>>Na úvod odporúčam prejsť si moje príspevky v diskusii a príspevky IvanaSK, spočítať, že koľko krát ma urazil v tých svojich dvoch reakciách a koľko krát som ho urazil ja. Nehovoriac o vyťahovaní osobných vecí, o ktorých tu bľačí.
Aké provokácie, Ivan? Spýtal som sa ťa na tvoje skvelé informácie o Grécku, spomenul som, že si takéto katastrofy už v minulosti predpovedal, pričom odpoveď na moje otázky si neponúkol ani vtedy a ani teraz a ako vtedy tak aj teraz si zareagoval urážkami ad hominem a dokonca aj prianím o smrti. A ty máš ešte odvahu písať niečo o provokáciách a dokonca sa ti nepáči, že som tu vytiahol príspevok, z ktorého je absolútne jasné, kto sa tu na fóre úplne diskredituje.
Ja som toho v živote dosiahol dosť, opäť sa uchyľuješ k svojim tradičným bludom, ktoré považuješ za fakty, hoci sú to iba tvoje od reality poriadne odklonené domnienky.
Ja som ťa urážal? Samozrejme, vtedy, keď som odpovedal na tvoje urážky. Mnohí si už na tomto fóre všimli, že ja ľudí bezdôvodne urážkami nečastujem, v rámci trollovania možno tých, ktorí ma poznajú aj bližšie, ale tí to berú športovo, tak ako to beriem športovo aj ja z ich strany. Opľúvanie zo strany človeka akým si ty ale samozrejme iba tak nenechám a samozrejme odpoviem rovnako briskne. Ty si tu na fóre pourážal už X ľudí, hlavne tu v sekcii politika a nik ťa nevyzýval na "férovku".
Čím som oportunista? A čím klamem? Ivan, ty si sa tu klamstvami prezentoval X krát, si patologický klamár, tak ako klameš o tom, že som klamal v prípade SĽS a že ti niekto niečo zmazal - klamal si TY a
TU som ti to jasne dokázal aj pred celým fórom, že si všetko prekrútil podľa svojej paranoidnej predstavy. Opäť dokazuješ, že si iba klamár, na ktorého pasuje porekadlo "zlodej kričí chyťte zlodeja".
V téme politika je jeden názor? Opäť dôkaz tvojej paranoje. Všetko je tu otvorené, nik nikoho určite z politickej čistky nemaže a ak by sa tak dialo, určite by som bol proti tomu, pretože ja som proti cenzúre a nie za ňu. Zle je, že ty sa tu cítiš utláčaný a ako obetný baránok a máš chorobný pocit, že ťa niekto za tvoje názory maže. Daj sa liečiť.
Citujem: "Pretože kedysi tu boli úplne iné témy a malo to úplne inú úroveň. TY si v tom čase seth chodil na nočík." - OXYMORON ALERT - vzhľadom na to, že som na fóre o skoro štyri roky dlhšie, trepeš opäť somariny
Dokonca som teraz "homoúderka" - tak, čo už som teraz podľa tvojej novej teórie, gay? Po židovi, slobodomurárovi a neviem čomu som už zjavne aj teplý (mal by si si to v makovici urovnať, takúto stratégiu diskreditácie využívali istí srandisti od roku 1933 a veľmi sa im to nevyplatilo), až sa začínam čudovať sám sebe, že som voči tej komunite písal toľko kritických príspevkov v téme o teplých. To ty ale nepochopíš, tak ďaleko tvoja rozumová a analytická schopnosť nesiaha, pravdu povediac som to ani nečakal, že si dokážeš pospájať fakty. Nikdy ti to nešlo a nemyslím, že ti to niekedy aj pôjde.
Zvyšok tvojho príspevku je zas a znovu iba prázdny balast založený na tvojich bláznivých myšlienkových pochodoch, ktoré tu hyperbolizuješ a prezentuješ ako fakty (to sa už ale opakujem). Nehovoriac o tom, že ty mňa obviňuješ z urážania a vyťahovania osobných vecí, pričom ty sám to robíš konštantne. Najprv si ma opísal ako parazita a keď som ti to vyvrátil, už si sa k tomu nevrátil, potom si sa zahral na múdreho a dokonca si vyhlásil, že využívam anglický školský systém, čo som ti zasa vyvrátil a ty si sa k tomu zasa vôbec nevrátil - tvoja stratégia je jasná, iba v každom príspevku skúšať niečo nové, nejaký nový druh útoku a pokusu o diskreditáciu a keď to nevyjde, tak čušíš ako voš pod chrastou.
Na záver ťa poteším - ja som ťa nikdy nepovažoval za človeka, ktorý by ma mohol uraziť...Ako mám riešiť fyzické násilie od opíc, Ivan? Ja sa brániť viem, ale zásadne to odmietam. Nemám predsa namiesto mozgu bejzbolku a hrkálku, poznám civilizovanejšie spôsoby, ako človeka za priestupok potrestať.
Vďaka za radu o dospievaní, o pár rokov mladší jedinec ma tu ide poučovať o tom, čím práve prebieha

To je viac ako úsmevné. Priať ti nič pekné nebudem, pretože nás aj tak čaká doom, tak čo, budúcnosť je predsa už aj tak v prdeli...