Crysis 2
Re: Crysis 2
no problem je v tom že mi toto tlačítko '~' nejde. Možno je to že by som si mal prepnut klavesnicu na ang
a cheaty chcem preto, hru som už davno prešiel aj na hardcore sa to da pokial som nedorazil na mimozemštanov
no trva to dlho a ešte by som si to zahral
urcite si vyskusal jedno z tychto tlacitok? http://img404.imageshack.us/img404/4841/keyboard.png
nezalezi ci mas eng ~ alebo ; funguje vo vsetkych hrach a v niektorych programoch, mozno mas pokazenu klavesnicu ale nechcem ta strasit..
nezalezi ci mas eng ~ alebo ; funguje vo vsetkych hrach a v niektorych programoch, mozno mas pokazenu klavesnicu ale nechcem ta strasit..
jj skušal som. Na tejto verzí bez inštalácie nefunguje nič okrem samotnej hry, ani trainery ani cheaty či patche
nj, bez patchu 1.9 to nepojde
bud je to tym pathcom abo v nektorych hrach je vypnutie/zapnutie konzoly
ja mám rovnako problém...rozhodol som sa prejsť celú sériu...jednotka a warhead s menšími problémami šla, no dvojka ? najprv nič a zrazu začínam mať freeze/crash...úplne random idem, zrazu zmrzne obraz, zvuk ide, hra crashne, po pár sekundách čierna obrazovka a potom preblikuje medzi vypnutou a čiernou(zapnutou) a nič, ak dám ctrl+alt+delete, tak po chvíli to vypnem, no aj tak mi GPU pracuje na 100%...to sa mi už párkrát stalo...
a vkuse mi takto crashne hra, nedá sa to už hrať, dokonca som zmazal dx11 patch a HD textúry a stále...nemá niekto nejakú radu???
a vkuse mi takto crashne hra, nedá sa to už hrať, dokonca som zmazal dx11 patch a HD textúry a stále...nemá niekto nejakú radu???