PS: Ak uz tu je tema opisujuca moj problem ospravedlnujem sa
Bluescreen-resetovanie
-
n00bsAreEverywhere
Novice
Bluescreen-resetovanie
Ahoj.Na uvod vas chcem upozornit ze niesom ziadny odbornik na PC a preto sa vopred spravedlnujem za neodborne terminy
Takze mam takyto problem s PC: Zacalo to asi pred rokom. Z nicoho nic PC vydal taky zvlastny/vrzgavy zvuk z reproduktorov, na moment ako keby zblbla grafika/obraz sa ako keby rozisiel(ako nejaky komplexny lag alebo co...) a v zapati mi preblikol bluescreen-asi sekundu, a PC sa restartol(cele to trvalo asi dve sekundy). Najprv som to neriesil, ale zacalo sa mi to stavat coraz castejsie. Virusy som nemal,dokonca som preinstaloval OS, a stalo sa mi to aj pocas instalacie...Ked sa mi konecne podarilo nainstalovat OS, zistil som ze to nepomohlo(ako by aj..
). Ako spravny "odbornik" som popritlacal konektory a nakoniec som este aj dokladne ocistil od prachu chladic procesora(bolo tam dost prachu ale nepriehrieval sa mi-teplota okolo 60+, neprehrievala sa ani grafika). Ked som ocistil PC, cuduj sa svete pomohlo to, az doteraz. Znova sa mi to stalo kratko po tom co som zapol PC/zacal hrat hru...V case ked sa mi to stavalo najcastejsie mi PC padal aj "v klude" ked som napriklad bol na internete alebo pocuval pesnicku...proste z nicoho nic. Nezda sa mi zeby som ho znova musel cistit od prachu alebo musel pritlacat konektory
Stretol sa s takymto problemom niekto? Vedel by niekto poradit co to moze byt? PC je tak asi 4 roky stary, nic som v nom nemenil.
Re: Bluescreen-resetovanie
aku chybu ti vypise win, ked sa ti zas zapne pc?
skus odfotit tu bsod modru obrazovku, pise ti na nej chybu
skus odfotit tu bsod modru obrazovku, pise ti na nej chybu