Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem
Re: Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem
a je ten dell v pohode využiteľný aj na hry? teraz som si všimol že je použitý, bývajú s tým problémy?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ani nie, niekto ho zrejme vratil v lehote 14 dni
-
palciii
ahojte potreboval by som poradit ntb na hry, zabavu a skolu.
moze poziadavky i5/i7 (ivy bridge), minimalne GT650M, 8GB ram a 15,6 obrazovka
a este by som rad vedel ci sa oplati ist do i7 ked moj rozpocet nie je az taky vysoky ake su moje naroky (cca 800€ bez dph)
dik
moze poziadavky i5/i7 (ivy bridge), minimalne GT650M, 8GB ram a 15,6 obrazovka
a este by som rad vedel ci sa oplati ist do i7 ked moj rozpocet nie je az taky vysoky ake su moje naroky (cca 800€ bez dph)
dik
caute ludia co hovorite na toto msicko http://www.alza.sk/msi-ge60-0nc-059cz-d334594.htm sice sa hovori ze msi nie su moc kvalitne ale vraj uz su na tom o dost lepsie a za tu cenu ma dost slusny hw
-
guess.whoo
Redeemer
kto ti hovoril, ze su na tom lepsie?
nic extra, poobzeraj sa po normalnych znackach. do 800e tu boli notebooky na niekolkych stranach dozadu
nic extra, poobzeraj sa po normalnych znackach. do 800e tu boli notebooky na niekolkych stranach dozadu
-
palciii
takze hovorfis ze MSI je smejd? lebo ja som pozeral tento http://www.alza.sk/msi-ge60-0nc-058cz-d338476.htm a vraj to neni nic moc prevedenim ale HW ma dobry
MSI patrí medzi najmenej splahlivé značky vôbec.Byť ťebou, tak sa im oblukom vyhnem 
-
palciii
okej teda a co hovorite na tento? http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-y580- ... 332945.htm riesili ste ho stranku dozadu a odporucali ste ho, ale ja mam otazku... nechyba tam i7? nebude to po case stracat dych ked to ma iba dvojjadro?
i5 najnovsej generacie je ako i7 ten minulej, aspon sa mi zda
ja mam takuto otazku... Aky je rozdiel v mobilnych verziach i3 a i5? Uz som mal ntb vybrany, ale ako citam, na fimy, web, programovanie a obcas nejaku mensiu hru staci aj i3, zaroven je to lacejsie a baterka dlhsie vydrzi.
ja mam takuto otazku... Aky je rozdiel v mobilnych verziach i3 a i5? Uz som mal ntb vybrany, ale ako citam, na fimy, web, programovanie a obcas nejaku mensiu hru staci aj i3, zaroven je to lacejsie a baterka dlhsie vydrzi.
-
guess.whoo
Redeemer
MrGizmof sam si si odpovedal 
Nic ine?
Vsimol som si ze este nemeni frekvenciu podla zatazenia. Takze ak to spravne chapem, staci mi aj i3? 
-
guess.whoo
Redeemer
ano, ak nebude prevazne na hry a pracu s videom a grafikou tak bohato staci i3
ano mas tam notasy do 800 e ale nie z gt650kou vacsinou je tam slahnuta 630 co je v podstate premenovana 555m oproti tomu je na tom 650ka omonoho lepsie plus tato nova seria od msi ma dobry zvuk novu sietovku klavesnicu upravenu na hranie full hd rozlisko,usb 3.0, 7200 otackovy hdd atd atd a ludia ktorych poznam co mali msi tak nemali s nimi extra problemy max tak az po dlhej dobe pouzivania
-
guess.whoo
Redeemer
no ja nepoznam ani jeden kus, na ktorom by sa po roku nieco neodj.balo. ak si kupujes drahsi notebook na rok s tym, ze ho potom nepredas ani za 40% nakupnej ceny tak nech sa paci. to je jedine rozumne vysvetlenie preco kupit drahsie MSI
podla mna skor ide o kus ktory dostanes o aceroch s hovori ze su to shity co aj su ked sa pozries na spracovanie etc ale sam som mal totalne low endovy kus ktory isiel 3 roky s poruchou jedine hdd ktoru som zapricinil v podstate sam lebo som ho vypinal dost casto natvrdo. teda az kym sa nerozbil
ako chapem ze msi neni top znacka ale ze by bola az taka zla co ja viem.. a za tu cenu je moc naslapany skoda ze tie y580ky su take drahe resp lacne za to co v nich je ale drahe premna 
-
guess.whoo
Redeemer
tak je to stale tvoja volba, nikto ta do nicoho nenuti. ked si bol rozhodnuty uz dopredu tvoj post bol zbytocny
Ak to teda chápem správne, bude mi na FIIT STU na veci čo sa tam robia, programovanie, nejakú mini hru, filmy (FullHD), net a iné pixloviny, občas úprava fotky ale iba cez picasu stačiť aj
http://www.alza.sk/hp-probook-4330s-d286594.htm
alebo
http://www.alza.sk/lenovo-thinkpad-edge ... 332370.htm
??
http://www.alza.sk/hp-probook-4330s-d286594.htm
alebo
http://www.alza.sk/lenovo-thinkpad-edge ... 332370.htm
??
-
guess.whoo
Redeemer
ano, az na tie filmy vzhladom na velkost a rozlisenie displaya..
No tie filmy sú spôsobené tým, že ich mám v tom rozlíšení stiahnuté pre PC a ťahať to znova alebo nebodaj zmenšovať rozlíšenie sa mi naozaj nechce
.
A pozeral som aj nejaké 14'', len tam si neviem nič normálne vybrať, samý acer a tým som si neni istý.
A pozeral som aj nejaké 14'', len tam si neviem nič normálne vybrať, samý acer a tým som si neni istý.
na to co si napisal ti budu stacit aj slabsie stroje, ale je vzdy lepsie mat vykonnejsie ked su na to peniaze a moznosti...
"No tie filmy sú spôsobené tým, že ich mám v tom rozlíšení stiahnuté pre PC a ťahať to znova alebo nebodaj zmenšovať rozlíšenie sa mi naozaj nechce
."
inac co chcel basnik touto vetou povedat? kukam na to jak puk a nechapem o_O
ono sa tahaju zvlast filmy do pc a zvlast do ntbk?
(basnicka otazka)
pouzi kmplayer on si ideal rozlisenie na to co mas (display) najde sam
"No tie filmy sú spôsobené tým, že ich mám v tom rozlíšení stiahnuté pre PC a ťahať to znova alebo nebodaj zmenšovať rozlíšenie sa mi naozaj nechce
inac co chcel basnik touto vetou povedat? kukam na to jak puk a nechapem o_O
ono sa tahaju zvlast filmy do pc a zvlast do ntbk?
pouzi kmplayer on si ideal rozlisenie na to co mas (display) najde sam