Paypal, platby cez paypal
Re: Platby cez paypal
zdravim neviete mi niekto poradit nejaku emailovku na paypal? ked mozem napisat lebo cez ich stranku mi to nezobere tie posledne cisla z karty
vo footeri mas odkaz CONTACT US, klikni na nu
viem lenze tam mi pises vkuse ze : Please enter valid last 4 digits
preto chcem priamo nejaku emailovku ak je
preto chcem priamo nejaku emailovku ak je
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
mailinator.com
-
Kok
Light Professional
potreboval by som pomoct s jednou platbou.. potrebujem si vlozit na PP nejake drobne, a tak chcem poprosit niekoho kto ma na PP nejake funds ci by bol ochotny mi trosku helpnut. ide o to ze ti poslem sumu cez ib a ty mi naoplatku tu sumu posles na moj pp. dik
-
Scorpion90
King
z vacsiny normalnych bank si uz vies previest peniazky priamo cez IBKok napísal:potreboval by som pomoct s jednou platbou.. potrebujem si vlozit na PP nejake drobne, a tak chcem poprosit niekoho kto ma na PP nejake funds ci by bol ochotny mi trosku helpnut. ide o to ze ti poslem sumu cez ib a ty mi naoplatku tu sumu posles na moj pp. dik
https://www.paypal-dobijanie.sk/?&mpch= ... 7-12439-16
-
Kok
Light Professional
tak parada netusil som ze daco taketo uz funguje
dik
We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.
preco mi nechce zobrat moju kartu?
preco mi nechce zobrat moju kartu?
lebo si tam zle zadal kod, ktory ti prisiel
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
vždy ma udivovalo ako môže mať najväčšia platobná brána na svete web len v 4 jazykoch 
treba pri registrácii zadávať aj moje číslo? Či tam môžem dať vymyslené?
pri pokuse o verifikáciu karty mi vypísalo toto:
We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.
Údaje som zadal správne... v čom by mohol byť problém?
Karta ZUNO
pri pokuse o verifikáciu karty mi vypísalo toto:
Údaje som zadal správne... v čom by mohol byť problém?
Karta ZUNO
Udaje o bydlisku musis zadat presne tie iste co ma aj banka u ktorej mas tu kartu (obciansky preukaz)
s tym cislom neviem, skor nemusis
s tym cislom neviem, skor nemusis
vymazal som "Žilinský kraj" a stále mi píše to isté. Zaujímavé je, že na účte už mám blokáciu 1€ a 1€
ja neviem, či som už kkt alebo čo...
Status: Unverified Get verified - klikol som na Get verified
naskočili mi info o mojej karte, o mne - tu som klikol na Continue a napísalo, to čo som už hore písal
robím niečo zle?
ja neviem, či som už kkt alebo čo...
Status: Unverified Get verified - klikol som na Get verified
naskočili mi info o mojej karte, o mne - tu som klikol na Continue a napísalo, to čo som už hore písal
robím niečo zle?
Profile - Add/Edit Street Address
toto musis mat spravne vyplnene
potom samozrejme kartu
Profile - Add/Edit Credit Card
zmaz co si tam pridal a nanovo ju vytvor
toto musis mat spravne vyplnene
potom samozrejme kartu
Profile - Add/Edit Credit Card
zmaz co si tam pridal a nanovo ju vytvor
prave som si zalozil paypal a rovno aj zaplatil cez ebay, platba prebehla v poriadku, absolutne ziadny problem cez zuno
skús napísať postup ako si zakladal účet.... nech môžem porovnať. Zobralo ti kartu hneď alebo si musel klikať na verifikáciu?
klasicky cez registraciu na paypale, vyplnil som vsetky polia okrem address line 2, phone number som dal svoje, potom som napisal cislo karty a nakoniec som tam vpisal tie 3 cisla zo zadnej strany karty a okamzite mi nabehlo ze verifikacia prebehla uspesne, nabehol mi aktivacny mail, klikol som a uz som bol vo svojom profile, kde ma vitalo 0,00€
hned na to som si kupil vec z ebayu, platba prebehla uspesne, prisli mi dalsie 2 majly, 1 ze ma vitaju na paypale a 2. o zrealizovani platby
btw aj vam stahuje paypal k sume, ktoru mate platit + 1€?
hned na to som si kupil vec z ebayu, platba prebehla uspesne, prisli mi dalsie 2 majly, 1 ze ma vitaju na paypale a 2. o zrealizovani platby
btw aj vam stahuje paypal k sume, ktoru mate platit + 1€?
pri registrácii si dal "PayPal for you" ?
hm, ak myslis tu volbu for you, alebo business tak ano for you
toto som myslel
mal si na účte viac ako 3€ pred registráciou na pp? Máš v ZUNO v položke "rezervácie" nejakú sumu?
mal si na účte viac ako 3€ pred registráciou na pp? Máš v ZUNO v položke "rezervácie" nejakú sumu?