Battlefield 4
Battlefield 4
Hra bola nestastnou nahodou potvrdena cez promo obrazok na Origine, ktory hovori, ze s predobjednanim novej Medal of Honor hry ziskate exkluzivny pristup do bety Battlefield 4. Zatial viac detailov nemame, samozrejme sa moze jednat aj o chybu. Ale nebol by som prekvapeny ak by sa jednalo o pravdive info.
Obrazok bol uz medzitym zo stranky stiahnuty.
Obrazok bol uz medzitym zo stranky stiahnuty.
Re: Battlefield 4
prečítaj si članok
http://www.sector.sk/novinka/68776/pove ... ield-4.htm
ja si myslím že to spravili naschval
také chyby sa nerobia 
http://www.sector.sk/novinka/68776/pove ... ield-4.htm
ja si myslím že to spravili naschval
Cital som povodny v anglictine 
Áno, je to spravené naschvál. Síce sa takej chyby už raz dopustili (Crysis 3) ale keď už príde nový diel BF tak to určite nebude BF4, ale BC3 alebo 2143. A može to byť tiež marketingový ťah 
marketingovy tah aby sa lepsie predaval ten novy medal of honor
a keby to bol o*eb ze ti hra pride bez bety bf4 tak im to moze kludne zakaznik otrepat o hlavu
a keby to bol o*eb ze ti hra pride bez bety bf4 tak im to moze kludne zakaznik otrepat o hlavu
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Je to vcelku dobry viral. Kazdopadne tiez si nemyslim, ze BF4 bude niekedy v dohladnej dobe. Skor BC3.
Vedel som ze premium sa kupovat neoplati 
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Preco by sa neoplatil? Ak pride beta koncom roka 2013 a final tak mozno niekedy v polovici 2014, tak mas stale kopu casu na hranie BF3.
-
Analfabet_ejkejej
Novice
Keď to s tým BF dopadne tak ako s CoD ktoré vychádza každý rok a nestojí za nič tak som s BF skončil.
Inak čo sa týka toho prémia
Minule som niekde čítal takú narážku na EA
Bolo to nejak takto: "Ako by to vyzeralo keby Minecraft vydávalo EA?...Kúpte si teraz len za 0.99€ nové bloky ktoré nemá nikto iný a budete tak hviezdou na serveri" 
Inak čo sa týka toho prémia
-
MichalkoOo
Zablokovaný
BF4 vyjde najskôr začiatkom roka 2014. Prečo každý rok? EA niesu Activision 
Ale pomaly k tomu smerujú
Presne tak..Opak napísal:Ale pomaly k tomu smerujú
Hra ešte nie je vonku, dokonca o nej skoro nič nevieme, ale vy už "končíte s BF" a hovoríte ako "smerujú k úpadku kvality"? Gratulujem. Čo tak počkať, zahrať, zhodnotiť?
//ku karme "kvalitna anglicka gramatika chlapcek" ....komu to bolo? Mne? Nie nahodou Slayter-ovi podo mnou? Dávaj si pozor kam klikáš.
//ku karme "kvalitna anglicka gramatika chlapcek" ....komu to bolo? Mne? Nie nahodou Slayter-ovi podo mnou? Dávaj si pozor kam klikáš.
Jedine co sme spomenuli, je to ze EA smeruje k money whoring typu ako Activision. Neviem ci si cital, ale ja som pred vydanim BF3 kupil iba kvoli tomu ze mal byt stale completely free. A aha ho, EA si predstavi premium, kopiu dementneho modulu CoD Elite. Nikto BF4 neodsudzuje. Get your shit straight 
Ako je to obmedzene mi povedz? Premium slot a par zbrani? Ja som si to kupil hlavne kvoli mapam za 25€, neviem ako sa teraz ceny hybu.
-
maracigana
Expert
Když to bude 2 svetová vojna tak asi odpadnem

-
MichalkoOo
Zablokovaný
povedali že to je súčasnosť 
-
maracigana