh .. tiez by som rad schudol nieco ale pravda je taka ze nikdy sa mi nechce ani zabehat si ist 
Diky ...
chudnutie-ako.sk
nevymyslaj ziadne diety a podobne kraviny co su na internete popisane, treba sa hybat......spominany beh v kombinacii s upravenou stravou a vysledky pridu 

-no jedlo treba pomali obmedzit(no nie rapidne, postupne aby si telo zvyklo), prejst na nieco zdravsie, dat si ovocie alebo nieco podobne miesto sladkosti.....ak nemozes behat je vela inych veci ako spalit nejake kalorie. treba hlavne chciet,GLKingsamik napísal:Časom to nezhodím, veľa jem, a špotrovať chcem ale nemôžem lebo mám problémy z nohou
Nie je dobrá začať hneď behať, keď je človek obézny (Samozrejme že to zaleží či extrémne alebo má len mierno nadváhu a pod.). Skús začať bicyklovať, plávať alebo namiesto toho behu skús chôdzu. A určite uprav stravu (na nete je toho dosť, čo a koľko a pod.)
Akože ja behať môžem, ale potom ma bolia nohy! 
etc. napísal:namiesto toho behu skús chôdzu.
Akože ja behať môžem, ale potom ma bolia nohy! 
mas nejake zdravotne problemy ze ta bolia ?
-bolo spomenute plavanie, velmi dobra vec....popripade sa da nieco zhodit aj v posilke ale treba si spravit nejaky kondicny plan nie tam vysedavat
-bolo spomenute plavanie, velmi dobra vec....popripade sa da nieco zhodit aj v posilke ale treba si spravit nejaky kondicny plan nie tam vysedavat
co sa ti nepaci? ked nieco nejde treba sa vratit o stupen dozadu...amaterske bezecke treningy su o tom ze sa najprv strieda pomala a rychla chodza az potom sa strieda rychlo chodza a beh az na zaver sa zacina non stop behom...etc. napísal:
chudnutie je o strave v prvom rade, vyradit pecivo, sladene veci, sladkosti...a dalsia fyzicka aktivita je len dalsi bonus...plavanie je super, ale nejlepsi je trening s cinkami, kedze zvysuje bazalny metabolizmus a zaroven nadobudnutie svaly zvysuju spotrebu energie ktoru treba na beznu prevadzku tela...nejake sypane caje su blbost, obsahuju kofein=>odvodnia telo=>znizena vaha, ale clovek furt vyzera ako becka sadla, akurat si moze zaskrtnut ze schudol, inak je to furt o tom istom, neubudne ziadny tuk a ked sa prestanu pit, telo vodu natiahne spat...ale to neznamena ze nie su zdrave
Nič sa mi nepáči, čo by sa mi nemalo páčiť. Tu ide o to že keď nemôže behať, lebo ho bolí noha, nech skúsi len chôdzu zo začiatku a nie hneď beh. A ten smile preto, lebo som mu to napísal a on reagoval len na beh.
aha, tak to sme sa nepochopili, pardon 
-
w00dy
Light Star
Plávanie - určite, je to cvik vlastne na celé telo...
Beh -Tiež dobré na rýchle chudnutie
Ak ti môžem poradiť poznám jednu diétu ale musíš ju dodržiavať a výsledok sa dostaví...
Natural Ryža, jesť ju päť krát denne, iba to a nepiť sladké vody... môžeš si ju dochutiť zeleninou,alebo nejakým zeleninovým šalátom...
Popritom posilovať,behať,brušáky atď.. a hlavne keď sa dostavia výsledky tak pomaly nabehaj na normálne jedlo pridávaj mäso do ryže a pomaličky nabiehaj na normálnu stravu
A nájdi si nejakú motiváciu čo ta bude hnať dopredu

Beh -Tiež dobré na rýchle chudnutie
Ak ti môžem poradiť poznám jednu diétu ale musíš ju dodržiavať a výsledok sa dostaví...
Natural Ryža, jesť ju päť krát denne, iba to a nepiť sladké vody... môžeš si ju dochutiť zeleninou,alebo nejakým zeleninovým šalátom...
Popritom posilovať,behať,brušáky atď.. a hlavne keď sa dostavia výsledky tak pomaly nabehaj na normálne jedlo pridávaj mäso do ryže a pomaličky nabiehaj na normálnu stravu
A nájdi si nejakú motiváciu čo ta bude hnať dopredu
O_O to je ta najdrbnutejsia dieta o akej som pocul...to je z emmy nie? rozhodne neodporucam to komukolvek dodrziavat, kaloricky prijem sa da znizit akokolvek a clovek bude prvy tyzden chudnut, ale spali kopu svalov a bude vyzerat ako tvarohova sracka, lebo pojde dokelu ovela viac svalov ako tuku, proste tato dieta je najidealnejsie na totalne skazenie postavy...ano vaha povie ze ste schudli, ale v zrkadle vam pride z vas samych zle, minimalne chlapom, zenam to moze byt v zasade jedno...kazdopadne tak sa spmali metabolizmus, ze akonahle prestanes s tymto grcom, naberes naspat dva krat tolko ked zacnes jest normalne, lebo telo to nebude mat ako vyuzit...
trochu rozumu do preberania veci z emmy, evy a podobnych damskych blbosti...nabuduce doplnit broskynovu dietu, zrat len broskyne, skusal aj Cody zo step by step, pochvaloval si...
trochu rozumu do preberania veci z emmy, evy a podobnych damskych blbosti...nabuduce doplnit broskynovu dietu, zrat len broskyne, skusal aj Cody zo step by step, pochvaloval si...
-
TommyHot
Addict
ColdRain, ved napisal, ze popri tom treba posilovat, takze aka strata svalov?
a co si myslis ze tie svaly naberes zo vzduchu? ked bude tlacit len ryzu, teda sacharid, nepriberie ani gram svalu, na budovanie svalov,resp ich dobudovanie/opravu po mechanickom poskodeni ktore vznika pri posilovani/plavani je potrebny prijem bielkovin, ich nedostatok sa teda prejavi za prve priamo, teda bude posilovat ale nepriberie ziaden sval lebo telo nebude schopne ich vytvarat a za druhe nepriamo, ked sa telu na dlhsi cas skrtne prijem bielkovin uvedomi si to a kedze ich dlhodobo nebude schopne opravovat prisposobi sa a zacne svaly stiepit a postupne samo spalovat, lebo sa prisposobuje tomu, ze nie je schopne ich udrzovat, takze nie len, ze dojde k tomu ze nepriberie svaly ale dojde este k vyraznym ubytkom na svalovej hmote.
-
TommyHot
Addict
Aha, tak to som nevedel. Myslel som, ze na ich udrzanie (nie narast) staci len posilovat.
-
w00dy
Light Star
Ved ale hlavne on hovorí o chudnutí... a nemám z to emmy ani z ostatných sprostostí, je to z vlastnej skúsenosti a je popri posilňovaní sa to dá udržať...
+ ešte jedna je oddelená diéta, tu je viz. detail...
+ ešte jedna je oddelená diéta, tu je viz. detail...