BSOD (instalacia max payne3)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
saj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

BSOD (instalacia max payne3)

Príspevok od používateľa saj »

Snazil som sa nainstalovat max payne 3, no po finalnom mountnuti DISCU4 a nainstalovani, samovolne freezol a restartol sa PC.... Nevedel som co sa deje, a tak som skusil nainstalovat nove directx atd, graficke ovladace (nvidia gforce 470) ale stale rovnaky scenar pri instalovani max payne.

PC mi zacal hadzat bsod, vid priloha.

Skusal som odinstalovat drivere graficke v SAFE mode, a po nabehnuti pc sa mi automaticky nasli drivere a nainstalovali sa same, ale BSOD znova nabehla.
Takisto som skusal zvolit moznost "posledny funkcny stav windowsu" ale ta ista BSOD po asi 3-4minutach po nabehnuti systemu a prihlaseniu sa na plochu

OS-win7
Prílohy
IMG_0928.JPG
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: BSOD (instalacia max payne3)

Príspevok od používateľa hojko »

Klasika, stiahnut a napalit boot CD/boot USB program MemTest86 a otestovat pamate, spravil full error scan disku cez program HD Tune.
saj
Addict
Addict

otestovane MemTestom, 2x pass, ziadne chyby. Viac som nenechaval, kedze mi bolo jasne, ze pamatami to nebude, kedze sa to udialo tak konkretne (po instalacii driverov, maxpayna, atd)

takisto no errors pri HD Tune

bsod stale nabieha po par minutach, aj ked su odinstalovane ovladace grafickej karty

vyskusal som v safe mode odinstalovat ovladace od grafiky a nainstalovat tam starsiu verziu 285. a stale to iste
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

http://www.hojko.com/bsod-po-nabehnuti- ... 71225.html

Moja téma, tiež ten istý problém ako ty. Teraz aspoň viem čo bola príčina. (Max Payne) Skúšal som všetko možné, nakoniec som to vyriešil preinštalovaním winu pretože som nemal chuť ani náladu pátrať po tom čo sa dodrbalo.. Ak potrebuješ niečo zálohovať behni do safe modu, mne to tam bsody nehádzalo :)
balthier
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa balthier »

Skusal si nainstalovat servis pack na windows 7?
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Preinstal win, to iste mal kamarat pred hodinkou akurat odisiel. Po nainstalovani sa mu samovolne restartoval pc kazych 5min. Ziadne virusy ci poodbna sracka, dovtedy kym nemal maxa vsetko mu slapalo bez problemov s SP1 ..
xixo22
Star
Star

Príspevok od používateľa xixo22 »

bsod pri maxovi paynovi sa riesilo pri warez verziach tak sa skus pokukat po tych forach ...ak teda mas warez
saj
Addict
Addict

dik chalani, aspon viem, ze rovnaky problem mali aj ini. Kazdopadne nic neslo a tak som preinstaloval win,kedze nepomahalo fakt nic.. Na cistej instalacii uz ide max payne v poriadku..
Napísať odpoveď