Spoluziacka ako frajerka?
Re: Spoluziacka ako frajerka?
tazky friendzoned skusil by som predsa ale pretoze slabost na teba istu ma....
skus ju pozvat niekde fb je na dve veci....
skus ju pozvat niekde fb je na dve veci....
hmm a preco si myslis, ze ma na mna slabost?
aspon trosku ta ma rada ak ti vravi sukromne veci.
skor by ma zauimalo ci javy zaujem aj oto ako sa mas ty.
ale vraavim na obycajnu prechadzku kolu by som ju urcite zavolal....
Myslím, že po roku na strednej alebo viac ? /netuším koľko má autor rokov, ale asi nie veľa, tak to tipujem na 1. ročník/ sa vytvorili určité väzby medzi spolužiakmi tj. nemusí ho "mať rada" v ponímaní nejakého budúceho vzťahu aby mu hovorila súkromné veci.. Normálna kamarátska konverzácia.. Ja som sa bežne bavil so spoluźiačkami/spolužiakmi o tom ako doma, s partnermi, o problémoch.. Myslím, že súkromné témy. Je to úplne normálne..triedny kolektív. To ma teraz všetci milujú a chcú so mnou chodiť ? Nie.kompi napísal:aspon trosku ta ma rada ak ti vravi sukromne veci.
"skor by ma zauimalo ci javy zaujem aj oto ako sa mas ty" - tak to je trefné
Hellwet prestaň sa tu pýtať už na každú blbosť , nebuď posraný a pozvi ju von, lebo inak nezistíš, či to bola chyba alebo nie. A nevedomosť býva ešte horšia. Samozrejme počkaj chvíľu, predsa len je po rozchode..
dobre tak ja ju pozvem von a ano tiez sa ma spyta, ze ako sa mam a podobne
. Zato som furt posraty lebo sa furt bojim, ze nieco na tom pokaslem a nechcel by som kedze ju chcem do konca tohto mesiaca zbalit a potom bude super cez prazdniny
len aby si ju vôbec zbalilhellwet napísal:chcem do konca tohto mesiaca zbalit a potom bude super cez prazdniny
tak chodim s nou dakujem za radu chalani

Podla mna si vymyslas 
Ako k tomu doslo, ako to prebiehalo, ako reagovala?
Ako k tomu doslo, ako to prebiehalo, ako reagovala?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tiež si myslím, filipito ho tým čo napísal len vyprovokoval k napísaniu takého príspevku
Ale ak to teda nie je fake, tak držím palce
No sice ro este neni take priame chodenie. Neviem ako to nazvat ale ked ju ja volam ide von ked ma ona vola tiez idem von
, no ale ja to uz berem, tak ze sa ro chyri ku chodenie lebo tie bosky sem tam uz usly 
Tak veľa šťastia. Teraz začni pracovať na gramatike 
-
Old Dirty Bastard
Guru
áno, je to definitívne chodenie. na smrteľnej posteli to môžeš bezpečne rátať k celoživotnému priemeru.
tak aj dneska bolo s nou opet super
ale je mi to trosku trapne lebo ked som pri nej tak mi moj kamarat tak stoji a kedze je leto, tak ako som pisal ej to trosku trapne
Neboj sa, ona tiež raz zostarne a to prejde. 
normálna vec, neviem koľko máte rokov, no určite to pochopí, a určite sa jej to páči že ťa vzrušuje 
Priviaž si ho o stehno..
filipito ked som pisal ohlade autoskoly, tak je nam 18 ale toto je moja prva frajerka 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...myslím, že tom veku stojí každému...myslím, že aj mne vtedy stál...buď rád, raz prídeš do veku, kedy ti už stáť nebude...
... bude uz len visiet 
Ako ťa môže vzrušiť len tak? Vzrušenie je 100% psychická záležitosť (pokiaľ nestimuluje nejakým spôsobom isté nervové zakonečenia). Tak jednoducho keď sa nechceš vzrušiť, tak sa nevzrušíš. A ak nevieš svoju psychiku ovládať, tak potom ťa musela rovnako vzrušovať aj predtým.