//linky sa nevkladajú do code
iPod nano/MP4 prehrávač
iPod nano/MP4 prehrávač
Čaute chcem si kúpiť iPod nano, jediné čo ma odrádza je cena ..našiel som niečo ako ipod nano len to nie je apple je to ovela lacnejšie a mne vôbec nejde o to aby to bola nejaká značka
chcem to na šport aby sa mi s tým dalo pohodlne behať, cvičiť atď. neviete niekto ako sa volá ten MP4 prehrávač ktorý je tomu ipodu nano dosť podobný? ďakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Re: iPod nano/MP4 prehrávač
Preco kupovat napodobeninu Nana s pochybnou kvalitou? Kup si Sansu Clip Plus, alebo Clip Zip. Na sport idealne, znackove, hra to vyborne, ma to slot na micro SD karty takze v podstate neobmedzenu pamat, Rockbox a funkcne je to vybavenejsie ako Nano. A je to hlavne lacne.
Chcem si k tomu kúpiť aj ten náramok preto som to chcel že by to malo také isté rozmery a nebolo by to také drahé ...tie Sanse sa mi nepáčia dizajnovo ešte rozmýšlam nad kúpou staršieho iPodu nano 
-
Ryan Giggs
VIP
Chceš to na behanie a počuvanie, či na pozeranie? 
dobre ale ked už si niečo kupujem chcem aby to aj nejako vyzeralo a teda aby sa mi to páčilo spravím to asi tak že si kúpim ipod nano z bazaru ale díky aj tak 
-
Ryan Giggs
VIP
Čiže fungovať dobre to nemusi? 
prečo by to nemalo fungovať dobre? nepovedal som že si kúpim napoly rozbitý ani nič také
teraz som našiel toto vyzerá to celkom zaujímavo
teraz som našiel toto vyzerá to celkom zaujímavo
-
Ryan Giggs
VIP
Nehovorim o bazarovom Nane, ale chcel si kupiť napodobeninu. A tam ti nezaruči funkčnosť nikto. Aj keď pozor aj na bazarove iPody, môže to byť tiež fake.
nie myslel som originál ipod nano len už používaný, z bazaru by som to síce kupoval ale v meste kde bývam takže by som sa na to išiel pozrieť ale asi si kúpim to čo som sem dal teraz to je na šport úplne stavané a je to ovela lacnejšie ako ipod a budem to mat nové a ešte lacnejšie ako by bol ten použitý ipod
a Díky moc vďaka tebe som si uvedomil že nepotrebujem ten drahý ipod