caute , takze mam takyto problem , dnes som si kupil kabel dvi - hdmi , prepojil som chvilu islo , ale potom som omylom nieco prehodil,prepol, a teraz mi nejde obraz ani na monitore ani na televizii , na TV ide len boot windowsu a potom koniec , na monitoru tiez a po boote na monitore svieti INPUT not connected , nieco podobne , vobec netusim ako to vratim naspat, momentalne mam druhu grafiku takze idem tak , ale potrebujem to vratit naspat .)
dakujem za rady!! ak som sa zle vyjadril pytajte sa ...
nejde obraz 'grafika'
-
lekoklatik
VIP
Re: nejde obraz 'grafika'
ak mas 2 porty na grafickej karte, tak skus hdmi prehodit s monitorom.
Pripadne odpoj HDMI.
Ak mas notebook, zvykne byt medzi "smart" talcidlami tlacidlo na prepinanie rezimov medzi monitormi (na klavesnicach F1, F2, etc...).
Pripadne odpoj HDMI.
Ak mas notebook, zvykne byt medzi "smart" talcidlami tlacidlo na prepinanie rezimov medzi monitormi (na klavesnicach F1, F2, etc...).
idem skusit prvu moznost , notebook nemam.
-
lekoklatik
VIP
Tak odpoj HDMI a zapoj len monitor. Vyskusaj v jednom aj v druhom vystupe a potom si nastav duplikovat, ci rozsirit obrazovku (to uz samozrejme musis zas pripojit aj HDMI).
skusal som a stale nic , input not supported , skusal som aj TV aj iny monitor cez dvi adapter , on monitor svieti ale obraz ziadny
///////////chyba odstranena
///////////chyba odstranena