Fotografia - vaše fotky
Re: Fotografia - vaše fotky
To lietadlo je tam len dorobene ze ano... Neviem aku uzavierku by si musel mat, aby si zachytil tak ostru vrtulu 
nie, vsetky objekty na fotke su real!
dorobene su farby, a zopar vrstiev na zaspinavenie fotky.... zostarenie
je to aj dobre viditelne v prachovom vybuchu, prvy krat co som na akcii videl ze pyrotechnik to odpalil pred preletom lietadla a to svojimi kridlami rozmetalo ten prach...
dorobene su farby, a zopar vrstiev na zaspinavenie fotky.... zostarenie
je to aj dobre viditelne v prachovom vybuchu, prvy krat co som na akcii videl ze pyrotechnik to odpalil pred preletom lietadla a to svojimi kridlami rozmetalo ten prach...
Preco by malo byt lietadlo dorobene? Ak svietilo slnka a mal uzavierku 1/1000 alebo este kratsiu, tak tam nie je ziadny problem zachytit vrtulu v takomto podani.
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
staci citat exif, pri takom case to neni vobec problem
Camera Maker: Canon
Camera Model: Canon EOS 5D
Image Date: 2012-07-21 09:50:23 (no TZ)
Focal Length: 28mm
Aperture: f/5.0
Exposure Time: 0.0002 s (1/5000)
ISO equiv: 500
Exposure Bias: -2.00 EV
Metering Mode: Spot
Exposure: aperture priority (semi-auto)
White Balance: Auto
Flash Fired: No (enforced)
Orientation: Normal
GPS Coordinate: undefined, undefined
Software: Adobe Photoshop CS5 Windows
1/5000, tam by motor Boeingu krasne odfotil.
zajtra hodim original k tomu, ono tie lietadla lietaju pomaly a aj vrtula sa im az tak rychlo netoci takze to nie je nic neobvykle
bolo silno pod mrakom a cierna obloha a nechcel som to mat cele rozmazane tak je to preto tak nakratko...
bolo silno pod mrakom a cierna obloha a nechcel som to mat cele rozmazane tak je to preto tak nakratko...
Polo-X: osobne sa mi tvoje fotky s hentakou upravovu vacsinou nepacia ale tejto jednej sa ta uprava vyslovene hodi. moment a kompozicia je tiez super 
Ok ok beriem spat, necital som exif, len tou upravou to vyzeralo tak chmurne, ze som nepredpokladal jasny slnecny den 
Ono je to aj o tom, ze ako bezny pozorovatel, nikdy u lietadla nevidim vrtulu takto zamrazenu, tak je to pre moje oci nezvycajny pohlad - lietadlo vo vzduchu so zastavenou vrtulou
Just by som ju narocky rozmazal v postprocese.
Ono je to aj o tom, ze ako bezny pozorovatel, nikdy u lietadla nevidim vrtulu takto zamrazenu, tak je to pre moje oci nezvycajny pohlad - lietadlo vo vzduchu so zastavenou vrtulou
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
mne sa zase az tak ta fotka nepaci, trci tam strom, vybuch je orezany a post-process prehnany. bola to asi momentka tak preto, ale tu upravu by som zjemnil a asi hodil do BW
tu je ten original
nic nie je dorabane, iba ludia dole v lavo v rohu zacierneni aby nesvietili...
skusal som aj bw ale nemalo to ten efekt pozadovany pre mna a z celeho setu bude este vela bw tak som chcel spestrit, ja robim pri jednom sete viac druhov, bw, low key, experiment, farebnu foto cize kazdy si v tom nieco najde a na kazdu sa snazim dat to co jej podla mna pasuje, ale kolko ludi tolko chuti, zatial ma na akcie volaju tak sa im to asi paci
a vies explozia je zlomok sekundy a prelet lietadla s cca 200 km/h to je jasne ze tam vela casu na rozmyslanie nemas... takze odrezany vybuch ani strom mi az tak nevadia... na vysku som to nedaval lebo by som prisiel o svetlicu.. je to proste okamih pre co sa rozhodnes
ale vdaka za karmu aj nazory...
nic nie je dorabane, iba ludia dole v lavo v rohu zacierneni aby nesvietili...
skusal som aj bw ale nemalo to ten efekt pozadovany pre mna a z celeho setu bude este vela bw tak som chcel spestrit, ja robim pri jednom sete viac druhov, bw, low key, experiment, farebnu foto cize kazdy si v tom nieco najde a na kazdu sa snazim dat to co jej podla mna pasuje, ale kolko ludi tolko chuti, zatial ma na akcie volaju tak sa im to asi paci
a vies explozia je zlomok sekundy a prelet lietadla s cca 200 km/h to je jasne ze tam vela casu na rozmyslanie nemas... takze odrezany vybuch ani strom mi az tak nevadia... na vysku som to nedaval lebo by som prisiel o svetlicu.. je to proste okamih pre co sa rozhodnes
ale vdaka za karmu aj nazory...
-
masterdead
SysAdmin
po veľmi dlhej dobe som sa dokopal k tomu niečo cvaknúť a otvoriť to v PS následne...
maki asi ti to napise viac ludi ale vadi mi tam tak nestastne odstrihnuta noha...
blond vlasy mi moc splivaju s bledym pozadim
a to bujare prso mi taha oci len nan...
masterdead - mam rad taketo fotky, aj tvoja sa mi paci len by som mozno trosku ubral farby, zda sa mi trosicka presytena...
blond vlasy mi moc splivaju s bledym pozadim
a to bujare prso mi taha oci len nan...
masterdead - mam rad taketo fotky, aj tvoja sa mi paci len by som mozno trosku ubral farby, zda sa mi trosicka presytena...
maki: suhlasim s polom akurat by som este pridal jeden postreh a to ze dievcina je naklonena do opacnej strany ako je stena. cize namiesto toho aby sa ona operala o stenu to vyzera ze drzi tu stenu na chrbte aby nepadla.
-
chlapec10
Addict
a to koleno + noha

-
Nadeo
Guru wannabe
Wow, keby mi to niekto ukaze tieto fotky len tak, by ma presvedcil, ze su fakt z WW2
.
-
ZappBrannigan
Darca
-
krankenwagen
Professional
Tie panoramy su krasne..