Bluescreen-resetovanie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
n00bsAreEverywhere
Novice
Novice

Bluescreen-resetovanie

Príspevok od používateľa n00bsAreEverywhere »

Ahoj.Na uvod vas chcem upozornit ze niesom ziadny odbornik na PC a preto sa vopred spravedlnujem za neodborne terminy :D Takze mam takyto problem s PC: Zacalo to asi pred rokom. Z nicoho nic PC vydal taky zvlastny/vrzgavy zvuk z reproduktorov, na moment ako keby zblbla grafika/obraz sa ako keby rozisiel(ako nejaky komplexny lag alebo co...) a v zapati mi preblikol bluescreen-asi sekundu, a PC sa restartol(cele to trvalo asi dve sekundy). Najprv som to neriesil, ale zacalo sa mi to stavat coraz castejsie. Virusy som nemal,dokonca som preinstaloval OS, a stalo sa mi to aj pocas instalacie...Ked sa mi konecne podarilo nainstalovat OS, zistil som ze to nepomohlo(ako by aj.. :D ). Ako spravny "odbornik" som popritlacal konektory a nakoniec som este aj dokladne ocistil od prachu chladic procesora(bolo tam dost prachu ale nepriehrieval sa mi-teplota okolo 60+, neprehrievala sa ani grafika). Ked som ocistil PC, cuduj sa svete pomohlo to, az doteraz. Znova sa mi to stalo kratko po tom co som zapol PC/zacal hrat hru...V case ked sa mi to stavalo najcastejsie mi PC padal aj "v klude" ked som napriklad bol na internete alebo pocuval pesnicku...proste z nicoho nic. Nezda sa mi zeby som ho znova musel cistit od prachu alebo musel pritlacat konektory :D Stretol sa s takymto problemom niekto? Vedel by niekto poradit co to moze byt? PC je tak asi 4 roky stary, nic som v nom nemenil.

PS: Ak uz tu je tema opisujuca moj problem ospravedlnujem sa
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Bluescreen-resetovanie

Príspevok od používateľa CheZteR »

aku chybu ti vypise win, ked sa ti zas zapne pc?
skus odfotit tu bsod modru obrazovku, pise ti na nej chybu
Napísať odpoveď