http://citroen-c4.autobazar.eu/16i-16v- ... 32101.html
Kód: Vybrať všetko
Dobrý deň.
K Vašim otázkam o aute...
Auto havarované nebolo. Jediná [b]väčšia oprava ktorá by sa dala nazvať mimoriadna[/b] bola výmena čelného skla a prednej kapoty. Nakoľko na jar tento rok pri zateplovaní budovy pri ktorej auto stálo spadol na predok auta balík polystyrénu. Existujú fotky, ak Vás to zaujíma. Opravu vykonal autorizvoaný servis Citroen v NZ a bola to klasická poistná udalosť ktorá bola riešená tak ako sa má.
Neviem o nejakých špeciálnych vadách. Auto fungovalo tak ako malo. Chodilo sa s ním iba do autorizovaného servisu Citroen v NZ čo viem doložiť servisnou knižkou.
S prehliadkou v servise alebo prezretím "vaším" človekom nemám problém. Ak by to bolo v NZ, tak môžem auto v servise objednať na konkrétny čas tak, aby sa dalo dať na zdvihák a môžete popozerať.
Pravidelné cesty cez xxxxx nemám. Zaoberám sa softwérom a pravidelných ciest celkovo nemáme veľa. Skôr neprevidelných, takže Vám neviem garantovať cestu do xxxxx v dákom rozumnom čase.Kód: Vybrať všetko
Dobrý deň.
Dôvod predaja je taký, že mám druhé auto.
Ale na rovinu, nemám čo skrývať :-)
Auto som používal na podnikanie a všetky kilometre som na ňom absolvoval ja alebo kolega. Sme malá firma o dvoch ľuďoch. Pred časom sme obaja vymenili autá za novšie a tým pádom je toto nadbytočné. Ostalo nám ešte jedno Berlingo ktoré ale predať nechceme.