Dobry den, mam takyto problem, stále pri kopirovani alebo hocijakej práci vo worde napriklad mi po minute uplne crashuje explorer.exe a tym padom sa prerusi kopirovanie a všetky moje neulozene data su stratene, dokonca nemozem premiestnit ani priecinok z plochy do ineho priecinka na ploche lebo to crashne. preinstaloval som windows 7 na windows 8 ale stale to robi.
neviem ktory program to moze sposobovat, dnes sa nato lepšie pozriem, neviete mi s tym poradit? ako mam postupovat, alebo co to moze byt? nemozem si ani zalohovat moje subory lebo to crashne stale.
Dakujem
Stále crahsuje aplikacia explorer.exe
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Stále crahsuje aplikacia explorer.exe
Ty musis vediet co si instaloval, aku verziu W8 pouzivas a ake ovladace mas nahodene. V tvojom pripade vidim ako najlepsiu moznost prechod spat na Windows 7 a pockat, kym bude finalna verzia W8.
dakujem ti hojko za odpoved, len to iste mi robilo na windows 7 tak som upgratoval na 8micku ale problem sa nevyriešil. idem skusit povypinat procesy zaradom, ktory to sposobuje, inak nieje to moj pocitac.
-
Soviet
Darca
A vsetko ostatne funguje v pohode? Teda ine procesy nehlasia? chybu? Stalo sa ti to zo dna na den? Aby sa nahodou RAMka, alebo iny HW neozval. Po padnuti daneho procesu sa ti PC neresetne? Teda len ostane modra obrazovka?
Ako pise kolega, skus MemTest86 na pamate a HD Tune na disk. Potom ostava format disku, nainstalovat novy Win a skusit. Instalacia ovladacov od dosky, grafiky a opat skusat. V procesoch by som ani tak chybu nehladal. Skus vypnut vsetky programy zapinajuce sa pri starte.
dakujem Vám pani za vase prispevky a rady ktore otestujem najblizsie zajtra, lebo dnes som nemal moznost opravovat ten PC.
Vlastne ten crash explorer.exe sa prejavuje takto: pracujes vo worde, kopirujes alebo robis hocico tak mi nachvilu zmizne panel windowsu vsetky ikony na ploche, proste proces explorer exe sa crashuje ale za par sekund sa nahodi sam naspat. ziadna error screen, proste nic ani blue screen,. len vsetko zmizne a potom sa znova nahodi. Takze stale mate tie iste nazory nato? ak ano tak otestujem zajtra ram softwerom co ste mi poradili a skusim povypinat tie procesy zaradom.
piste ak vas nieco napadne.
Dakujem
Vlastne ten crash explorer.exe sa prejavuje takto: pracujes vo worde, kopirujes alebo robis hocico tak mi nachvilu zmizne panel windowsu vsetky ikony na ploche, proste proces explorer exe sa crashuje ale za par sekund sa nahodi sam naspat. ziadna error screen, proste nic ani blue screen,. len vsetko zmizne a potom sa znova nahodi. Takze stale mate tie iste nazory nato? ak ano tak otestujem zajtra ram softwerom co ste mi poradili a skusim povypinat tie procesy zaradom.
piste ak vas nieco napadne.
Dakujem
-
hojko
Site Admin
Explorer.exe ma funkciu restartu po pade, takze je to bezne, ze ti vsetko zmizne a nabehne. Treba hladat kde je problem, par rad si tu dostal, tak treba skusat.
-
Soviet
Darca
Este vyskusat ist v systeme hned po pade explorer.exe do Event Viewera a tam si pravdepodobne v zlozke System, alebo Aplications pozriet detail o danom zazname, preco bol explorer.exe vypnuty. Potom to kludne sem postni.