sms od 323

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Majo1986
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

sms od 323

Príspevok od používateľa Majo1986 »

Nedavno mi prisla sms,od 323,ze mam zaplatit xxx€.Neviem sa dopatrat,od koho som ju dostal.Mam internet banking,a ked robim nejaky pohyb na ucte,tak dostanem sms od 320.Ale 323 nevie ani moja banka kto,alebo co to je.Nevie niekto????
Dakujem
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: sms od 323

Príspevok od používateľa badboy007 »

Napisali preco to mas zaplatit? :?:

Podla mojho skromneho nazoru je to FAKE :wink: .
Majo1986
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Nie,nenapisali co to mam zaplatit.Ja si vsetko poctivo platim,a to cez tatra banku.Ani ja tomu nerozumiem,len mam s toho sprosty pocit!!!!!!!!!!!
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa badboy007 »

Pokial nenapisali dovod, tak to ignoruj ... :)
Majo1986
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Dakujem Ti,aspon si ma ukludnil!! :(
Prilbus
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Prilbus »

ahoj prosim ta dnes mi tiez dosla tato sms z cisla 323 na zaplatenie 20e mozem sa ta opytat co si potom robil mam to ignorovat alebo koho je to cislo popripade mam ist na policiu? za skoru odpoved diky
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

niekto si robí srandu....
Prilbus
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Prilbus »

no ale dost blba sranda fakt ale ze aj take cislo ani v orangi mi newedia nic onom powedat zaujimave
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

akym sposobom to mas zaplatit? :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Nemas v zozname to cislo ulozene ako kontakt? Teda nejaky kamos ti mozno premenoval seba na 323 a robi si prdel
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

teda soviet moze mat pravdu, skus to pozriet
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ale ak je to v tvare: http://www.hojko.com/post1725276.html#p1725276 tak nemam. A bude to daka zvlastna vec.
drako3
Novice
Novice

Príspevok od používateľa drako3 »

Zdravím. Náhodou som natrafil na túto diskusiu :)
Ja len chcem napísať že momentálne som na absolventskej praxi a výplatu dostávam z Úradu práce SVaR.
A stále keď mi príde výplata na účet (VÚB Banka) Tak mi z toho čísla príde sms o tom že na účet bola spracovaná transakcia...
Plus zostatok na účte. Len ide o to že ja sms upomienky vo svojej banke nemám aktivované a keď robím iný pohyb sa účte alebo dostanem peniaze od niekoho iného tak mi nič nepríde. Takže to musí súvisieť jedine s Úradom práce sociálnych vecí a rodiny.
Inak neviem. :)
Evka1
Novice
Novice

Sms Od 323

Príspevok od používateľa Evka1 »

Aj Mne Prišla Správa Od 323."Vážený Klient Vaša Platba Na Sumu 128,90 € Nebola Zrealizovaná"
Prijaté 10:24 Dnes 7.11 Aj 5.11.Banka O Ničom Nevie A Všetko Mám Zaplatené.A Neviem Čo Mám Robiť Či Podať Hlásenie Policajtom Na Neznámeho Páchatela.Potrebujem Poradiť.Ďakujem
cssco
Star
Star

Príspevok od používateľa cssco »

To ignoruj. Ak nekomu dlzis tak sa ozve sam.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

To ste fakt taki naivni? Ved staci pouzit sedliacky rozum. To nedokazete pochopit elementarnu vec, ze banky ani ine seriozne institucie NIKDY (maximalne ak sa na tom vopred dohodnete aj to je vynimka) neposielaju upomienky cez sms, mailami, telefonom ani inymi podobnymi pokutnymi kanalmi? Vzdy iba postou a v drvivej vacsine do vlastnych ruk.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Ryan Giggs napísal:To ste fakt taki naivni? Ved staci pouzit sedliacky rozum. To nedokazete pochopit elementarnu vec, ze banky ani ine seriozne institucie NIKDY (maximalne ak sa na tom vopred dohodnete aj to je vynimka) neposielaju upomienky cez sms, mailami, telefonom ani inymi podobnymi pokutnymi kanalmi? Vzdy iba postou a v drvivej vacsine do vlastnych ruk.
toto nie je pravda, ja som raz nemal zaplatené úrazové poistenie v allianz a poslali mi upomienku cez sms že neevidujú platbu. Len s tým rozdielom, že tam bolo napísané číslo zmluvy, suma, a všetky údaje tak som si vedel fakt overiť či mi odišli peniaze a či to je moja zmluva. A naozaj mi ten mesiac z banky neodišiel trvalý príkaz, lebo mali nejakú chybu v banke. Verím tomu, že keby ignorujem tú sms tak mi príde aj poštou, ale nie je teda pravda že neposielajú upomienky inak ako poštou. Pošta je pomalá a drahá, tak je to až posledná možnosť keď ostatné výzvy ignoruješ aby to mali právne podložené že ťa kontaktovali.

inak hentú sms kľudne ignoruj. Keď vieš že nič v takej sume neplatíš tak sa nemáš čo nad tým pozastavovať. Inak je zvláštne ak je to nejaký podvod že tam nenapíšu ani číslo účtu kde to máš zaplatiť ani nič. Veď potom jasné že im to nikto nezaplatí keď nevie komu. Je to dosť zvláštna sms
energy00
King
King

Re: Sms Od 323

Príspevok od používateľa energy00 »

Evka1 napísal:Aj Mne Prišla Správa Od 323."Vážený Klient Vaša Platba Na Sumu 128,90 € Nebola Zrealizovaná"
Prijaté 10:24 Dnes 7.11 Aj 5.11.Banka O Ničom Nevie A Všetko Mám Zaplatené.A Neviem Čo Mám Robiť Či Podať Hlásenie Policajtom Na Neznámeho Páchatela.Potrebujem Poradiť.Ďakujem
A platis niekomu 128,90 (najom atd) ? Neplatila si tuto sumu kartou v obchode alebo niekde inde ?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

audiotrack napísal: toto nie je pravda, ja som raz nemal zaplatené úrazové poistenie
Pravda to je, akurat by si si musel poriadne prečitať čo som to vlastne napisal. Takže nabuduce radšej 2x čitaj, potom piš.
Ryan Giggs napísal:(maximalne ak sa na tom vopred dohodnete aj to je vynimka)
Keď ti to poslali cez sms, tak s tym musiš vyslovene suhlasiť. Ergo, musiš to mať jasne uvedene v zmluve. A keď niekto niečo ma v zmluve uvedene, predpokladam že ju aj čital a že o tej možnosti vie. A v tom pripade tu nebude na forum davať taketo otazky.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

nič také v zmluve nie je. Rovnako tak napríklad o2 mi vždy cez sms oznámi že bola z môjho účtu uhradená faktúra, a tiež nikde v o2 nie je možnosť zrušiť si tieto správy ani som nikdy nikde nezadával že ich chcem
Napísať odpoveď