Zdravim mam problem s padanim PC.Nedavno mi padol PC a pritom vydaval zvlastny zvuk.Po zapnuti nereagovala obrazovka a ani mi to nepiplo.Neskor som to zapol (v pohode to islo) a tak som spravil malu udrzbu (defragmentacia ......).Potom mi to na dlhsiu dobu fungovalo.A odrazu mi to znovu zacalo padat s tym istym scenarom.Tento raz som robil v TuneUP a vzdy v ten den co som to robil to nepadlo ale hned na druhy den to padlo.
Menil som graf. kartu,monitor a stale nereagovala obrazkovka po pade
Windows 7 32
Intel Core 2 Duo E8400 3,00GHz
P5Q SE/R
RAM 4096
myslim ,ze by mohol byt problem v zakladnej doske ,ale neviem
Dakujem za radu
Padanie PC
Re: Padanie PC
Asi by si si mal ten počítač lepšie pripevniť... susedia pod Tebou musia mať radosť z toľkých pádov.....
Ako sa ten pád prejavuje? Iba sa odrú plechy na skrini alebo aj niečo vypíše?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ak je problem v doske, tak co s tym ma defragmentacia disku alebo TuneUp Utilities spolocne??? 
preto tam je "ale neviem" mozno to spolu ani nesuvisihojko napísal:Ak je problem v doske, tak co s tym ma defragmentacia disku alebo TuneUp Utilities spolocne???
brm napísal:Asi by si si mal ten počítač lepšie pripevniť... susedia pod Tebou musia mať radosť z toľkých pádov.....![]()
Nie
Ak Ti to padne bez akejkoľvek hlášky, ako prvé by som hľadal chybu v zdroji... skús zistiť, odkiaľ ide ten čudný zvuk... otvor skriňu a pricapni tam ucho. Ak by na príčine bol nejaký iný komponent, hodilo by to aspoň na chvíľu nejaké BSOD...