Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa begbeee »

Zbystril som pri serióznom inzeráte a serióznej odpovedi..začína sa mi to pozdávať.

http://citroen-c4.autobazar.eu/16i-16v- ... 32101.html

Kód: Vybrať všetko

Dobrý deň.

K Vašim otázkam o aute...

Auto havarované nebolo. Jediná [b]väčšia oprava ktorá by sa dala nazvať mimoriadna[/b] bola výmena čelného skla a prednej kapoty. Nakoľko na jar tento rok pri zateplovaní budovy pri ktorej auto stálo spadol na predok auta balík polystyrénu. Existujú fotky, ak Vás to zaujíma. Opravu vykonal autorizvoaný servis Citroen v NZ a bola to klasická poistná udalosť ktorá bola riešená tak ako sa má.

Neviem o nejakých špeciálnych vadách. Auto fungovalo tak ako malo. Chodilo sa s ním iba do autorizovaného servisu Citroen v NZ čo viem doložiť servisnou knižkou.

S prehliadkou v servise alebo prezretím "vaším" človekom nemám problém. Ak by to bolo v NZ, tak môžem auto v servise objednať na konkrétny čas tak, aby sa dalo dať na zdvihák a môžete popozerať.

Pravidelné cesty cez xxxxx nemám. Zaoberám sa softwérom a pravidelných ciest celkovo nemáme veľa. Skôr neprevidelných, takže Vám neviem garantovať cestu do xxxxx v dákom rozumnom čase.

Kód: Vybrať všetko

Dobrý deň.

Dôvod predaja je taký, že mám druhé auto.

Ale na rovinu, nemám čo skrývať :-)

Auto som používal na podnikanie a všetky kilometre som na ňom absolvoval ja alebo kolega. Sme malá firma o dvoch ľuďoch. Pred časom sme obaja vymenili autá za novšie a tým pádom je toto nadbytočné. Ostalo nám ešte jedno Berlingo ktoré ale predať nechceme.
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

otec ma 2x viac km na tom istom motore ale v Peugeote 307 a zatial ziadna porucha (raz bolo v servise ked ho museli odtiahnut auto malo z nejakeho sajrajtu znicene palivove cerpadlo alebo daco take)auto zerie 6-6,5 litra v zime 7,5
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Header napísal:No zase 40 tisíc už je dosť veľa. Ale aj tak to niečim smrdí.... učro to bude zase nejaký leasing, splátky alebo podobe...alebo to bude ozaj za 4t ale otvoríš kapotu a tam bude horor.

Inak uberáš sa zlým smerom....tie Alfy už nič ?
aaa uz odpisali.... stary znamy oser, ktory bezal u nemcov pred 5 rokmi, konecne prisiel aj ku nam :)
dobrý den,

Aj pripojené fotky z vozidla.
Ja som v súcasnosti nachádza v Grecee v Aténách.
Môj priatel odporúca používat medzinárodná prepravná spolocnost ods úschovy dopravná spolocnost), ktorá je schopná dodat auto pre vás. Ja to vybavím prepravné náklady, takže nebudem musiet platit žiadne poplatky alebo extra peniaze.
Dopravný podnik prinesie auto na vašu domácu adresu a budete mat 5 dní kontrolné obdobie.
Všetky dokumenty, autá sú OK a môžete zistit, ked dostanete auto.
Spolocnost sa bude starat o všetkých vývozných dokumentov a pomáhajú s registráciou vozidla na svoje meno. Dodacia lehota :4-5 dní. Majú tiež politiky návratu a auto bude poistený.

Aký je váš názor na to?

PS: tymto ludom z haluze odpisujem ze zhodou okolnosti idem do xy (tam kde sa auto nachadza) a ze by som si ho zobral... neodpisu ;)
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

To isté robím aj ja ... ale nie tak okato ... naťahujem ich dokým sa dá :lol: Niekedy sú normálne až vulgárni :lol:
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

begbeee: francuza?? :nervozita:

// ja tu uz rypem len kvoli tym Vasim minuskam :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Vieš dospel som do bodu, keď zoberiem mnou preferované auto o ktorom som presvedčený, že je v dobrom stave. Model C4 patrí medzi ne rovnako ako napr. P307.
Zažil som už toľko oje***, že mám toho pokrk.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Čo hovoríte na toto auto http://auto.bazos.sk/inzerat/16896055/P ... chetta.php ? Máte s ním niekto skúsenosti?
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Mame vo firme rovnaku c4 - farebne, motoricky a asi aj rok vyroby a to auto aj napriek tomu ze sa onho kolega az prehnane stara - je az prilis casto v servise. Vedel by som dolozit fakturami zo servisu :P
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

chlapec10: blbci...jaj škoda reči. Sila koľko bastardov sa stále snaží osierať takýmto blbým spôsobom.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

blbým, ako blbým ... nebyť toho, že sa ma kamarát opýta na názor na auto,+ konkrétny inzerát ...
tak ešte v ten deň by šiel platiť "zálohu" - western union alebo ako sa to volá ...

