Windows 7
Re: Windows 7
uz som to nasiel
cawte mam problem s pravami precinka asi, nezobrazuje mi v priecinku subory ktore tam su, skusal som TC nieje to tam vidno, nastavil som v možnosti priecinka aby zobrazovalo skryte subory ale stale nic, skusal som pridat prava pre urcity priecinok a stale som to nevidel. vid SS:
videt, ze prieskumnik subory nezobrazi, ale program na prehravanie diem z hry tie priecinky tma vidi a je pri nich zamok, dokonca ked idem obsah priecinka odtial skopirovat prec napise "tato polozka sa nenasla, tato polozka sa uz nenachadza (cesta v priecinku)... viete mi nikto s tym pomoct, pls ? ?
videt, ze prieskumnik subory nezobrazi, ale program na prehravanie diem z hry tie priecinky tma vidi a je pri nich zamok, dokonca ked idem obsah priecinka odtial skopirovat prec napise "tato polozka sa nenasla, tato polozka sa uz nenachadza (cesta v priecinku)... viete mi nikto s tym pomoct, pls ? ?
-
Bloody_Hades
Light Expert
Zdravím,
mám dosku Asus M4A88T-M a chcem sa opýtať, či je normálne, že mi vo Windows 7 ukazuje ATA aj keď mám všetko SATA.
Treba nainštalovať AHCI ovládače?
Je medzi tým rozdiel?
Ďakujem za odpovede.
mám dosku Asus M4A88T-M a chcem sa opýtať, či je normálne, že mi vo Windows 7 ukazuje ATA aj keď mám všetko SATA.
Treba nainštalovať AHCI ovládače?
Je medzi tým rozdiel?
Ďakujem za odpovede.
Ahoj, snažím sa nainštalovať si Win7, avšak po vyplneni product key,a dokončení poslednych krokov mi napíše interaktívne prihlásenie zlyhalo a windows sa už nikdy nespustí.. po reinštalácii znova to isté.. mam Asus, neviete kde nastáva chyba?
Tak skús preskočiť zadanie toho klúču a zadaj ho tam už keď budeš mať nainštalovaný windows .
Windows 7 problém
Mám drobný problém ž windowsom šiel mi úplne normálne až do nedávna keď sa mi dosť často stane že mi crashne nejaký program napr internetoví prehliadač windows prieskumník java... vetšinou sú to appcrashe skúšal som už plno opravních programov no nič nepomohlo neviete čím to môže byť?+hry ktorá mi vždy šli na plných detailoch tak teraz z ničoho nič mi trochu lagujú čím to môže byť?
Re: Windows 7 problém
Znečistený PC?
Ideálne riešenie je preinštalovať OS kedže čistiace softy si už skúšal.
Ešte môžeš skúsiť CCleaner ak si ho neskúšal.
Hoď sem screeny čo presne ti vypíše pri tej chybe vo wine
-
Bloody_Hades
Light Expert
Zdravím,
mám problém s GoogleChrome.
Včera mi pri štarte začalo vyskakovať okno, že mám potvrdiť spúšťanie programu.
Adresa programu bola C:\Windows\Win32\GoogleChrome.EXE
Skúsil som aj Chrome preinštaovať, ale aj tak nepomohlo.
Mohol to spraviť InternetDownloadManager???
Ďakujem za odpovede.
mám problém s GoogleChrome.
Včera mi pri štarte začalo vyskakovať okno, že mám potvrdiť spúšťanie programu.
Adresa programu bola C:\Windows\Win32\GoogleChrome.EXE
Skúsil som aj Chrome preinštaovať, ale aj tak nepomohlo.
Mohol to spraviť InternetDownloadManager???
Ďakujem za odpovede.
Ja vo svojej 7ke ani nemám priečinok Win32 vo Windowse.. Google Chrome sa spúšťa zo súboru: C:\Users\****\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe
Podľa mňa to bude nejaký vírus, keylogger alebo niečo podobné. Si pozri programy, ktoré sa Ti spúšťajú pri spustení Windows (napr. cez Ccleaner alebo msconfig) a daj ho zakázať. Ak po reštarte nebude žiadna hláška a bude všetko fungovať, môžeš ten zápis kľudne zmazať a tiež fyzicky vymaž súbor GoogleChrome.exe na danej adrese... a pre istotu skontroluj počítač nejakým antivirákom.
Nechcem strašiť, ale podobným spôsobom som podľa všetkého prišiel o 1600€, ktoré mi našťastie banka následne vrátila... smolu som mal, že som v tom období nikdy nezapínal počítač (keď som ráno odchádzal do práce, ešte bol zapnutý.. a keď som večer prichádzal z práce, už bol zapnutý - a rodičia ma na túto chybu nikdy neupozornili), čiže tú hlášku som zbadal až niekoľko týždňov po.. za tú dobu som si veselo platil kartou cez Internet...
