Bazos

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Bazos

Príspevok od používateľa Mek »

To sa aj mne stalo... staci ze sa v texte inzeratu najde nejake co i len podozrive zoskupenie znakov. Ja som chybu nasiel tak, ze som postupne odstranoval vety a skusal znova...
m4rty
Novice
Novice

Príspevok od používateľa m4rty »

Zdravím, chcel by som sa spýtať či aj vám chodia čudné maily z bazošu? Uvediem príklad, toto je jeden z mailov, kt. mi dnes prišli.

Dobrý deň, záujem o predaj, dajte mi vedieť, ak máte stále je k dispozícii na predaj a cenou, ktorú predávate to. Vďaka Nechaj ma počuť od vás čoskoro ....

Vyzerá to ako nejaký spam, alebo čo... Alebo ako by niekto písal zo zahraničia cez translator... Prišlo mi už niekoľko takých mailov a neviem čo si mám o tom myslieť...
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

ano neodpovedaj na to je to spam :wink:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...nič...mne nedávno prišiel trošku iný:

"ja som otoo co pises za blbosti mam zacat pisat ja co ty predavas a menis ponosky,, ty tam ani nemas telefonne cislo co nemas na telefon ty chudak"
geralt007
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa geralt007 »

Ahojte, som hladal "bazos blacklist" a nasiel som odkaz na toto forum. Som na tomto fore prvy raz a dufam, ze mi budete vediet poradit. Predavam na bazosi veci uz skoro 2. rok, vsetci zakaznici boli spokojny, som sukromna osoba, žiadna firma ani nič osobne a dnes ked som pridaval inzerat som zistil, ze som na blackliste?! Viete mi prosim poradit koho a kde mam kontaktovat aby sa vyjasnilo toto nedorozumenie? Tipujem, že ma niekto udal aby sa zbavil konkurencie. Vopred dakujem za pomoc (prosim o radu na [email protected]).
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Preco to pisee sem a co s tym ti mame vlastne poradit? Chod sa stazovat na ten ich bazar a najdi si tam daky kontakt, nie tu!
Kingsamik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Kingsamik »

Ľudia ti môžu dať chybnu kategoriu predaja alebo nevhodny prispevok. Vec ktoru chceš predať po 1 mesiaci zmažú, no ešte predtým ťa na to upozornia @mailom. Všetko závisí od toho čo predávaš. Na BAZOS.SK je samozrejme aj konkurenčný boj takže aj niektorí ľudia ti môžu dať "chybnú kategóriu alebo nevhodný príspevok" iba v ich zaujme. A BAZOS ti možno ani neodpíše. Oni majú toho toľko že absolútne nestíhajú. :)
hellwet
Star
Star

Príspevok od používateľa hellwet »

tolko veci som tam uz predaval a zatial ziadny problem som nemal. Len som zistil, ze ked ten inzerat raz stade zmazete a potom ho date spet, tak uz sa nanho neoziva tolko ludi ako pred tym
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Ako mám najst email ked od niekoho kupujem...vyhliadol som si niečo, predavajuci piše že ponuky na telefon alebo email, kliknem na jeho meno a je tam iba telefon...ako najdem jeho mail ? Dik
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Ak nie je ani v texte, asi ho tam zabudol napisat...
Pripadne pouzi odpovedny formular, ten tiez odosiela mail.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

@Header - email sa na bazoši nikdy nezverejňuje. Predávajúceho musíš najprv kontaktovať cez ten formulár alebo telefonicky ak má uvedené pravdivé číslo ...
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

už som tak učinil, ale dik za odpovede
mattoxx
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mattoxx »

Inac ja som na bazosi natrafil na podvodnika co si objednal disk a nasledne ho neprebral. Este mal odvahu ma celu dobu natahovat a klamat ze ho preberie. Dajte si pozor na : Jan Kollarcik z Kysuckého Lieskovca, mail [email protected] a mobil 0902046262. Urcite neobchodovat.
detrox
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa detrox »

mattoxx napísal:Inac ja som na bazosi natrafil na podvodnika co si objednal disk a nasledne ho neprebral. Este mal odvahu ma celu dobu natahovat a klamat ze ho preberie. Dajte si pozor na : Jan Kollarcik z Kysuckého Lieskovca, mail [email protected] a mobil 0902046262. Urcite neobchodovat.

vieščo mne sa stalo niečo podobné a myslel som si že zákazník neprebral ale to len naša pošta mu to pozde doniesla .D
ale v tvojom prípade mu už asi prišiel oznam že si to má ísť vyzdvihnúť na poštu
Tak dík za varovanie:)
mattoxx
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mattoxx »

Balik uz mam aj spat doma neprebraty. Proste takych ludi nepochopim..to uz aj skor chapem tych odrbo****v co posialaju tehlu namiesto booku, Ti to robia pre zisk......ale co ma clovek z toho, ze si nieco objedna a nasledne nepreberie? To vazne nikdy nepochopim
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mattoxx: To, ze zohnal rovnaku alebo podobnu vec lacnejsie a mozno ju mal dorucenu este aj skor.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Presne ako píše hojko.
Niektorí ľudia sú to schopní urobiť kôli 1€
Kašľú na to , že ty si zbytočne vyhodil 3 alebo 4€ na poštovné , hlavne , že oni ušetrili ...
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

kupim surne 1 poukazku platba cez IB
kikco11
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kikco11 »

Takze uz som aj ja v Blackliste. Neporusil som ziadne pravidlo. Inzeraty mi mazali pravidelne, tak som im napisal, ze z akeho dovodu, pretoze ma na to neupozornili ani mailom. Neprisla odpoved, tak som ich nahadzoval kazdy den. No jedneho dna mi prisiel mail z bazosu, ze mi zmazali inzeraz z dovodu porusenia pravidiel "inzerce firemni (vydelecne)". Pritom som predaval len LED pasik, ktory som uz nevyuzil.
No okrem toho zmazania inzeratu, som bol zaradeny do Blacklistu. Kedze Bazos nema na stranke ziadny telefonicky kontakt, tak som odkazany na mailovu komunikaciu. Cize napisal som im mail a samozrejme, ze ziadna odozva.

Viete mi poradit ako to vyriesit?

Bazos je len jedna ehm banda, je dobre, ked platime za topovanie, ale ak maju odpisat na mail, tak na to ich uz neni.
Ma u mna jedno velke :minus:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...nepredával si strašne veľa drobností a nerobil si si tam vlastný eshop?...
Napísať odpoveď