Keby ste počuli ale to nadšenie v jeho hlase, že akú výhodnú ponuku našiel. Tá mu úplne zatienila všetky ostatné zmysly :lol:
Header
Professional
Professional

v podstate áno...blbci sú tí čo sa na to nachytajú... niekedy je to ale ťažko, hlavne keď sú tie podvody sofistikované
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Header napísal:chlapec10: blbci...jaj škoda reči. Sila koľko bastardov sa stále snaží osierať takýmto blbým spôsobom.
uu, tento dokonca prvykrat odpisal...
dobrý deň,

Musím predať auto čo najskôr, pretože potrebujem peniaze.
Dopravný podnik prinesie auto na vašu domácu adresu a budete mať 5 dní kontrolné obdobie. Všetko bude spracovávať námornej spoločností vrátane zmluvy a zaplatení. Prepravné náklady budú hradené mňa, takže v podstate budete musieť platiť len za cenu autu. Žiadne extra peniaze alebo skryté poplatky budete musieť platiť.
Námorná spoločnosť Vás bude kontaktovať e-mailom s zálohovej faktúry a vyúčtovania predaja a všetky doklady potrebné. Tiež firma bude požadovať 50% vkladu pred doprava začína ako záruka za ich transport.They zaistí peniaze na bankový účet, a tak to zostane, kým sa nezobrazí a otestovať automobil. Akonáhle dostanete auto, budete musieť do 5-7 dní vyskúšať auto a zoznámiť s dokladmi a potom sa musíte rozhodnúť, či chcete kúpiť auto, alebo nie. Ak áno, budete musieť zložiť zvyšok 50% na prepravnú spoločnosť bankový účet, aby mohli uzavrieť transakcie a uvoľnenie finančných prostriedkov pre mňa. Ak nie je prepravná spoločnosť zdvihnúť auto a vráti vklad hneď.
Ak chcete spustiť oficiálne transakciu budem potrebovať tieto údaje:
-Celé meno
-Poštová adresa
-Telefón
-Kópia pasu alebo preukazu
Hneď som dostal svoje osobné údaje, budem ísť do spoločnosti a všetky formality necesary na spustenie oficiálnej transakcie. Spoločnosť sa dostať do kontaktu s vami prostred­níctvom­ e-mailu s faktúrou pre platbu, kúpnej zmluvy a všetkých Doprava / dodávky informácie.
Budem čakať na váš e-mail s informáciou, ak si chcete kúpiť auto, aby som mohol odovzdať vaše údaje námornej spoločnosti.

Ďakujem,
Evan Hanson
no uvidime kam to az dopracujeme... ak vas to teda zaujma... kazopadne som mu odpisal ze budem letiet tento tyzden do grecka, ze sa mozme stretnut...
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Na co im vobec pisete, vsak to je uplne zbytocne.
Header
Professional
Professional

Ale tak pre vyplnenie voľnej chvíle :D potom napíš ako to pokračuje
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Taketo inzeraty treba reportovat spravcovi bazaru a oznamit im podvod, to je najlepsie riesenie.
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Takymto trollingom tychto scammerov sa zaobera cela jedna stranka (ak ma niekto zaujem, link poslem cez PM). Su tam aj celkom epicke veci ku ktorym tychto scammerov donutia. Od roznych papierov s nazvami, nadavkami atd az do extremu, ked daneho scammera donutil priletiet z Nigerie do St. Louis.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Kontaktoval som cez formular na webe z dovodu blizsich info na A6 o ktorej sa tu pisala, poziadal som o stav tachometra a komplet nafotenu servisnu knizku, su to uz tri dni a ziadna reakcia. Aj to dokazuje serioznost dovozaut.sk.

Ide o toto auto - http://www.dovozaut.sk/index.php?id=1077
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Inak dnes som bol v ZA na obhliadku auta kvôli poisťovni (Slovexperta - strašný deb*l čo mi to robil ...) a vedľa je hneď je BMW a majú tam svoje jazdenky.
Bola tam čierna 530ka ... za 9500 (krémová koža / navi ...) s nájazdom 307tis. No vyzerala ako nová :)

... Navigácia mi zobrazuje mapy len keď mám CD v mechanike. 10 minút som ho presviedčal, že to je navigácia..
ukázalo to na obrazovke kompas so súradnicami ale bez mapy :lol: ... no proste expert na obhliadku vozidla.
Potom mi nechcel zapísať ESP ... pretože vedľa páky videl gombík len na vypnutie ASR (VDC) ale nie gombík s označením ESP ...

ešte k dovozaut.sk ... na mail neodpovedajú :lol: možno v jednom prípade z desiatich
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja som skúsil požiadavku na vozidlo a poslali mi mail s tel. číslom. Celá reakcia.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

tak to ma teda sklamali :?

lubenecko: napis mi sem tu Tvoju skusenost, cakam len na to...
Napísať odpoveď