Chladenie PC
Chladenie PC
Ahojte potrebujem súrne nejaké chladenie skrinky a aj HDD. Nechcem nič prehnane drahé ale chcem aby to bolo aj dosť výkonné lebo plánujem kúpu nového výkonnejšieho PC tak aby som potom nemusel kupovať nové chladenie.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Chladenie PC
Akú máš skrinku? Chladenie na hdd ti je dpč načo?
Nvm dosku mám microATX takže asi aj skriňa.
Chladenie na HDD preto lebo zapnem PC a po 30 minútach kedy som len na nete teplota vystúpi na 48-50 °C a to je veľa.
Ja neviem možno by stačil len ten chladič do skrinky aby vyfukoval horúci vzduch.
Chladenie na HDD preto lebo zapnem PC a po 30 minútach kedy som len na nete teplota vystúpi na 48-50 °C a to je veľa.
Ja neviem možno by stačil len ten chladič do skrinky aby vyfukoval horúci vzduch.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
aká je to značka skrine?
Veď to neviem PC som už dávnejšie kupoval vcelku a krabicu ani nemám, nepíše to niekde vnútri skrine??
//autoeditácia príspevku (07 Júl 2012, 18:26)
Nedal by sa ten otvor vzadu v skrini nejako metrom zmerať a podľa toho určiť aký by tam pasoval alebo celú skriňu zmerať.
//autoeditácia príspevku (07 Júl 2012, 18:26)
Nedal by sa ten otvor vzadu v skrini nejako metrom zmerať a podľa toho určiť aký by tam pasoval alebo celú skriňu zmerať.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ventilátor vzadu ti s HDD nepomôže. Kúp toto: http://www.alza.sk/coolermaster-elite-370-d180861.htm a 6x toto http://www.alza.sk/fractal-fd-fan-silen ... 133568.htm
Ja teraz nechcem kupovať celú skriňu až keď budem brať nové PC. Inak HDD má možno vysoké teploty preto lebo mám aj v skrinke vysoké teploty a nevetrá sa mi dobre. Cez program PC Wizard som nameral teplotu chipsetu dosky 90 °C a to sa mi zdá dosť. Mám aj v skrinke teplomer a ten ukazuje že je tam teplota 58-62 °C.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Bez dobrej skrine to nepôjde
-
Ryan Giggs
VIP
Preco nekupis novu skrinu teraz? Nahadzes tam veci z aktualneho pc a mas po probleme. A potom tie stare len vyhadzes a nastrkas nove. Vyjde ta to lacnejsie ako kupovat teraz do pc chladenie a potom este pc aj so skrinou pripadne dalsim chladenim.