Hľadám človeka ktorý by mi napísal scenár na film-jedná sa o mafiánsky film z 60-80 rokoch, hlavné postavy, a iné bližšie informácie napíšem na skype, poprípade na e-mail
E-mail: [email protected]
Hľadám "scénaristu"
Re: Hľadám "scénaristu"
A prečo by som mal?
pokial to je bez odmeny tak suhlasim s BX
Pretože by si mi chcel pomôcť?!?
Pozri hľadám niekoho kto by sa chcel zapojiť do týmu a nevidel by len peniaze, zohnal som už troch ľudí... chýba ešte scénarista, takže asi tak 
Ja som sa nepýtal na odmenu. Ja som sa pýtal vo všeobecnosti na "a prečo by som mal byť práve v tvojom týme?"
Napísal si toho pramálo aby si čo i len trochu zaujal svojho potencionálneho scenáristu. Prečo si hneď nenapísal, že už máš tým, že je zabezpečené to a to a potrebuješ hento a hento? Takto tvoj prvý prísp. vyznel ako "mám nápad a vy ho zrealizujete"
Napísal si toho pramálo aby si čo i len trochu zaujal svojho potencionálneho scenáristu. Prečo si hneď nenapísal, že už máš tým, že je zabezpečené to a to a potrebuješ hento a hento? Takto tvoj prvý prísp. vyznel ako "mám nápad a vy ho zrealizujete"
Tak prepáč, ale nevedel som sa proste vyjadriťBX napísal:Ja som sa nepýtal na odmenu. Ja som sa pýtal vo všeobecnosti na "a prečo by som mal byť práve v tvojom týme?"