Potreboval by som vytvorit jednoduchy vzor pečiatky. Aky program by ste mi poradili ? Dakujem
pečiatka
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: pečiatka
V illustratore a detajly doladit vo photoshope
-
snaque
Light Professional
Zisti si u tej firmy kde ti to budu vyrabat, v akom formate im to mas poslat a podla toho sa zariad.leaded napísal:Ahojte
Potreboval by som vytvorit jednoduchy vzor pečiatky. Aky program by ste mi poradili ? Dakujem
-
uplink
VIP
Stačí bohate Illustrator, alebo Corel, výroba kvalitnej pečiatky stojí presne 20 evri, 20 000 orazení vydrží. Jedná sa o gravírovanú gélovú pečiatku.
-
weroro
Flash coder
Uplink ešte zabudol dodať, že gélová gumička sa dá v prípade jej opotrebenia vymeniť, takže za strojček sa už neplatí. 
V každom prípade, je potrebné aby bol vzor pečiatky vo vektore, takže corel (vysoká podpora firiem zaoberajúcich sa podobnou výrobou) alebo Illustrator.
V každom prípade, je potrebné aby bol vzor pečiatky vo vektore, takže corel (vysoká podpora firiem zaoberajúcich sa podobnou výrobou) alebo Illustrator.
V kazdej firme je to inak. Napriklad u nas vyzaduju aby bola grafika krivka (je uplne jedno ci illustrator alebo corel), a niekede dokonca ze im to mame dodat v coreli, co je samozrejme nezmysel. Stacia krivky .pdf .eps .cdr .ai, cena aj so strojcekom u nas od 12-18 eur
-
uplink
VIP
Xijo - kde je "u nás"? 
-
weroro
Flash coder
Xijo: Cena kompletnej pečiatky je závislá na množstve pečiatok a na značke a typu raziaceho strojčeka. Aj ja viem dať u nás vo firme urobiť pečiatku za 9€ ale strojček bude taký, že 3x buchneš pečiatku a môžeš ho vymeniť.
Samozrejme ze zalezi. Nemam informacie kolko vydrzi, ale zakaznici chodia vymenit podusku tak raz za 2, 3 roky. - Znacka COLop. Tiez je pravda ze nasa firma sa nespecializuje na vyrobu a mnozstevny predaj gumiciek, skor je to ako - popripredajweroro napísal:Xijo: Cena kompletnej pečiatky je závislá na množstve a na značke raziaceho strojčeka. Aj ja viem dať vo u nás vo firme urobiť pečiatku za 9€ ale strojček bude taký, že 3x buchneš pečiatku a môžeš ho vymeniť.
Kosice. (+ss)uplink napísal:Xijo - kde je "u nás"?
-
weroro
Flash coder
Ja som ale myslel strojček, nie gumičku. Našťastie máme známych v Trodate (čo je dosť kvalita), takže aj na základe toho vieme spraviť oveľa lepšiu cenu ako konkurencia, ktorá predáva rovnaké pečiatky.
Ale už sme dosť OT všetci.