Podľa mňa to bude nejaký vírus, keylogger alebo niečo podobné. Si pozri programy, ktoré sa Ti spúšťajú pri spustení Windows (napr. cez Ccleaner alebo msconfig) a daj ho zakázať. Ak po reštarte nebude žiadna hláška a bude všetko fungovať, môžeš ten zápis kľudne zmazať a tiež fyzicky vymaž súbor GoogleChrome.exe na danej adrese... a pre istotu skontroluj počítač nejakým antivirákom.
Nechcem strašiť, ale podobným spôsobom som podľa všetkého prišiel o 1600€, ktoré mi našťastie banka následne vrátila... smolu som mal, že som v tom období nikdy nezapínal počítač (keď som ráno odchádzal do práce, ešte bol zapnutý.. a keď som večer prichádzal z práce, už bol zapnutý - a rodičia ma na túto chybu nikdy neupozornili), čiže tú hlášku som zbadal až niekoľko týždňov po.. za tú dobu som si veselo platil kartou cez Internet...
-
Bloody_Hades
Light Expert
Ok, ďakujem za tipy, skúsim ten Ccleaner a kontrolu PC.
Ak by nepomohlo, hodím sem screen čo mi to vypisuje.
Zatiaľ ďakujem.
//autoeditácia príspevku (09 Júl 2012, 13:12)
Ok, už to nerobí, Ccleaner mi pomohol.
Ďakujem
//autoeditácia príspevku (09 Júl 2012, 17:15)
Teraz mi to začalo vyhadzovať že mám vírus.
Vypisuje to že: pravdepodobne variant infiltrácie Win32/Inject.CLRACZP trójsky kôň.
Mal som tam okolo 150 oznámeni.
Zatiaľ ďakujem.
//autoeditácia príspevku (09 Júl 2012, 13:12)
Bloody_Hades napísal:Ok, ďakujem za tipy, skúsim ten Ccleaner a kontrolu PC.
Zatiaľ ďakujem.
Ok, už to nerobí, Ccleaner mi pomohol.
Ďakujem
//autoeditácia príspevku (09 Júl 2012, 17:15)
Teraz mi to začalo vyhadzovať že mám vírus.
Vypisuje to že: pravdepodobne variant infiltrácie Win32/Inject.CLRACZP trójsky kôň.
Mal som tam okolo 150 oznámeni.
Skus skontrolovat ramky memtestom a HDD s HDtune.
Tiež si myslím že ten Re-install je dobrá voľba. Síce možno zdĺhavá ale zaručenáWindors napísal:Znečistený PC?
Keď sa ti otočí stroj, tak v manage si pozti system logy a pastni sem ten, ktory sa tyka crashu.
-
NesquikSVK
Novice
Ahojte,
chcem sa spýtať, že keď si nainštalujem Windows 7 tak či tam musím dať AHCI driver?
Ďakujem pekne za odpoveď.
chcem sa spýtať, že keď si nainštalujem Windows 7 tak či tam musím dať AHCI driver?
Ďakujem pekne za odpoveď.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
je to súčasť driveru ku chipsetu tak prečo by si to preboha nemal nainštalovať?
//autoeditácia príspevku (17 Júl 2012, 1:39)
//autoeditácia príspevku (17 Júl 2012, 1:39)
Zdravím mám problém s OS nainštaloval som si Win 7 formátoval som si HDD, rozdelil som si ho a kde som mal starý OS (XP) a nainštaloval som nový. Inštalácia prebehla bezchybne. Otvoril som tento počítač ale nemal som tam druhý HDD. V tom druhom som mal všetky subory čo budem neskôr potrebovať.
Ďakujem.
Ďakujem.
možno nemá len priradené písmenko. pozri správcu diskov
Ďakujem Ti velmi pekne!!! Pomohlo to!Curuj napísal:možno nemá len priradené písmenko. pozri správcu diskov
seruste
stalo sa vam, ze vam W7 prestala startovat a stale hlasi repair systemu ?
posledny tyzden to robim stale ked vypnem komp a po dlhsom case znova zapnem, proste nenabehne W7, potom reset a tak nasledne repair.
co to je za blud ?
(mam W7 Ultimate 64)
stalo sa vam, ze vam W7 prestala startovat a stale hlasi repair systemu ?
posledny tyzden to robim stale ked vypnem komp a po dlhsom case znova zapnem, proste nenabehne W7, potom reset a tak nasledne repair.
co to je za blud ?
(mam W7 Ultimate 64)