Games for Windows Live
Games for Windows Live
Čaute ... ja mám taký problém menší...potrebujem si ukladať v hre Batman Arkham City hru a neviem sa k tomu dostať. Stiahol som si aj na to aplikácie a vkuse mi nainštaluje Windows live marketplace a barsaké pi***** ale nie to čo potrebujem. Tak by som chcel poprosiť nejaký link normalny na ten program "Games for Windows Live" nech si to možem konečne zahrať! Ďakujem 
Re: Games for Windows Live
no neviem mne toto kamarát stiahol tú hru lebo tak je to dosť velké a mne sa to nedalo a nenainštalovalo sa to s hrou...a presne to čo si mi ty poslal som sťahoval a nejako divne to nainštalovalo práve ten marketplace
/.. tak neviem no ... začínam byť zufalý
...raz som to už mal ked som hral jednotku ale vobec si nepamatam ako a čo som stiahol
Tak ono ten GFWL by sa ti mal sám nainštalovať z hrou,alebo po inštalácii by sa ťa to malo spýtať či to chceš nainštalovať.Vždy to tak bolo.Potom už len spustíš hru a vytvoríš si účet(priamo v hre) a potom sa ti to bude normálne ukladať.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
warez?
Aj keby to bol warez tak by mu to malo nainštalovať no nie?
mne to nainštaluje a proste potom ked spustím hru a stlačím "home" tak sa nič nedeje...tak neviem...zlá verzia stiahnutá alebo čo? aj to čo si mi poslal presne to som inštaloval....a no neviem čo s tým
-
MichalkoOo
Zablokovaný
problém warezu. tu sa warez nerieši.
MaRo17 
Ako nič proti pravidlám,ale myslíš že ich niekto pred registráciou prečíta?
bože kto má na také čas? .. normalne seriozna sa opýtam niečo ... tak nech to admin vymaže ked sa mu niečo nepači ... ach
To si robíš srandu nie MaRo17 ? Súhlasíš s pravidlami a potom ich nedodržiavaš ?