Teraz som sa úprimne zasmialLubenečko napísal:Esence: na to, koľko máš rokov (posledná fotka) tak vcelku dobré vozítko
Ake mate auto?
Re: Ake mate auto?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Tolko penazi po kupe auta este vrazit... Ja ti neviem, clovece.
preco nie? ma vystarane a auto, s ktorym nema problem rano nastartovat a naobed byt niekde 600km mimop4ra napísal:Tolko penazi po kupe auta este vrazit... Ja ti neviem, clovece.
-
uNreal_saTch^
Professional
Myslim, ze vacsina ludi si da auto hned po kupe do poriadku, aby sa nebal v nom o zivot. Ja som nebol vynimkou. Povazujem to za nutnost pri kupe jazdenky.
Para niekto napcha penaze do auta, aby bol v nom v bezpeci, niekto do neho kupuje p*coviny ;)
Para niekto napcha penaze do auta, aby bol v nom v bezpeci, niekto do neho kupuje p*coviny ;)
Zboznujem ked citam od beemwecKARov oznacenia E36, E65 a ine cisla, ako keby nemohli napisat, ze napr. 320d z roku 1998. Dobre, ze napriklad majitelia Audi nepisu 4F2 s motorom BXA (Audi S6, 5.2 benzin, rv. od 2006). Kolko si za toto stare rozbite beemwe dal prosim ta a kolko si do toho este vrazil?
je obrovsky rozdiel, bmw 3er z 97, ked to moze byt e36 aj e46...test napísal:Zboznujem ked citam od beemwecKARov oznacenia E36, E65 a ine cisla, ako keby nemohli napisat, ze napr. 320d z roku 1998. Dobre, ze napriklad majitelia Audi nepisu 4F2 s motorom BXA (Audi S6, 5.2 benzin, rv. od 2006). Kolko si za toto stare rozbite beemwe dal prosim ta a kolko si do toho este vrazil?
a neviem, ci to u audi nie je preto, ze ani nemaju sajn, co vlastne maju
tiez som sa v tom neorientoval, ked som sa zacal po tych autach realne trocha viac obzerat hned som prisiel na to co ktore oznacenie znamena
-
p4ra
Redeemer
Eras, pretoze to je stara k......a, ktora napriek tomu ma extremne nakladne servisovanie. Viem o com hovorim, znamy ho kupil a uz do neho dal 2.000 EUR a nema to stale v poriadku. Mladi si to kupuju len preto, lebo je to BMW, aby kazdy videl, ako sa vozi na bavoraku, ale to, ze je za zenitom, ze extremne zerie a servis je pomaly drahsi ako na nove auto, tak nad tym nerozmyslaju.
uNreal_saTch^, ale ved to je samozrejme, ze po kupe jazdenky si ho kazdy normalny clovek da do poriadku. Aj ja som to spravil podobne. Vymenil som vsetko (pre svoj osobny pokoj, aj ked nebolo treba, vzhladom na to, ze bolo servisovane od zaciatku original dielmi vo Forde) co sa na beznom servise robi a co bolo treba pomenit. Skor som narazal na to, co som pisal vyssie. Myslim si, ze test dokonale vystihol pointu toho, co som chcel povedat.
uNreal_saTch^, ale ved to je samozrejme, ze po kupe jazdenky si ho kazdy normalny clovek da do poriadku. Aj ja som to spravil podobne. Vymenil som vsetko (pre svoj osobny pokoj, aj ked nebolo treba, vzhladom na to, ze bolo servisovane od zaciatku original dielmi vo Forde) co sa na beznom servise robi a co bolo treba pomenit. Skor som narazal na to, co som pisal vyssie. Myslim si, ze test dokonale vystihol pointu toho, co som chcel povedat.
-
RATZINGER666
Darca
beemveckar dikybohu ani zdaleka nie som, ale je mi urcite pohodlnejsie zhrnut model, vek aj generaciu v jednom trojmiestnom oznaceni, ako vypytovat sa pri napr. trojkovej triede na roky, rozmyslat, kedy jedno ci druhe prestalo, resp. zacalo vyrabat a aj tak nakoniec budem nuteny spytat sa, ci ide o tu starsiu alebo mladsiu verziu... mam to uz tak naucene, pri "trojka z 1998" musim rozmyslat viac ako pri "e46"... podobne je to v pripade mercedesu...
v skratke - na presne urcenie modelu z typoveho oznacenia staci menej znalosti...
v skratke - na presne urcenie modelu z typoveho oznacenia staci menej znalosti...
