ďakujem za radu
ďakujem za radu
Zdravím a poprosím o radu, akým spôsobom sa dá prehrať hudba z 3,5 " diskety na CD a naopak,viem , že v prvom prípade je 1,44 MB a v druhom stovky MB. Som začiatočník a chcem si nahrať muziku čo si nahrám na klávese, kde mám disketu, preniesť na CD a naopak. Ďakujem - raidol.
Re: ďakujem za radu
klávesy máš asi MIDI, že? potom by ti malo na disketu uložiť súbor s príponou .MID (prípadne .MDI), tie sa dajú prehrať aj prekonvertovať na iný formát napríklad vo WinAmpe.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
daj si prosím Ťa normálny názov témy.
tak je to ako píšeš je to súbor mid, ale so mnou je to asi bledé, keď ja neviem ako sa to prekonvertujesilmarill napísal:klávesy máš asi MIDI, že? potom by ti malo na disketu uložiť súbor s príponou .MID (prípadne .MDI), tie sa dajú prehrať aj prekonvertovať na iný formát napríklad vo WinAmpe.
na ten formát ako má CD a či je to stejná finta potom ako keď ide o prehratie z CD na 3,5" disketu
ak sa to takto nedá mi vysvetliť, tak keby si mi dal nejaký link-zdroj kde by som si to naštudoval.
Tú tému som ozaj štylizoval smiešne . Čao . Ďakujem.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
uplink ta upozornil. Mal si sancu si temu premenovat aby bola v sulade s pravidlami