TomKocuR napísal:Sranda, človek čo nemá absolútny prehľad v aktuálnej situácii je vypluskovaný na maximum a open-minded ľudia s triezvym názorom a prehľadom majú karmu v červenom...
Gigabyte naozaj robí v poslednom čase dosť zlé dosky, určite sa u nich nedá hovoriť o takej nekompromisnej kvalite ako pred niekoľkými rokmi. No a zas naopak msi robí veľmi šikovné a skvelo vybavené a osadené dosky, ktorých kvalita predbehla gigabyte už dávno. To že msi robí najhoršie dosky neplatí už veľmi dlho (ak to vôbec niekedy platilo), aj keď pár rokov nazad by som si msi nekúpil ani ja.
a "open-minded" ľudia ako Ty do toho mínusu ešte len pocestujú. MSi kvalitné kúsky? GA predbehla už dávno? Kto je open-minded? Thomass, ktorý líže riť každému, kto sa do mňa obuje a dá mu v karme za pravdu [áno Thomass, čítam to]. Lubenko, či Lukasko či ako sa volajú tí trotli, čo len píšu údaje z fór, alebo kto je vlastne open-minded? Trochu si mýliš pojmy s dojmami chlapče. Open-minded neznamená to že budem posúvať do popredia značky, ktoré sú preslávené svojou poruchovosťou, či už na teoretickej rovine, alebo praktickej. Keby som nechodil každý týždeň min. 3x do alzy reklamovať dosky od výrobcov ako AsRock, MSi a.i. tak ani nepípnem. Mňa seriózne nezaujímajú podplatené recenzie a "skúsenosti" ľudí, čo celé dni kvasia na fóre a o realita vedia holý bačov k***t. Keď človek skladá PC ako na bežiacom páse kvôli živobytiu, v živote by nevypustil z úst takú <>vinu ako "open-minded" na trotla, ktorý píše úplne z cesty.
Nebaví ma chodiť reklamovať idiotské produkty od MSi a AsRock, nebaví ma sa handrkovať na reklamačke s typom, ktorý omiela dookola stále jedno a to isté: "neodborná inštalácia". Asus, EVGA, GA dosky nechodím reklamovať, lebo nemusím, tie "odborne" inštalovať zvládam. Evidentne MSi a AsRock nie. Asi som debil ja, však? Keď prejde pol roka a ja nepôjdem reklamovať ani jeden jediný kus novej dosky od AsRock-u, alebo MicroStaru, tak zmením názor, nie do vtedy.
Hawg.