Na to prides pri kazdej znacke, ale len malokto pozna tieto oznacenie pre vsetky znacky.CheZteR napísal:tiez som sa v tom neorientoval, ked som sa zacal po tych autach realne trocha viac obzerat hned som prisiel na to co ktore oznacenie znamena
Mňa by tiež zaujímalo, na koľko vyjde taká opacha (nie že by som si také niečo chcel kúpiť, čisto zvedavosť) + ten servis, tak by sa mohol Esence vyjadriť 
-
RATZINGER666
Darca
whisper: zalezi, ako a co kupis... niekde sa oplati kupit kus o tisic eur lacnejsi s napr. buchotajucou napravou a vymenit stabilizatory alebo capy za par korun z polska alebo ciny... casto sa to oplati viac ako kus v top stave za naozaj premrstenu cenu, kde Ti aj tak moze odist hocico v priebehu roka... ale to, co vsetko vypisal tuto kolega, mi uz pride fakt moc... inak si myslim, ze do 1000-1500e sa mohol vojst, iked je otazne, ze ked napr. spomenul brzdy, ci myslel naozaj cele brzdy apod.
a zaroven aj hojkovi adresovane...p4ra napísal:Eras, pretoze to je stara k......a, ktora napriek tomu ma extremne nakladne servisovanie. Viem o com hovorim, znamy ho kupil a uz do neho dal 2.000 EUR a nema to stale v poriadku. Mladi si to kupuju len preto, lebo je to BMW, aby kazdy videl, ako sa vozi na bavoraku, ale to, ze je za zenitom, ze extremne zerie a servis je pomaly drahsi ako na nove auto, tak nad tym nerozmyslaju.
otec ma audi s2 (tak prosim o odpustenie u hojka, lebo som urazil jeho audinacke ego, ako sa mi zda. Aj moje srdce prevracaca kabatov vanie smerom k audi, ale aj k bmw), tiez je to stara k...a A aj napriek tomu si ju drzime, hoci vyzaduje drahsi servis, vacsiu pozornost... Ludia si nekupuju barjake spotrebaky, napriklad aj pre zmieneny luxus za 5k €, co v e38 dostanes...
Ze vyhodil do toho 2k € a stale to nema v poriadku?
1) Ak kupoval za vacsi peniaz, tak jeho chyba, kupil vergel, ktory nemal taku hodnotu...
2) Alebo kupil vergel pretoze bol za nizsiu cenu a planoval s tymi vydajmi
3) Alebo kupil vergel s vidinou bavoraka za malo penazi...
Takisto si mohol kupit inu lod inej znacky a tiez mohol tak dobacovat
Neviem, preco si ludia musia podla vasho nazoru kupovat len reasonable auta, ked chcu nieco ine a na take nove nemaju...
Tiez sa mi paci (ironicky) aj na klube, ked chalani s 3kami starymi (ako aj ja) sporia kazde euro, aby sa mohli vozit a na pravidelny servis a ostatni mu tam zadelia, ze naco si kupil bmw, ked nan nema? No lebo je to auto, od ktoreho som dostal to, co som ocakaval
Inak aby som napisal aj druhu stranu mojho vnimania, dodnes neviem, ktore je 5er a 7er (e60 a e65) a celkovo ani 6er, 4er atd atd
edit: Esence, paradne auticko, dokonca na e38 sa mi aj hentake kanaldekle pacia
-
Hotwire
Addict
audi S2? ono to A2ka sa robila aj v S verzii? nesplietol si si model?
edit: aha no som aj zabudol ze take existuje, kazdopadne pekny kusok
edit: aha no som aj zabudol ze take existuje, kazdopadne pekny kusok
nie, s2... maska b4, r.v 92SchYzo napísal:audi S2? ono to A2ka sa robila aj v S verzii? nesplietol si si model?
pre spresnenie audi s2 coupe, s tou a2 krabicou to nema nic spolocne
alebo najdes aj pod nazvom audi 90 coupe a plno dalsich
//: je to 1.9 110kw - takže spotreba kombinovaná cca 6-6,5 litra
Lubenečko>Úžas,paráda,krása,výnimočnosť :O :O :O :O
Ozivim topic ak mozem, pridam moje prve vlastne...
V podstate nic moc, 98' 2.0 N/A 85kw 4x4 5MT ... spotreba 8.5-9L/100km ale splnil som si moj maly sen.
V podstate nic moc, 98' 2.0 N/A 85kw 4x4 5MT ... spotreba 8.5-9L/100km ale splnil som si moj maly sen.
Aha, dalsi exportovany KO-BAckar? Ci neaktualizovane bydlisko? Inak auto masaker