IvanSk: Opäť z tvojej klávesnice nič iné, iba demagógia. Napísal si, citujem: "Holokaust je jedniná dejinná udalosť z Celej ľudskej histórie o ktorej diskusia je zakázaná zákonom." - Tento výrok som ti jasne a bez problémov vyvrátil. Môžeš o holokauste diskutovať, dokonca u nás na Slovensku a okrem osemnástich krajín na svete ho môžeš aj spochybňovať, či dokonca popierať. Nič patetické na tomto nevidím, to iba ty si si potreboval opäť kopnúť, samozrejme, bez argumentov.
Aj tu diskutujeme o holokauste, dokonca niekto ho tu aj spochybnil a pokiaľ viem, tak nik z nás nesedí v base. Alebo snáď áno?
Inak si zasa nič nevyvrátil, ani dokonca nevieš čo je diskusia.
diskusia - výmena názorov
Diskusia nieje výmena jedného názoru, ktorý si tu povinne vymieňame a ten znie - že holokaust sa stal tak ako je zadefinovaný.
Takže možeme diskutovať v zmysle - Ty: Áno presne tak sa stal holokaust JA: Ej veruže seth, veruže, tak sa stalo jak vravíš.
Ty si vlastne potvrdil že diktatúra ti nie je cudzia. Aj v komunizme by si vravel, že diskusia existuje, veď aj tam si mohol debatovať o čomkoľvek len akurát v zmysle ideológie, presne ako dnes, a presne sa dopĺňate s hughitom keď ten vraví ako pravý boľševik že "triedny nepriateľ" si zaslúži bitku, ak povie dačo neúctivé voči komukoľvek. Ak povie niekto niečo neúctivé voči slovenským obetiam, tam už hughito taký agresívny nie je. A možno že podĺa hughita si nezaslúži len bitku ale aj zmiznutie. Teda konečne sme pri koreni veci.
Ja nad vami žasnem, vy ste úplní zástancovia diktatúry, normálni zdraví fašisti aj Mussolini by na Vás bol hrdý. Nechápem prečo toľko hovoríte o slobode a demokracii, keď o tom nič neviete.
Vaše názory vás úplne odhaľujú. Vy despotizmus máte v sebe, vo svojej hlave, tvrdo zakorenený. Tu niede o to že vy dnes sa zakrývate za nejakú demokraciu, vaše vnútro vás jasne preddefinovalo do akej skupiny patríte. Nech sa vaša predstava systému bude zakrývať za čokoľvek vždy to bude len diktatúra, pretože samotné vaše myšlienky sú despotické. Som rád, že sa to takto vyhrabalo na povrch.
Inak stačí toho kto popieral holokaust nahlásiť na políciu a ver tomu, že bude mať problémy.
Každý kto spochybňuje holokaust sa dopúšťa trestného činu. I keď už bola právna úprava, stále je možné za toto stíhať.
Ako sa dá dopátrať k skutočnej historickej pravde keď je zakázané akékoľvek vyvracanie dnešných faktov?